Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek absolutno razočaranje

absolutno razočaranje

Stara sem 40let, razočarana nad ljudmi, moškimi in prijateljicami, ter sodelavci. Vedno sem upala, kot vsi, da bom dobila neko kulturno službo ker imam diplomo,bila sem ustrežjiva, mirna, poštena, iskrena, dobrosrčna do vseh ljudi.  Sedaj sem sama, ljudje so me izdali tudi tisti na katere sem najbolj računala v življenju, večina je mojo prijaznost zlorabila – v službi pijavke, moški ki sem ga imela kar nekaj let ker sem ga imela rada in sem marsikako poniževanje prezrla, sploh nevem res se je nakopičilo full slabih stvari…ljudje me vsak dan razočarajo na polni črti. Kako naj sedaj dalje živim? Kako naj zapolnim to praznino, samoto ki je v meni, ljudem se izogibam, ker vsak, ki ma 5min časa, vlije gnojnico na mene. Kako naj se spravim s tega, želim si spoznati poštenega moškega ki bo mi v oporo v dobrem in slabem in jaz njemu. Pa srečujem take čudne ljudi. Kaj je to z mano, zakaj se mi tako dogaja? Tako sem osamljena.

Odgovor na objavo uporabnika
Absolutno razočaranje, 24.01.2023 ob 14:12

Stara sem 40let, razočarana nad ljudmi, moškimi in prijateljicami, ter sodelavci. Vedno sem upala, kot vsi, da bom dobila neko kulturno službo ker imam diplomo,bila sem ustrežjiva, mirna, poštena, iskrena, dobrosrčna do vseh ljudi.  Sedaj sem sama, ljudje so me izdali tudi tisti na katere sem najbolj računala v življenju, večina je mojo prijaznost zlorabila – v službi pijavke, moški ki sem ga imela kar nekaj let ker sem ga imela rada in sem marsikako poniževanje prezrla, sploh nevem res se je nakopičilo full slabih stvari…ljudje me vsak dan razočarajo na polni črti. Kako naj sedaj dalje živim? Kako naj zapolnim to praznino, samoto ki je v meni, ljudem se izogibam, ker vsak, ki ma 5min časa, vlije gnojnico na mene. Kako naj se spravim s tega, želim si spoznati poštenega moškega ki bo mi v oporo v dobrem in slabem in jaz njemu. Pa srečujem take čudne ljudi. Kaj je to z mano, zakaj se mi tako dogaja? Tako sem osamljena.

Poznam. Isto pri meni. Vsak samo grabi k sebi, kar lahko nagrabi in kolikor lahko nagrabi. Če si dober, ne znaš postaviti mej in potem vsak grabi k sebi, le k sebi.
Najprej so mi vzeli prostor, ker so mi ga lahko, ker se nisem znala postaviti zase. Potem so vzeli mir, ker so znali vzeti prostor, izolacije pa niso znali narediti, pa še ženska, ki tam živi ime komulzivno obsesivno motnjo na čiščenje, tako da je to delala po 4 krat na dan, sedaj samo še 2 krat na dan.
Podobno je bilo v stvareh, ki sem jih delala. Ena ženska je spletkarila proti meni, dokler nisem vse izgubila.
Potem se je pa naselila enegetska pijavka, energetski vampir v mojo dušo, da mi 24 ur na dan žre energije.

SEdaj sem na tem, da zbolim zaradi kroničnega stresa. Zaradi stresa iz okolice in iz notranjosti, energetska pijavka ne morem več odvajati po cel teden. Boli me križ, trebuh se mi napihuje, včasih imam drisko, če nisem zaprta…
Službe mi noben ne da, ker sem prestara in imam premalo izkušenj, duševno nestabilno, nora, pa pod stresom 24 ur na dan.

Berem knjige. Sedaj postani brezmejen, pa placebo ste vi, pa celestinsko prerokbo, ampak ko mi gre na bolje, se pojavi enegetski vampir, to je pa čista negativna frekvenca, čista depresijo in čisto zlo in me povleče v brezno, greznico, ker se prisesa na pozornost, pozornost je pa energija. Ne vem kako si lahko pozitiven, pa če ne moreš te frekvence povozit…..

Vidiš, še ko imaš vse knjige, te napade črv direkt v glavi, da te tišči v frekvence gnilobe in greznice, negativnosti.

Najbolj močan je sedaj, ko sem se res začela dvigati, je tale črv v glavi spet napadel z vso silo in močjo.

Obstajajo zlobni ljudje, ki ti ne bodo dopustili, da se dvigneš. V mojem primeru je že tako.

