ABC nepremičnine_bodite previdni
Nedavno sem imela stik s posrednico nepremičninske agencije ABC nepremičnine.
Ljudje, mirkajte!!! Zelo neprofesionalen odnos!!! Glede na to, da smo bili resnično 100% ZA nakup, nas je prav ona odvrnila od nakupa. O podrobnostih ne bi pisala. Vendar, če se imate radi, če cenite zaslužen denar in si ne dovolite, da se bo z vami nekdo obnašal kot, da ste prvi cepec, potem z njimi ne sklepajte nobene pogodbe. NOBENE, tudi za sam ogled stanovanja ne. Moj nasvet nima namena, da blatim nepremičninsko agencijo, odločitev je seveda vaša, ampak sporočam vam, DA STE PREVIDNI VI. Mi smo svojo neumnost plačali, gospa na koncu tudi več odgovarjala ni na maile, imela sva pa določen datum do kdaj morava plačati določene stvari kljub nesklenitvi pogodbe. Prosim pazite, bodite previdni in se učite iz najine napake in ne iz svoje. Srečno pri nakupu.
Neprijavljenim šimfačem ne verjamem.
Ko boš to povedala z imenom in priimkom bo zadeva verodostojna. Do takrat pa gre – vsaj kar se mene tiče – za blatenje s strani konkurence.
Spoštovani krempelj črni, ne rabite verjet OK? Vesela pa bom, če komu prikrajšam nekaj živcev, denar, da se ne bo nasankal kot jaz. Jaz sem se veliko naučila iz te izkušnje z njimi. Srečno vsem, ki se podajate v posle z agencijami, bodite zelo zelo zelo previdni.
Forum je zaprt za komentiranje.