Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style About you- katastrofa

About you- katastrofa

10.9.v casu akcije -50% sem narocila dva paketa robe. Eden je prisel z zamudo, drugega ni.
Pise, da so odposlali, a ce vtipkambsledilno stevilko ga ni nikjer, pise da posiljka ne obstaja.
Na mail ne odgovorijo, telefonska stevilka ne obstaja, vrze ven?!?

Se kdo s taksno izkusnjo? Se lahko obrisem pod nosom ocitno

Dobila 5 paketov zelo hitro.
Res 1 v roku 4 dni, druge 4 v 10-ih dneh.

Tudi jaz. Vedno do zdaj korektno z njihove strani. Še opravičilo na mail, da sem morala čakati na paket malo dlje – zaradi večjega št. naročil s kodo za popust.

Rule 34

Tudi jaz zaenkrat same dobre izkušnje. Tokrat, ko bilo to znižanje, sem prvič čakala malo dlje na paket. Enako me je zaskrbelo, ker se paketa ni dalo slediti in sem pisala na mail, dobila odgovor naslednji dan in čez dva dni še paket + opravičilo + dodatni popust za naslednji nakup.

Preizkisno sem naročil eno oblačilčo, malo so sicer zamikali dobavo (ca. teden zamude), ampak prišlo je, kakovost pa je tudi ok, ni tako sr… kot dobiš recimo iz Wish.

Meni tudi paket hodi ze 14 dni 😬 sej vec nevem kaj sem narocila, ker ga ni toliko casa

About you je najbrž trgovina za princese. ne vem ker ne preverjam

Naročila sem osem paketov in veš kaj, niti za enega nisem pogledala kje je, kdaj pride, kaj se z njim dogaja. In danes je prišel zadnji. Zadovoljna sem z vsemi artikli, samo ena obleka je bila nekoliko prevelika in jo bom vrnila v kolikor ne bo prav sestri. Ne komliciraj, saj nisi naga, ali pač?

Leto 2021. Podobno pri meni. Že nekaj dni jih redno kontaktiram. Niti opravičili se niso, pa so oni poslali napačne itdelke. Zdaj pa pravijo, da še niso dobili vračila. 10 dni do LJ? Ni denarja, ne izdelkov. Enega sploh več niso imeli na zalogi pa ga meni in hkrati nekomu drugemu potrdili. Za drugega so mi pa pojasnili naj še enkrat naročim in plačam. Zdaj pa , ko imajo popuste je itak katastrofa. Obljubljeno ne boste dobili. Ne priporočam.

New Report

Close