Začni resno delati na zaščiti in intuiciji. Jaz take prepoznam že na daleč. Mogoče nočem takoj slišati, kaj mi pravi notranji glas, ampak mi vedno pove. Včasih rabim nekaj časa, da dobim dovolj potrditev, ampak načeloma sem vseeno zelo previdna. Ti povem, da imam vse, nisem osamljena, super moža in otroka, službo, vse. Ampak ko imaš vse, ti pa vsi nesrečneži v okolici to zavidajo. Pa imaš spet problem. Življenje je en velik izziv, ni počitka, je trdo delo. Beri knjige za samozavest, delo na sebi.

Prva misel, ko sem te brala je bila beseda NAIVNOST. Ni dovolj, da si dobra, moraš biti previdna in pametna. Naivni ljudje so tisti, ki vedno znova nasankajo. Zakaj te pretekle izkušnje nič ne naučijo, zakaj vedno znova slepo zaupaš in padeš na finto? Koliko imaš sebe rada, koliko imaš samospoštovanja. Točno toliko ga boš dobila od okolice. Ljudje te cenijo, kolikor se ceniš sama. Nihče te ne bo cenil samo zato, ker se žrtvuješ in si do vseh dobra. Če samo sebe zanemarjaš (v katerem koli oziru), imaš tako vibracijo in s tem iz okolice nase potegneš še več tega, ki vibrira enako. Če se razdajaš, potem nase potegneš nekoga, ki te bo izkoristil. Ker to deluje kot magnet. Če boš prišla enkrat do stopnje, ko boš imela do sebe dober odnos, boš pritegnila takega partnerja, ki mu na kraj pameti ne bo padlo, da bi pomislil, da bi s tabo ravnal kakorkoli slabo. Tako to gre.. Pa veliko sreče ti želim.

Ugotovila sem, da mi je energetski vampir uničil veliko življenjskih priložnosti. Dobesedno obstajajo neki očitno hudičevi ljudje, ki skrbijo zato, da taki kot sem jaz slučajno ne bi uspeli v življenju.

Sem šla na dopust, že nekaj let je tega. Prvič stran od stresa. Prvič v 10 letih sem bila sposobna trezno razmišljati. Zgrozila sem se sama nad seboj, ker sem ugotovila, da mi pamet pod stresom odpove, zdrava pamet. Popolnoma odpove. Takoj sem naredila načrt, kako bo, ko se vrnem z dopusta. Na dopustu sem spala cele dneve, zaradi kroničnega stresa.

Ko sem bila doma. Sem uresničevala načrt. In ko bi morala to tudi narediti, evo, me je napadel energetski črv z vso silo. Še nikoli me ni napadel tako močno kot takrat, ko sem hotela uresničiti načrt, ki sem ga zasnovala na dopustu, ko sem edinokrat sploh lahko trezno razmišljala.

Potem je šlo življenje dalje, s tem črvom, težko, depresivno, moreče, agonija in trpljenje…..
Potem sem se spet nekako postavila na noge. Začela obiskovati tečaj, preko spleta, delala, študirala in ravno sedaj sem si zadala cilj, da resno  začnem uresničevati ta načrt, to leto, sedaj…..

Ampak sedaj se je pa spet črv napadel z vso silo…. Živi na moji pozornosti. Pozornost je energije. Črv je pa čista negativost, energija človeške greznice. Ko me pa ta črv napade je pa konec z mano…. igram lahko samo še igrice, gledam TV… drugega pač ne zmorem več, ker je to motnja pozornosti.

Dejansko imam občutek, da je to neke vrste črna magija ali črna mafija ali črna ljubosumnost in foušija, pohlep in zavist….

Skratka, dokler vam ne naložijo energijo hudiča direkt na vašo pozornost, toliko časa sploh ne veste kaj imate, če ste zdravi.

poznam tole, 24.01.2023 ob 15:12

Skratka, dokler vam ne naložijo energijo hudiča direkt na vašo pozornost, toliko časa sploh ne veste kaj imate, če ste zdravi.

Pojdi k zdravniku po anti depresive. Poznam jih kar nekaj, ki so bili tam kot ti, pa so se zmazali in danes normalno funkcionirajo. Ampak pri tebi brez tablet in svetovanja ne bo šlo.

Samo knjige ne pomagajo. Človek mora narediti totalen reset, če je tako globoko.

Oh Šnelo je spet znorelo

Mogoče si poleg ustrežljivosti in dobrosrčnosti še naivna. To kombinacijo psihopati in narcisi zavohajo na daleč.

Mogoče bi morala drugače obravnavati predvsem sebe, omejiti svojo dobrosrčnost, ustrežljivost in pričakovati, da te bodo ljudje poskušali izkoriščati…

GOODLIFE, 24.01.2023 ob 15:38

Pojdi k zdravniku po anti depresive. Poznam jih kar nekaj, ki so bili tam kot ti, pa so se zmazali in danes normalno funkcionirajo. Ampak pri tebi brez tablet in svetovanja ne bo šlo.

