A1 sranje od sranja.
Glej, sicer ni to tema, ampak meni se zdi vsak cent za TV in internet odveč, je pa danes nujno zlo imeti oboje. Medtem, ko ti plačuješ 50€ ali več Telekomu ali TE, jaz plačujem 29€ na mesec za solidno ponudbo programov in internet. Res da občasno črkuje, ampak tako redko, da sem želel vprašati ali je morda samo pri meni tako ali na splošno po Sloveniji…
Novi naročniki na A1.
TV je ne-gledljiv, stalno prekinja. Pogled nazaj enako. Zastopnik je ženi, katero smo prepričevali, da naj ne menja operaterja, svetoval, da HBOja ne potrebujemo. Ker smo naročeni na Netflix. Imel je prav – Netflix je edina stvar, ki jo lahko gledamo na TVju.
V 14 dnevih, kar smo naročniki, je internet resno padel enkrat, zadevo so po nekaj urah rešili.
Enake težave je imel sosed, ki je že odpovedal pogodbo.
No zdaj pa nekaj mojih izkušenj glede A1 Upam da bom čim krajši,ker tega je toliko da te zaboli glava! No pa začnimo Naročil sem optiko A1 Net+TV L En mesec sem čakal,no 1.9 se je res oglasil tehnik Prinesel opremo,optične vrvice je bilo 10m,mal računam,mu rečem da bo premalo,pravi ti bom dal štuko pa poštukaj kar ti manjka Nova napeljava poštukana…Priklopi vse,modem se še postavil ni je že zbežal Mal sam razložil in spizdil.Prižgem tv,slika čist v kurcu Ga kličem takoj,torej 5 min po tem ko je odšel,pravi kliči center,to ni več moj problem Kličem tisto kurčevo številko,po pol ure se oglasi študent,mu povem problem,pravi bom dal naprej Kličem vsak dan po 5x,ne jebe noben No po 15-ih dneh pride tehnik,menja TV vmesnik,isto sranje,menja vrvico,nič boljše Pravi port na Telekomu je treba zamenjat Bo šlo zdaj to hitreje 15 dni nisem mogel gledat televizije No čez 3 dni dobim sms da se bosta oglasila Telekomov in A1 tehnik da preverita zadevo Ob osmih zjutraj naj zagotovim prisotnost Ok,ostanem ta dan doma,ne grem v službo,vzamem dopust,ob osmih me kliče A1 tehnik da je šele štartal iz Ljubljane…Ob devetih se nacrta,pomeri signal,pravi tole je ok,tv pa v kurcu Telekomovca od nikoder Ta nekaj klicari okol,pravi jaz tukaj ne morem nič,telekomovca počakaj No ta isti dan,okol 12-ih me res kliče Pravi jaz bi zdaj prišel,a ste doma Itak da nisem bil,a ga bom cel dan čakal Sem mu rekel da je treba port zamenjat,pravi ok,ko pridem domov naj preverim V tem dobim sms od A1 da so zadevo rešili in naj uživam v storitvah ki jih ponuja A1 Pridem domov,isto sranjeeee TV ne dela Spet kličem na center,študent bo predal naprej Niti me je kdo poklical,jaz vsak dan vsaj 3x No nakar mi 25.9 crkne vse Zdaj mi je še internet crkniiilll Nič,mrtvoooo Faaakkk Kličem spet dol,prek facebooka jim pišem-bomo dali naprej Od 25.9 do 2.10 ni bilo nikogar En teden se ni noben zganil Kadar koli jih pokličem,čakajo na odgovor od Telekoma No me pokličejo 28.9 da bo tehnik prišel v petek in naj bom doma Prosim jih na veliko naj pride v četrtek ker sem ta dan doma,če pride v petek in ne bo delalo,vikend pred vrati,še en vikend brez vsega Ma ne jebejo dva posto Ne more in fertik V petek spet vzamem dopust,pride tisti isti tehnik ki je bil že prvič,gleda,ne more verjet da se to že tako dolgo vleče Začne ti on menjat modeme,kar 3 je zamenjal,menja vrvico,kliče nekega mentorja,prišli smo tako daleč da jim že vtičnica za štrom ni bila všeč Menjamo vtičnico,ma ne jebe stvar dva posto Ne dela in fertik Tip po eni uri in pol obupa,pravi port morajo menjat na Telekomu Pa stari,to ste rekli že prvič…In evo danes smo 3.10,jutri je nedelja,jaz v kameni dobi En mesec in 4 dni sem že brez storitev,televizije nisem imel od prvega dne,brez vsega pa ža faking 10 dni Verjamem da bom moral v ponedeljek spet klicat,pol bodo vrle glave mogoče mal razmislile in mogoče v sredo da bodo poklical na Telekom,guni preden se zmrdajo bo minil teden….Sem že klical na Telemach,na Telekom,na T-2,da me priklopijo vsi rabijo vsaj en mesec,ukleto in fertik…..Kaj bo,ne vem,ženi se je že odfukal,men se bo tud kmal po moje Še dobro da nimam majhnih otrok ker po moje bi že spakiral kufre….
