ABRAHAM ZABAVA – Igre
Prosila bi, za ideje iger za abraham..iskala sem po spletu, a najde le neke bedne verze in podobno neuporabno sranje.
Mami ima abraham, imeli bomo manjšo zabavo, ca: 20 ljudi. Ampak, da ne bo preveč togo…bi prosila za par iger, sploh tole za sprejetje v klub abrahamovcev…in še nekaj posrečenih štosov.
Prosim tisti, ki ste že dali to skozi ali ste kaj pripravljali…in imate kakšne texte še shranjene.
Hvala za pomoč
Sem mislila, da so samo meni te igre zoprne do amena. Čez nekaj let bom tudi sama imela abrahama, po vsej verjetnosti bomo skupaj z možem oz. najožjimi družinski člani nekam “spakirali” za nekaj dni – če bo le možnost. Meni te abrahamovske žurke, sploh pa neke igre, govori, pač niti slučajno ne ležijo. Seveda pa vsak po svoje!!!
Vem, da ni na mestu in da sprasuješ nekaj drtgega, vendar tudi jaz menim, da so igre brezvezne in da se nihce ne želi izpostavljat in delati iz sebe klovna. Meni je bolj všeč če najameš komika, ki zabava družbo eno uro in se res nasmejiš. Lahko je to za presenečenje in zberete denar vsi prisotni. Igra sprejem med abrahama pa je že prezvečena in nič več smešna.
Hvala za nasvete. Sprašujem za to, ker vem, da bi mama rada imela kakšno igro.
Vsaj krst oz. sprejetje v Abraham klub in kakšen kviz. Če bi vedela, da tega ne mara se ne bi niti podala v to, kaj šele tukaj spraševala za nasvete…ker, da bom dobila te odgovore kot sem jih sem vedela…torej moj namen je ta, da najdem igre…oz. kakšne predloge.
Tako, da prosim…ni potrebno več pisati kako so igre brez vezne…itd…ampak, če imate kakšno idejo ali igro napisano mi jo prosim posredujte.
Hvala
Evo, tukaj pa ena, ki se ji te igre ne zdijo neumne.
In kadarkoli jih kje izvajamo vsi uživajo.
Ponavadi pride Abraham in sprejme novo članico.
Kviz za starostnike :).
Poštar, ki prinese pošto, recimo znanih osebnosti, pa od pokojninskega sklada, pa naročnino na Vzajemno,..
res je težko kaj takega najti na netu, jaz ponavadi sama kaj napišem.
Mogoče ti lahko pomagam: smeska33@gmail.com
Meni osebno se te stvari brez zveze. Ko sem praznovala 50 let smo šli na kosilo v gostilno, malo smo poklepetali in šli domov. Nobenega pompa. Ne vem, komu na čast se lahko veseliš, ko dopolniš 50 let. Edino tega se lahko zaveš, da so najboljši časi minili in da od zdaj naprej te lahko čaka samo še en kup nevšečnosti. Če smo prav pošteni ali ne, organizem se po 50. letu resnično začne starati in pojavljati se začne en kup zdravstvenih težav (zdravi srečneži so izzvzeti). Visok pritisk, holesterol, sladkor, bolečine po kosteh, vid se ti poslabša, slabše spiš, vročični vali…
Ne vem, morda bi bilo lepo napisati mami en kratek nagovor, se ji zahvaliti za vse, v pozitivnem smislu in malo obrniti na štos. Draga avtorica, tvoji mami želim najboljše in upam, da jo ne dosežejo težave po Abrahamu.