Samo knjige ne pomagajo. Človek mora narediti totalen reset, če je tako globoko.

Ne bom jedla teh tabletk, ker sem jih in so vse samo poslabšala, namesto izboljšala. Moja energija je bila čisto kul in vse je bilo kul, razen te energetske greznice. Moja energija je bil super pozitivna, črv je bil pa super negativen.

To je najbrž ta opevana črna magija ali črna mafija, ker čutiš samo energetsko greznico in nič drugega.

To po moje načrtno kradejo energijo ljudem. Berem knjige, npr. Celestinsko prerokbo, radiestijo od Pretnerja. Povsod je opisano popolnoma enako. Ljudje ljudem kradejo energijo, ker ne znajo najti drugih virov, ker se ne znajo prilopiti na druge viri. Očitno se je nekdo znal priklopiti na mojo energijo…

Videti lepoto v okolici, pomeni, da se ti dviga energija, načrtno zavestno… več lepote vidiš, večjo energijo imaš, osredotočiš se na to.. itd. itd. itd…..

Ampak tale parazit je pa kot v posmeh meni…. TI TO DELAJ, JAZ SE BOM PA TEBE ŽRL… Zakaj bi sam dvigoval sebi energijo, če pa lahko parazita špila… Zakaj bi ustvarjal, če lahko kradeš?

Bolj kot se duhovno razvijaš, več kot veš, večjega črva dobiš, večjega parazita dobiš,……. Bolj kot se polniš, bolj te žre…..

Šele sedaj razumem Einsteina, ko je rekel, “ne skrbi glede tvojih težav v matematiki, zagotavljam ti, da so moje še večje.”

Grem stavit, da če bi kopičila materialno bogastvo, bi pa dobila oderuha za vrat, tako sem pa energetskega oderuha dobila.

Samo jamranje. Pa dajte no najprej bodite zadovoljni sami s seboj. Ste zdravi? Vas nič ne boli? Super. Kaj za boga rabite moškega? Logično vsak gleda le nase, če sami ne boste za svoje počutje poskrbeli, kdo bo? Slovenceljni so pač najbolj hepi, ko gre sosedu slabo. Berite manj, dajte ven iz sebe čustva z jokom, sprejmite ljudi z manjvrednostnimi kompleksi in zadihajte s polnimi pljuči.

sama si že ugotovila in napisala, KER SE NE SPOŠTUJEŠ, ker dovoliš ponižanja in druga sranja- eto zato.

ZelenaRoža, 24.01.2023 ob 14:46

Začni resno delati na zaščiti in intuiciji. Jaz take prepoznam že na daleč. Mogoče nočem takoj slišati, kaj mi pravi notranji glas, ampak mi vedno pove. Včasih rabim nekaj časa, da dobim dovolj potrditev, ampak načeloma sem vseeno zelo previdna. Ti povem, da imam vse, nisem osamljena, super moža in otroka, službo, vse. Ampak ko imaš vse, ti pa vsi nesrečneži v okolici to zavidajo. Pa imaš spet problem. Življenje je en velik izziv, ni počitka, je trdo delo. Beri knjige za samozavest, delo na sebi.

Prva misel, ko sem te brala je bila beseda NAIVNOST. Ni dovolj, da si dobra, moraš biti previdna in pametna. Naivni ljudje so tisti, ki vedno znova nasankajo. Zakaj te pretekle izkušnje nič ne naučijo, zakaj vedno znova slepo zaupaš in padeš na finto? Koliko imaš sebe rada, koliko imaš samospoštovanja. Točno toliko ga boš dobila od okolice. Ljudje te cenijo, kolikor se ceniš sama. Nihče te ne bo cenil samo zato, ker se žrtvuješ in si do vseh dobra. Če samo sebe zanemarjaš (v katerem koli oziru), imaš tako vibracijo in s tem iz okolice nase potegneš še več tega, ki vibrira enako. Če se razdajaš, potem nase potegneš nekoga, ki te bo izkoristil. Ker to deluje kot magnet. Če boš prišla enkrat do stopnje, ko boš imela do sebe dober odnos, boš pritegnila takega partnerja, ki mu na kraj pameti ne bo padlo, da bi pomislil, da bi s tabo ravnal kakorkoli slabo. Tako to gre.. Pa veliko sreče ti želim.

Super povedano.