Sam mal za razmislek in v poduk vsem kako stvar teče pri teh šalabajzerjih Dokler stvar deluje je vse ok,ko nekaj crkne si gotov Jebem ti firmo kjer se v enem mesecu in več ne da zrihtat enega kurčevega signala Kitajci v osmih dneh zgradijo bolnico,fabrko postavjo v enem mesecu,pri nas se enega kurčevega optičnega signala ne da zrihtat…..
Mene pa zanima, če sploh komu dela na A1 TV normalno, ker meni že od začetka ne (naročnik sem od začetka januarja, Pcji deluejjo normalno)), spet že par dni ne morem pogledat niti ene oddaje brez prekinitve, trokiranja, kvadratkov v sliki ipd. Sem že velikokrat klical na A1, pa ne pomaga nič. A mogoče veste, če so glede tega kateremu uporabniku res znižali račun.
A1 recimo prevzame podjetje. Prej je bilo na Tv ID, Fox chanels v celoti, Historyl, ipd., sedaj nič. Lahko pa vse Rtv vidiš, razen 2. program. Kaj naj s tem? Pa še garancijski list na daljavo, ko kupiš, na podlagi računa ne moreš v poslovalnicah potrditi za gsm, ker je procedura.
Zaradi kogarkoli, bomo šli pa več v naravo. Dovolj data je na telefonu, da tudi tam kaj pogledaš.
Res je kar nekaj.
Zadovoljna sem bila, sedaj pa ne več. A se ju tudi morda vodstvo menjalo?
Dajte vse tv programe nazaj, če ste kaj prevzeli, ne da so sedaj programi z lune. Hvala. Za isto ceno kot prej.
Tako je, kake pa pišete? Smradi nesposobni, ne znate uporabljat niti vsakdanjih stvari, udrihate pa po vsem in vseh.
[/quote]
Tudi tebi lep dan.
Kaj naj uporabljam, če ni?
Ker sem zadnja napisala, da naj dajo vse programe naj, ker so prevzeli dodatno podjetje, ste se pa luštno zbudili in spravili name.
Kregate se doma, zato se lahko obrnete s tem izrazoslovjem tudi k sebi domov in se obvladate.
Lep dan. Zame končana debata, vi pa še malo izrazoslovja spustite, da se spihate.
Tudi tebi lep dan.
Kaj naj uporabljam, če ni?
Ker sem zadnja napisala, da naj dajo vse programe naj, ker so prevzeli dodatno podjetje, ste se pa luštno zbudili in spravili name.
Kregate se doma, zato se lahko obrnete s tem izrazoslovjem tudi k sebi domov in se obvladate.
Lep dan. Zame končana debata, vi pa še malo izrazoslovja spustite, da se spihate.
[/quote]
Živ obup ste postali drhal zabita.
Ko gledam probleme vidim, da jih ima kar ogromno iste probleme že v preteklosti.
A1 niso sposobni za zagotovitev intrneta. Ko je recimo imel ponudnik Amis storitve so delovale vredu. Ko pa so prevzeli v A1 pa ne deluje popolnoma nič Kličeš ko blesav in potem se še delajo norca.
Ne deluje jim nadzorna plošča. Vsako zadevo moraš njih klicati in čakaš po pol ure. Komplicirajo na vsakem koraku. Tudi ni jasno koliko elektronskih naslovov spada v pogodbo katero stranka podpiše. Če pa gledamo račune pa so kar natančni in tudi malo zamutijo če je treba seveda v škodo naročnika.
