Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka About you – v cem je fora?

About you – v cem je fora?

Baje naj bi bila pred dnevi super akcija, vse -50%. V čem je fora, da se jim splača? So tam original izdelki?

Sem hotel kaj kupit pa so ble same grde stvari. Posilt bi se mgu da bi kej hotel.
Mislm da so sam odprodal ostanke kr ni noben kupil po redno.

Ne vem, nisem sploh zasledila, da imajo -50%.
Baje, da je original, ker ponaredkov “ne smejo” prodajati.
Jaz sem samo 1x kupila neke dvoje kavbojke, pa sem očitno tako neumna, da sem izbrala številko 52 namesto 42, pa sem jim potem oboje poslala nazaj. In so mi potem vrnili denar.
Na Facebooku pa boš videla, da je veliko uporabnic nezadovoljnih, npr. da so kupile športne čevlje, pa so se jim raztrgale, pa da so ful časa čakale na vračilo denarja itd.
Jaz ne bom kupila pri njih nikoli več. 😀 Ker ne štekam njihovih številk. 😀

3x naročila, vsakič dobila vse brezhibno in pravo številko. 🙂 Pozitivne izkušnje.

Rule 34

Mi smo kupili že pred tem 50% popustom.
S tem popustom smo naročili vsi v družini. Zadovoljni. Smo pa izbirali trajnostne izdelke. Dolge hlače pa samo najmlajša otroka.
Prav tako nismo nikoli naročali obutve.

in vedela kdaj bo, ampak sem že enkrat prej pogledala na stran in gledam tudi te instargramerje, ki so vsi to tak zavzeto propagirali – kar sem videla pri njih mi ni bilo nič tako všeč, da bi me pritegnilo, niti na njihovi strani nisem našla nič takega.

Jaz sem tudi zadovoljen z njimi. Ma to je pa svaba. Ka te češ.

Zivjo!
Ze kar nekajkrat narocila in je vse tipi top.
Imas od poceni do nekoliko drazjih znamk. Kar sem narocila, so velikosti in kakovost take, kot v trgovinah. Pa izdelki so aktualni, ne neke stare kolekcije. Tudi vracila so brezplacna, denar vrnejo zelo hitro.
V bistvu je edina stvar, ki me moti, izredno dolg dobavni rok. V vseh tujih internetnih trgovinah se vrti do max enega tedna, tukaj pa je normalni cas dobave 14 dni, zdaj, ko je bila pa akcija, je pa ze skoraj 3 tedne mimo, o paketu pa ne duha, ne sluha.

Imam slabe izkušnje s to spletno trgovino. Poslali so mi napačni izdelek, sedaj pa na vračilo denarja čakam že 23 dni. Ima še kdo izkušnje z vračilom denarja pri tej spletni trgovini? Jaz ne bom več naročala, dolgujejo mi cca. 140€.

New Report

Close