A1 signal
Jaz vem
Ne. Moč signala se preveri preden izbereš paket, če imaš sveda kaj soli v glavi. Nimajo vsi operaterji povsem enako pokritost. Še vedno imaš pa v Sloveniji območja, ki so slaba s katerikoli signalom.
Je isto pri telemachu. Jaz pa sprasujem za a1.
Tomaž H, 31.03.2023 ob 10:49
Že več kot 10 let nimam A1, najbolj beden in najdražji operater, da o odnosih njihovih zaposlenih niti ne izgubljamo besed.
Tako kot avtorica, ki pričakuje, da bomo mi na monu vohal katere signale in kako močne ima na razpolago kjer živi. Namesto da bi sama preverila.
Eni so pa res nesramni. No, pri nas je ze od nekdaj problem s temi signali, na zacetku ko so prsli mobiteli smo imeli vsi mobitel, nato so eni clani presaltali na simobil, in tezave so bile iste. In sedaj po 20 letih je se vedno tako, niti malo izboljsanja. Pri operaterjih zatrjujejo, da je signal dober. Smo pac brez signala, druge ni. Je pa nerodno.
Micka136, 31.03.2023 ob 11:28
Eni so pa res nesramni. No, pri nas je ze od nekdaj problem s temi signali, na zacetku ko so prsli mobiteli smo imeli vsi mobitel, nato so eni clani presaltali na simobil, in tezave so bile iste. In sedaj po 20 letih je se vedno tako, niti malo izboljsanja. Pri operaterjih zatrjujejo, da je signal dober. Smo pac brez signala, druge ni. Je pa nerodno.
Ni. Je še kar precej krajev po Sloveniji, kjer je signal zelo slab. Premalo ljudi, da bi bilo sploh kateremu operaterju mar, ker gre vsem samo za profit.
Ytrij, 01.04.2023 ob 09:26
Sem na A1 in nikoli več. Mobilni podatki delajo zelo počasi, ali pa sploh ne . Pa lokacija sploh ni pomembna !
Kaj je pa pomembno če ne lokacija jebo vas zabito golazen? Vsi operaterji imajo bele lise, kjer je signal zelo slab ali ga sploh ni…….. Enostavno ste prezabiti za uporabo tehnologije, pa da se na glavo postavte.