ABANKA – BANKA NATEGA
Včeraj sem nakazal kolegu nekaj 10 EUR na Abanki. Prašičja ABANKA mi je zaračunala 1.85 EUR provizije zato, ker sem nakazal v domicilni banki na TRR njihovega komitenta. NE MOREM VERJETI KAKŠNA BARABIJA. USERJEM SE NA ABANKO in vse s čimer se povezujejo. DA JIH KURCE ENE NI SRAM, skoraj dva evra za en bedasti polog. LJUDJE POZIVAM VAS, DA MNOŽIČNO ZAPRETE RAČUNE PRI TEH ŽIDOVIH…. Bruha mi se na misel ABANKA. Ne padajte na lepe besede teh nategovalcev. BANKA SMRDUHOV…
Vse banke imajo velike provizije, tudi nad 2 evra. Zakaj nisi nakazal preko svoje banke, ki naj bi bila najcenejša za nekaj centov pri obračunu? Ker je drugače, če nakažeš kot UPN. Saj me ne zanima.
Nekatere Pošte imajo, ne glede na znesek, 60 centov. Očitno se je slednjim zmanjšal priliv nakazil.
Brez veze se jeziti, če so ti dane različne opcije.
Če boš rabil kredit pri njih, boš tudi sklenil pogodbo, če ti jo dajo, s tako dragimi dobrinami povratka?
Še vedno trdim, da je ABANKA banka bebavih nategunov. Najslabša banka ever, samo en nateg. In daj ne pametuj, ko si že enkrat tam, pač plačaš, ampak je moja noga zadnjič stopila v tako slabo banko kot je Abanka. Takšne oderuške provizije so res samo pokazatelj banke, ki umira. Kdo za vraga, pa sploh je komitent te banke. Verjetno kakšna motena raja, ki ne vedo, kako jih Abanka počasi odira. A rabiš še kakšno ključno besedo?