Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Abrahamovke, dajte si vcepit v tikvo, da ne morete konkurirat dvajsetletnicam.

Abrahamovke, dajte si vcepit v tikvo, da ne morete konkurirat dvajsetletnicam.

Čeprav govorijo drugače, imajo moški kar radi joške do popka. Če jim dovoliš dati tiča vmes, začnejo hitro brizgati.

Kakšna tista, ki jih šteje 34, naj se vpraša z debelostjo, zakaj čuti potrebo po konkuriranju 12 let starejše. Joški mi ne visijo, debela nisem, nasmejana pa.
Se ne primerjam. Mir he dobrodošel.

Najbolj se nasmejim pri starem dizlu. Resnica je obratna, sploh, ce primerjam z dvajsetimi.

pikec si že probal vrstnico in njeno mamo?
fenomenalna izkušnja.
Čenja na smetani je samo še vnukinja ☺
četvorček je vreden smrti ☺

Prehitro poslano.
Najbolj se pa sprasujem, kje bi konkurirale dvajsetletnicam. Pri tipih? Koliko starih? Ker vecino normalnih sovrstnikov ne zanimajo 20. letnice, s katerimi si dolgorocno nimajo kaj poceti. Taksni, ki imajo porihtano v glavi. Ostali ne stejejo. Ti so se tudi meni, kot dvajsetletnici, zdeli pomilovanja vredni.

Ko ženske dopolnijo 40+ let, se niti malo več ne obremenjujejo z moškimi. In če mislite, da se sekirajo, ker moški letajo za mlajšimi, ne, se ne.

Taka ženska se zna ceniti. Ve, kaj je resnični užitek v življenju in to definitivno ni pranje cunj, kuhanje in podrejanje moškemu in njegovim željam. Večina vrže mladost stran za moške. Kasneje šele uvidijo kaj je življenje in resnična sreča.

Zadgotovo pa tudi ni ženska kot ti, ki bi zgolj govorila o svojem videzu, kako s seksualnostjo prekaša dvajsetletnice. Ja, vsaka gospodinja zna bit vrednejša, imet neprimerljivo bolj polno življenje od vas ničvrednih jalovih babjih šusev, brez enega samega resnega življenskega cilja in resničnega življenskega dosežka, med te nikakor ne spada zlagana pomembnost, ki si jo domišljate in izpostavljate.

Morala se boš sprijaznit, da mentalno jalov šus nima dejansko nič.

fenomenalna izkušnja.
[/quote]

Čak, čak, kolk vas je zdej tle, imamo vrstnico, vrstničino vnukinjo in vrstničino mamo… 2 vprašanji se mi porajata: kolk si star in zakaj hčerke ni v igri?

fenomenalna izkušnja.
[/quote]
sem doživel s tvojo mamo, ženo, hčerko, na tvojo vnukinjo pa se čakam.😎

Je napisal debil, ki z bemfo in kešom lovi mladenke, ker ga drugače itak nobena ne bi povohala.

Čeprav nisem ambrahamovka, se mi ljudje kot si ti resnično smilijo, ker še ne obstaja transplantacija možganov.

Bogi bogi.

Kolikor pa jaz poznam situacijo, jih veliko v teh letih preklopi na ženske. Poznam celo primere, ko se je ženska ločila in odšla z drugo žensko. Ob moških tipa Viharni jezdec me to še manj čudi.

Noben moški nima nič s tem, če je vsa vrednost, ki jo imate pri petdesetih v celulitasti riti, povešenih joških in razčaplani vehasti piz-di. Da nimate ničesar drugega je izključno vaša zasluga in krivda, nikogar drugega. Tiste, ki imajo še kaj drugega, nimajo nobenih težav in tudi na misel jim ne pride, da bi svoj videz primerjale z dvajsetletnicami.

