Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A1 ali telemach. Prosim za nasvet

A1 ali telemach. Prosim za nasvet

Trenutno imam narocnisko razmerje sklenjeno pri A1. Paket placujem 22€. Gledam pa na telemachu ponudbo paketov, konkretno paket Se vec za 13€ in ponuja vec kot pa moj obstojeci paket na A1 in se cena je nizja. Zanima me ali je tu kdo, ki je iz A1 preklopil na telemach? Vam je zal? Kako ste zadovoljni s pokritostjo signala? Zanima me samo mobilna telefonija brez tv paketov

Sem bila svoj čas na Telemachu. Signala nisem imela ne v stanovanju, ne ko sem bila v rodnem kraju. Sicer je poceni, ampak mi to popolnoma nič ne koristi, če nisem dosegljiva. Sedaj sem na A1 in signal zmeraj je.

Jaz sem šla pred par leti od Mobitela/Telekoma na Telemach. V 2-3 letih, ne vem točno, se mi še ni zgodilo, da ne bi bilo signala. Tudi moja družina in še nekaj prijateljev je na Telemachu in nikoli nisem od nikogar slišala o kakšnih težavah.

Midva z možem sva preklopila iz A1 na telemach, samo sva že takoj čez 2dni prekinila razmerje in šla nazaj na A1. Slaba pokritost signala, telefon bil brez razloga nedosegljiv,…
Tako da bolje par € več pa telefon dela kot je treba.

lp

Pa kje so take težave s signalom Telemacha? Me res zanima …

Pa kje so take težave s signalom Telemacha? Me res zanima …
[/quote]

Center Ljubljane, žalostno ane? Tudi zvok je slabši, tko da res ne vem kaj je narobe.

jaz sem lani preklopil na telemach, ravno na ta paket, ki ga omenjaš. S signalom nobenih težav, razen mogoče v kakšni garaži, drugače pa bp, pa še položnice so bistveno nižje;)

Men je Telemach TOP! kakšne težave s signalom?! Dela bistveno boljše, kot pri A1

Center Ljubljane, žalostno ane? Tudi zvok je slabši, tko da res ne vem kaj je narobe.
[/quote]
No jaz nimam težav ne v centru Ljubljane ne nikjer drugje po Sloveniji (niti v tujini). Vse dela popolnoma enako kot prej pri Mobitelu. Samo za precej manj denarja.

Telemach gostuje v telekomovem omrežju, kjer nima svoje pokritosti in to telefon sam preklopi, brez, da bi uporabnik vedel.

Sem na bobu in sem zadovoljna. Plačujem manj kot 9 eur na mesec in imam neomejeno sms in klice ter 5gb prenosa podatkov kar je več kot dovolj.
Živim v res odročnem kraju s slabo pokritostjo omrežja, ampak mi vseeno zadostuje in tudi kličem lahko.

Enako tudi mi, nobenih tezav in bistveno ceneje.

Najslabša in zadnja je varianta iti na telemah, pametni bežijo od tam, ti pa tja rineš. Čudna si.

telemach, brez pomislekov

Najslabša in zadnja je varianta iti na telemah, pametni bežijo od tam, ti pa tja rineš. Čudna si.
[/quote]

Telemach je zanič. Mi smo preklopil iz telemacha na A1 in Amis in vse dela brezhibno

Pri nam smo vsi na Telemachu in dela vse brez problemov, signal vlečeskoraj povsod (kjer pa ne pa imaš zato zastonj gostovanje v Telekomovem omrežju ki pa itak vleče povsod po Sloveniji). Tudi večina prijateljev je na Telemachu in so zadovoljni pa še pol ceneje je :))

Pri nam smo vsi na Telemachu in dela vse brez problemov, signal vlečeskoraj povsod (kjer pa ne pa imaš zato zastonj gostovanje v Telekomovem omrežju ki pa itak vleče povsod po Sloveniji). Tudi večina prijateljev je na Telemachu in so zadovoljni pa še pol ceneje je :))

Kaj pa točno dela boljše?

Sicer imam Bob pri A1, zadovoljna z vsem, če je boljši ali slabši od drugih, ne vem, jaz nimam težav za svoje potrebe.

Očetu sem zamenjala paket iz A1 na Telemach, kjer ima sicer internet, TV in fiksni že.. pač, optimizacija stroškov in realno, ima veliko slabši signal kot ga je imel prej, že v stanovanju, kjer je z A1 bil vedno poln signal… Ampak OK, cena je ugodna, all in all dela, A1 pa tudi ni več Simobil, ko je bilo vse brez problemov ampak zadnje čase tudi zgublja signal itd.. Tako da bom tudi jaz slej ko prej preklopila na nekega drugega operaterja, ko mi poteče vezava.

Samo butasti ljudje gredo iz A1 drugam, mi pametni smo pa danes dobili toliko za 19€, da pokurit ne moremo.

Ti kar…..

Imamo oboje doma. Oboje dela super, nikoli problema s signalom. Edina razlika je, da je Telemachov paket z več mobilnimi (25 mega) podatki cenejši. 19 evrov je pa itak absurd.

Mi smo bli pr telemachu leta inleta in z njimi so sami problemi. Slaba pokritost signala, neprijazna pomoc uporabnikom, internet vcasih ne dela itd itd in se bi loh nasteval. Ostani pri A1, mi smo preklopil na A1 in Amis in smo zlo zadovoljni.

Samo stran od Telemacha, pol meseca dela, pol meseca ne. Da ne govorim, da pošiljajo previsoke položnice, na reklamacije pa ne odgovarjajo. Jaz sem zato vse pogodbe pri njih prekinila in šla drugam.

Mi enako, zelo zadovoljni s Telemachom, pa še zelo poceni je.

A1 je zakon!

New Report

Close