Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek About you popust

About you popust

Ima kdo popust za about you z zadnjih dni – do 50%, ga ne bo izkoristil in bi ga bil pripravljen deliti?

me res zanima, ce je kdo dobil 50 popust… tisto kar so delili influencerji kot primer so imeli vsi isto cifro vrstno… torej tem stevilkam vpisa ne gre nic kaj verjet se mi zdi… in tista njihova koda iz njihovga primera ne deluje poskusi jo…

jaz sem dobila 28 %  kupila eno stvar ze znizano in pol se to zraven… ni hipen nakup ampak premusljen, gre za stvar, ki sem si jo ze dolgo zelela ampak sem rekla ne dam toliko zanjo preko 100 e… zdaj sem jo dobila od redne cene znizano skupaj z znizanjem in se 28% popustom za 75 e nizjo ceno. Nikjer drugje nisem. naslactake cene in dvomim da bi bila stvar tudi prihodnjo sezono kdaj kasneje v skciji kaj dosti ceneje… gre za brezcasen in ne modni  trenutno kos… tako da mislim da je dober deal…

koliko si pa ti dobil popust preko tvoje prijave?

no ce povem sem gledala ko imajo zraven objavljene najnizje cene do sedaj, jaz sem skupaj s tem popustom placala se 10 e ceneje kot jr bila kadarkoli najnizja znizana ponujena cena…  tako da kljub temu da je blo zgolj 28%  popusta iz kupona mislim, da je deal vseen dober deal.. pa se za dolgo bo stvar…

sicer ne verjamem v ta stetja nekak dvomim da je kdo sploh dobil tako visok popust sej nihce zares ne ve koliko je blo pred njim zares prijavljenih tak da to lohk zacnejo talat pr 30%… me res zanima ce je dobil kdo 50…

Jaz sem dejansko dobila 48%.

Ker pa je skupna vrednost nakupa pred popustom presegala 500€, pa bi mi še eden res prav prišel.

Odgovor na objavo uporabnika
Shopoholicarka, 12.11.2022 ob 00:06

Jaz sem dejansko dobila 48%.

Ker pa je skupna vrednost nakupa pred popustom presegala 500€, pa bi mi še eden res prav prišel.

jaz ga žal nimam… sicer s res mal sama kriva, mer se nisem takoj prijavila,, nisem mela prvo namema kupit zdaj, potem pa sem videla, da je zadnja cifra in takrat je bila pa popust ze tolk nizji…

jst ti lahko dam edin se enega drugega imam za 20 neizkoriscenega… ce ti kaj nuca povej ti napisem

tak razdeli, da bo cim blizje 500 e prvi nakup na tistega daj 48, potem pa preostanek das nizjega ce drugega nimas,..

ce hoces tistega za 20, jaz sem ga dobila v app, mi povej, brez problema napisem

Slučajno kakšna 40-50%? Ker 200€ za čevlje res ne bi dala.

Punci zgoraj, hvala, hvala! ❤️

..omg…neumestna, a vseeno: dejansko tolikk ‘zmečete’ za bz…

Mogoče kdo?

Ni za kaj,… Če ne najdeš in si premislite, tisti za 20 % velja do 25.11.  se lahko še oglasiš če misliš, da ti bo prav prišel… Jaz ga ne bom porabila.

Živjo, lahko prisim kodo? 🙂 Bi mi prišla prav..

Pa bi res prosila zanjo 🙂

Kam bi mi jo lahko privat poslala..?

Pa saj ni po defoltu 50. Dvoji čevji so pa bili za ceno enih čevljev. Za v dež. Za 50, dvoji gleužnarji Pa držijo dobro. Rieker, Mustang ali Tom. Je treba spremljati. Meni piše ali mi pa dajo. Sigurno ti pa ni ime isto kot meni . Apliķacijo naštimaj, pol pa lovi. Dvoje dobre čevlje za 50. Sedaj imajo za ene tolk. Na email dobiš. Imam avtomatsko. Ne kupujem avtomatsko. Sem eno zimo prečakala, predno je model nazaj prišel v znižanju. Brez kod. Udobni.  Kode mislim da so na začetku.

Pa dobro, da bi iz leta 2032. Haha.

New Report

Close