Noben moški nima nič s tem, če je vsa vrednost, ki jo imate pri petdesetih v celulitasti riti, povešenih joških in razčaplani vehasti piz-di. Da nimate ničesar drugega je izključno vaša zasluga in krivda, nikogar drugega. Tiste, ki imajo še kaj drugega, nimajo nobenih težav in tudi na misel jim ne pride, da bi svoj videz primerjale z dvajsetletnicami.
[/quote]

Če bi ti bil en normalen abrahamovec, se v takšne debate sploh ne bi spuščal! Če jih po tvoje pišejo nedoj…., kaj potem ti sploh v takšni temi delaš?

Če bi ti bil en normalen abrahamovec, se v takšne debate sploh ne bi spuščal! Če jih po tvoje pišejo nedoj…., kaj potem ti sploh v takšni temi delaš?
[/quote]
Nekdo vas mora postavit na realna tla, ker ste toliko čoknjene, da se niti v špeglu niste zmožne videt realno. In zakaj mislite, da bi ob pogledu na ničvredne šuse, ki ste rak rana družbe v vseh pogledih in zajedalke, morali vsi molčat?

OK sem si vcepila, kaj pa zdaj?

Moski nehite sklepat po sebi,ko pridete v 50ta se vam odpelje in iscete 20 let mlajse,redka je 50 letnica,ki isce 20 let mlajsega. Vecina zensk pri 50 ima ze moza in odrasle otroke,imajo ze pol zivljenja za sabo in cemu bi iskala mladenica.? To je bolj moska bolezen,starcki iscejo mlade in ne toliko zenska.

Sem blizu 50, hčerka nekaj čez 20.
Sploh ne razumem, v čem naj bi se trudila ji konkurirati, njej in njenim vrstnicam.
Ona je bolj fit, napeta koža, ah, se mi zdi, da ima moje dete še posebej mehko kožo, tako rada jo pobožam po lički, pa rokah in po nartu. 😊 Je veliko bolj učljiva in spretna od mene, bolj fleksibilna. Odreagira hitreje, bolj čustveno.
Zato pa sem tu jaz, mama, ki po vseh letih izkušenj premorem več preudarnosti.
Medtem, ko ona s fantom pohajkuje, sama gledam TV; medtem, ko peče pecivo, jaz pletem ali kvačkam.

Ne vem, v čem bi naj ena drugi konkurirali, se šli rivalstva. Saj tudi zrelost 50 in 20 letnice ni primerljiva sploh. In prav je tako!

Ona se vzpenja, raste, jaz počasi čakam vnuke (to ni zgolj moja želja, je predvsem njena, torej želja po otrocih).
Potem je tu sin, po moje bodoči karierist, z njim klepetam o vsem mogočem.
V čem bi jima hotela konkurirati?? Svojima otrokoma??!

Kino, gledališče, seminarji zgolj izbrani, ne več vse po spisku, klepet s prijatelji ob kavi, veliko, res veliiikooooo smeha – to je moj prosti čas.

Ne, ne bi šla še enkrat v šolo.
Prav tako ne skozi “projekt” iskanja svojega prostora pod soncem.
Z make up-om, trudom, da naredim vtis (na moške) z videzom ali celo z lovljenjem tipov po lokalih pa se niti pri 20-ih nisem ukvarjala.

Čeprav je tema zastavljena čisto provokativno, če ne celo še kaj drugega… …sem komentirala – ker mi je pač bilo.

Če se 20 letnica vzgleduje po 50 letnici, je po moje to popolnoma naravno, v smislu “takšna želim postati”.
Če/ko 50 letnica želi biti podobna 20 letnici, pa to brez dvoma kaže na njene težave. In takšna zagotovo ni vsaka druga 50 letnica; sama ne poznam nobene, poznam jih pa kar nekaj, ki so pri teh letih ali kakšnem letu zraven presrečne babice. 😍

