Abrahamci in ostali?
Ojoj, je treba nagovarjati….:))
Če se seštejejo glasovi “za” na vseh forumih, potem smo sklepčni, brez dvoma.
Samo imenu foruma bi bilo dobro dati neko prijetno pozitivno ime – Abraham in izpeljanke so tako stereotipni, se mi zdi. Pa tudi nekaj nas je, ki še nismo Abrahami, Smrklje pa tudi ne več.
Bi rekla, da gremo le še na lov za imenom; obstoj ni vprašljiv – saj se ne motim?
Dragi Primož !
Prosim potrpljenje. Kot je znano so ljudje nad 50 let obupno zaposleni. Najprej z jutranjo telovadbo in sprehodom, potem z čajčkom in kavico, nato obisk trgovin, sosedov, trgovine, frizerja….pa kuhanje, pospravljanje, kidanje snega, da o sladkih vnučkih sploh ne govorim.
Toliko o tistih malo nad…A tisti malo pod… ki še veselo služijo za ljubo penzijo: jutranji sestanki, vmes kavica, delo, klepet, …..kako bomo preživeli vikend, kam za praznike? Pa kdo ima sedaj čas za internet.
Čas vendar teče tako neznansko hitro in potrebno je izkoristiti vsak trenutek tega kratkega življenja.
Ampak, pazi ! Takrat, ko pa imam čas in si zaželim klepeta s sovrstniki sem pa sam-a? Ne, ne to pa ne. In hop na med.over.net. Tukaj smo. Kako smo ? Kaj počnemo?
Hej, prijatelji polepšajmo si dan z dobro voljo, pozitvno mislijo, humorjem. Če je kdo sam, žalosten ali zamorjen – pridi, čakamo te. Pomagajmo si.Primož nam je obljubil čudovito Božično – Novoletno darilo. NAŠ FORUM. Sprejmimo z hvaležnostjo, kajti ta forum nam bo pomagal mnogo bolj, kot si v danem trenutku lahko mislimo.
Tisoč zvezdnih pozdravov vam v ta lep decemberski dan pošila Abrahamovka Iris
Nekaj, kjer bodo lahko tudi npr. tisti 35-ih, ki vsekakor še ne spadajo v abraham, pa tudi k mladim ravno ne… Sicer pa,ko je bila anketa, koliko smo stari, jih je bilo zelo malo tistih nad 50, ogromno pa tistih 35-45! Torej bi bilo treba res dobro premislit za ime! Ampak, še vedno me zanima, komu je pa potem namenjen forum Življenje, ah življenje? Jaz sem mislila, da je prav ta za “odrasle” (tako ali drugače)! Zakaj podvajat?
Vsekakor pa tudi meni ni všeč naslov, ki vsebuje besedo abraham (pa ne zaradi “starosti”, ampak sicer, ne vem, ne deluje fajn…).