ABC
Po mojem prepričanju je večji problem v sami kartici. Poizkusi se informirati in pojasniti tvoj problem na tebi najbližji cestninski postaji.
Če gre »skozi« dnevno ogromno avtomobilov, tovornjakov, avtobusov in ostalih »lastnikov« kartic ABC, po mojem ni nobena »skrivnost« v tvojem vetrobranskem steklu.
LP, Škorpjon
ABC najbolje prime na levi strani vetrobrana, ker je na tej strani bralnik. Če ga imate v sredini, to pomeni, da je treba peljati skrajno levo, drugače pri tako širokem vetrobranu kot je picassojev res lahko pride do težav z branjem, še posebej, če je hitrost prevelika (60 km/h+)
Sicer pa predlagam nekaj drugega: picasso ima spredaj ob robu trikotno stekelce, ki je kot nalašč za ABC. Preverjeno deluje, le tega ne vem, ali ni tudi to steklo atermično. Mislim, da ni. Seveda govorim o pričrstitvi na levo trikotno steklo. Pa še nekaj je: tablice tako ni treba gledati ves čas vožnje.
Preden sem nalepil kartico sem šel na Brdo kjer ima DARS testno stezo. Tam smo preizkušali kje najbolje lovi. In na mestu, ki ga ti opisuješ tudi meni ni lovilo, tako da imam sedaj kartico na levem trikotnem oknu. Moraš pa voziti malo bolj desno, da je kot lovljenja čim večji, tako so vsaj rekli. Ampak tako ni panike, lovi tudi če greš normalno, je pa res, da mora biti hitrost po omejitvah (40 ali manj). Hkrati so mi tudi zamenjali staro tablico, ker je v njej baterija in z leti se le ta seveda sprazni, kar pa ravno tako vpliva na odzivnost.