Vsako starostno obdobje ima svoje čare. 😎

Nekdo vas mora postavit na realna tla, ker ste toliko čoknjene, da se niti v špeglu niste zmožne videt realno. In zakaj mislite, da bi ob pogledu na ničvredne šuse, ki ste rak rana družbe v vseh pogledih in zajedalke, morali vsi molčat?
[/quote]

In zakaj se ti čutiš poklicanega, da jim (nam) to poveš? Pa misliš, da jim (nam) tvoja beseda kaj pomeni? Meni popolnoma nič, ker ne spadam v tvoj paket predalčkanja! Hmmm, pa si ti sam sebe pripravljen pogledat v ogledalo? Pa se mogoče vprašat zakaj takšne čoknjenjke in nič vredne šuse pritegneš v svoje življenje? Pametne se te tako izogibajo!
Zavedaj se tudi, da tudi tvoja mati je bila ženska! Totalno čoknjena, ničvreden šus, ki je rak rana družbe v vseh pogledih in zajedalka! Vendar bila pa je dobra, da je tebe skotižila! Naučila pa te je res bolj malo!

Morala se boš sprijaznit, da mentalno jalov šus nima dejansko nič.
[/quote]

Kdo je tukaj “šus”, si dokazal že v večini ostalih tem. Zafrustriran moški do konca.

Sprijazni se, ženske ne potrebujemo toliko seksa, kot moški, do njega pa ne glede na leta, če si ga že želimo, pridemo zlahka.

Ene drugim niso konkurenca, seveda ne. Pa ni toliko razlika v telesu (tudi 50 letnica je lahko huda mačka), ampak v glavi. Mene pri mlajši ženski privlači njena mladost, MLADOST, spontanost, neobremenjenost, čistost duha. Težko razložiti, življenje vsakogar umaže, mu vceplja previdnost, izkušnje, ki prinašajo cinizem, grenkobo, “zrelost”, temu se ne izognejo ne ženske in ne moški. Privlačnost mlajših je ravno njihova mladost duha, ne zgolj napete riti in joški – kar pa tudi ne škodi… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ene drugim niso konkurenca, seveda ne. Pa ni toliko razlika v telesu (tudi 50 letnica je lahko huda mačka), ampak v glavi. Mene pri mlajši ženski privlači njena mladost, MLADOST, spontanost, neobremenjenost, čistost duha. Težko razložiti, življenje vsakogar umaže, mu vceplja previdnost, izkušnje, ki prinašajo cinizem, grenkobo, “zrelost”, temu se ne izognejo ne ženske in ne moški. Privlačnost mlajših je ravno njihova mladost duha, ne zgolj napete riti in joški – kar pa tudi ne škodi… 😉
[/quote]

To je pa še kako res!!!
Zato sama zelo rada delam z mladimi. 😊 Majhne otroke pa sploh obožujem, ravno zaradi te čistosti duha, spontanosti, neobremenjenosti. 😍

Tudi zato, ker si iščejo “negovalke” za na svojo tečno starost. Njihove mokre sanje, že po 50em. Pa dosti naredi tudi genetika – če je bil njegov oče, ded tak, potem bo tudi on tak. Nekateri ima qourbarijo že z geni pojerbano, pa samo nadgradijo potem.

Tudi zato, ker si iščejo “negovalke” za na svojo tečno starost. Njihove mokre sanje, že po 50em. Pa dosti naredi tudi genetika – če je bil njegov oče, ded tak, potem bo tudi on tak. Nekateri ima qourbarijo že z geni pojerbano, pa samo nadgradijo potem.
[/quote]
Ker sami tako razmisljajo, mislijo,da imamo zenske iste interese ,pa jih nimamo. Kot da se 50 letnice grebejo z mlajsimi puncami za 50 letne dedce,pa kaj se…:))

Ker sami tako razmisljajo, mislijo,da imamo zenske iste interese ,pa jih nimamo. Kot da se 50 letnice grebejo z mlajsimi puncami za 50 letne dedce,pa kaj se…:))
[/quote]

😉 😉 😉

New Report

Close