AAAALLLOOOOO,
je kdo tukaj?!
Veste, sem tako premišljevala, da se resnično kar dobro poznamo…. pa sem premišljevala še naprej in prišla do sklepa, da za vse ne vem, kakšne domače živali imate (prosim lepo, da ne bi katera napisala, da moža – ti so izzvzeti! :-))).
Seveda me to zanima zaradi trditve, da domače živali podzavestno izražajo lastnosti njihovega lastnika….
No – SP imam mačka in pa petelina – potem lahko vemo – rad mijavka in kikirika na kupu gnoja…… hehehe.
No – si upate napisati?!
P.S.
Imam psa – torej rada lajam…. priznam. Je pa vseeno bolje, da lajam – saj veste, psi, ki lajajo, ne grizejo. Načeloma…. hehehe.
Žverca… Pa saj že vsi ptički čivkajo o moji Micki… še v mojem profilu jo najdeš 😉 :))). In ja: Micka je čisti odraz mene 😉 – sem taki bolj mačji človek (kar ne pomeni, da tistih ta pridnih cuckov ne božam po bauhu in za uhami…). Mmmmmrjav… 😉 :))))))))
Aja: pa bolhe in pajki in ščurki in hrošči in uške tudi veljajo? Teh se še vedno polno najde… ;). Aja: pa sosedov muc je tako na pol moj ;). In sestra? Ta tudi velja? 😉 :)))))))
Veš … žverči … muh pa ni … :))) … je pa zato več komarjev … :))))))))))))))
(… ti so še bolj sitni in nadležni … ) :))))))))) ;)))))))
He he … veš kaj mi je danes rekel zjutraj miško … Menila sva se o tem kako bo ta malo jokalo ponoči in to … in pol je on rekel, da če se bo vrglo po njemu, da bo jokalo eno leto nonstop .. pa sem jst rekla, da pol nej se raje vrže po meni, ker skoraj nisem jokala kot dojenček … Pa se je pol samo nasmehnil in rekel: “Raje da joče eno leto nonstop kot pa da je pol sitem celo življenje!” :))))))))))))))))))))
lp, Bgv
:))))))))) Ne, ne… Kuhla pa je moja tretja roka :)))))). Nič živalskega nima… samo včasih kakega pujsa po riti tepe 😉 :)))))))))
Ja, ja… mene se je treba bat! Praskam, grizem, piham, mijavkam… če mi kaj ne paše… Ali pa se v svoj kot zavlečem in pasem mulo. Glej ga hudiča: ja še mulo imam 😉 :))). Aja: pa preden tudi, če je mmmmm… Samo psssst – to bolj potiho, da me ne vidijo in slišijo ;).