Zato pravim, da niso sposobni za zagotavljanje intrnet storitev in tudi TV signalov. Tukaj je nepošteno, da zaračunavaš stortive, katere ti ne delujejo.
Živ obup ste postali drhal zabita.
[/quote]
Kot vidim imaš tudi ti probleme z delovanjem. Namreč ko je imel AMIS ponudbo je delovalo vse tako, kot je pisalo v pogodbi. Ko pa so se slinili iz SIMOBILA in sedaj A1 pa je res poden od podna.
Pogodbah manipulirajo z številom elektronskih nalovov, kaoliko jih pripada po pogodbi. Potem jim nadzorna plošča ponudnika sploh ne deluje in enkaj mutijo. Za vsako zadevo moraš klicati ko blesav. Elektronske naslove, ki so predmet pogodbe nočejo zagotoviti.
Skratka se moram strinjati z teboj, da izgubiš živce, ker ne zagotavljajo tistega, kar se hvalijo.
Evo, mi smo tudi še iz časov, ko je bil Amis. In res je, delalo je boljše, kot zdaj. Pri nas je največ težav s televizijo, kockanjem slike, zvok zaostaja oziroma, slika se nekako zatika, itd. Smo pomislili, da je to mogoče zaradi starega komunikatorja, na njem še vedno piše Amis. Ampak, si nekako ne upamo naročiti novega, da ne bi bilo potem še slabše. Imaš kak nasvet za to? V pogodbi z A1 res zelo pomanjkljivo piše, kaj vse pripada. Pogrešam to, da bi pisalo, na koliko časa ti pripada nova oprema. Za maile nič ne piše, vsaj v moji pogodbi ne, so mi pa enega omogočili, več jih trenutno ne rabimo.
Evo, mi smo tudi še iz časov, ko je bil Amis. In res je, delalo je boljše, kot zdaj. Pri nas je največ težav s televizijo, kockanjem slike, zvok zaostaja oziroma, slika se nekako zatika, itd. Smo pomislili, da je to mogoče zaradi starega komunikatorja, na njem še vedno piše Amis. Ampak, si nekako ne upamo naročiti novega, da ne bi bilo potem še slabše. Imaš kak nasvet za to? V pogodbi z A1 res zelo pomanjkljivo piše, kaj vse pripada. Pogrešam to, da bi pisalo, na koliko časa ti pripada nova oprema. Za maile nič ne piše, vsaj v moji pogodbi ne, so mi pa enega omogočili, več jih trenutno ne rabimo.
[/quote]
Nova oprema ti pripada kadarkoli, ko pojamraš o težavah ali menjajo komunikatorje. Pokličeš in je takoj pri tebi. Samo starega ne metat stran, včasih jih hočejo nazaj. So poslali kao nek “naprednejši” komunikator, ki pa je imel vse sorte težav. Nič ni delovalo dobro. Čez en teden so sami poslali spet novega.
Jaz se čudim vsem tem težavam. Smo bili pri Amisu, potem A1, vmes kratek čas pri Telemachu. Če mislite, da so pri A1 šalabajzerji, še niste imeli opravka s Telemachom.
Skratka, zadovoljni uporabniki že leta in leta. Je pa res, da smo na kvalitetni optiki – upravitelj javna služba. Uporabniki številne motnje propisujejo operaterjem, pa je dejansko težava v omrežju – največkrat Telekomovem. In ko jih je treba odpravit, si vzaaaamejo čas.
Je res da je amis bolje delovalo vse kot pri A1 . Odkar je A1 tako slabe odzivnosti na napake in dostop do operaterjev ni bilo pri amisu 20 let sem bil njihov uporabnik samo tako slabih izkušenj kot sem jih doživel pri A1 jih pri amisu ni bilo že ko kličeš operaterja pri A1 ga ne dobiš pri Amisu si takoj vedel kateri si v čakalni vrsti. pa sedaj na izgovor da imajo preveč uporabnikov TO NI IZGOVOR. pa naj operaterje zaposlijo. Imaš napako danes pa te jutri kličejo nazaj to ni način. Zato od A1 čim dlje vstran.