Piši na posteno645@gmail.com

Zakaj rabiš moškega? Najprej se nauči biti sama s sabo, se spoštovati in se imeti rada, potem pa … boš ugotovila, da pravzaprav ne potrebuješ nobenega samo zato, da ne boš sama 🙂

Močno dvomim, da je vzrok enostranski. Nikoli ni tako. Pa same take čudne ljudi srečuješ, pa ljudje te vsak dan razočarajo… Zanimivo, zanimivo…

poznam tole, 24.01.2023 ob 15:55

Ne bom jedla teh tabletk, ker sem jih in so vse samo poslabšala, namesto izboljšala. Moja energija je bila čisto kul in vse je bilo kul, razen te energetske greznice. Moja energija je bil super pozitivna, črv je bil pa super negativen.

To je najbrž ta opevana črna magija ali črna mafija, ker čutiš samo energetsko greznico in nič drugega.

To po moje načrtno kradejo energijo ljudem. Berem knjige, npr. Celestinsko prerokbo, radiestijo od Pretnerja. Povsod je opisano popolnoma enako. Ljudje ljudem kradejo energijo, ker ne znajo najti drugih virov, ker se ne znajo prilopiti na druge viri. Očitno se je nekdo znal priklopiti na mojo energijo…

Videti lepoto v okolici, pomeni, da se ti dviga energija, načrtno zavestno… več lepote vidiš, večjo energijo imaš, osredotočiš se na to.. itd. itd. itd…..

Ampak tale parazit je pa kot v posmeh meni…. TI TO DELAJ, JAZ SE BOM PA TEBE ŽRL… Zakaj bi sam dvigoval sebi energijo, če pa lahko parazita špila… Zakaj bi ustvarjal, če lahko kradeš?

Praviš da bereš knjige – očitno ZELO površno. To vidim potem, ko si rekla, da si prebrala Bruce Liptona – je res izjemen zdravnik in znanstvenik. S poudarkom na zdravnik, ker Celestninska prerokba so samo pravljice in z realnostjo nimajo nič.

Skratka, Bruce Lipton pravi, da lahko prebereš 100 duhovnih knjig, pa NIČ ne pomaga, če ne spremeniš podzavesti. Tvoja podzavest je naravnana na negativno in se lahko še 100x prepričuješ kako si kul in pozitivna. Lej – NISI. Če bi bila – ti noben črv ne bi mogel do živega niti čustveni vampirji.

Kako to vem? Ker sem bil sam tam kot ti. In ko sem razumel zadevo do potaknosti so VSI čustveni vampirji odpadli kot knof od gat. Najprej bivša, potem pa kup bivše družbe. Danes imam novo ženo, nove prijatelje in novo življenje. Srečno in zdravo.

Tisti moški, ki te nebi izdali, ti pa verjetno niso bili zanimivi, ne? Danes nič povprečnega ni zanimivega. Potem pa dobiš svoje. Res misliš, da ti bo uspelo obdržati Alfa samca na ketni?

Ne, nisem prebrala knjig od Liptona. Berem od Joe Dispenya, tam sem slišala za epigenetiko.

Ampak trenutno sem v “krču”, sem kot pohojena glista.

Sicer pa imam resne težave z razumevanjem, koncentracijo imam pač zaradi strahu in stresa in motenje pozornosti res čisto v kuu**** Ampak ne vedno, le običajno….

“bila sem ustrežjiva, mirna, poštena, iskrena, dobrosrčna do vseh ljudi. ”

tole je recept za hlapca, ki nikamor ne bo nikoli prišel.

Pokaži kdaj zobe, postavi se zase

Avtorici teme: prenehaj z branjem omenjene literature, ker temelji na okultizmu in je samo zavita v celofan lažne duhovnosti in osebnostne rasti. S tem si nakoplješ še več pijavk, parazitov, črvov, negativne energije in podobno. Rešiti se moraš demonskega sveta, ki ti ne da miru.

Kako? Z molitvami Jezusu in ogledom številnih osebnih pričevanj na YT.

PS: za zo ne tabiš hoditi v cerkev.

Srečno.

zavrzi newagersko literaturo, 24.01.2023 ob 19:45

Avtorici teme: prenehaj z branjem omenjene literature, ker temelji na okultizmu in je samo zavita v celofan lažne duhovnosti in osebnostne rasti. S tem si nakoplješ še več pijavk, parazitov, črvov, negativne energije in podobno. Rešiti se moraš demonskega sveta, ki ti ne da miru.

Kako? Z molitvami Jezusu in ogledom številnih osebnih pričevanj na YT.

PS: za zo ne tabiš hoditi v cerkev.

Srečno.

Omenjena literatura temelji na znastveni dokazih! Nimaš blage veze, se vidi, da platnico knjige nisi obrnilo.

Z vso cerkveno navlako, v katerih se skriva leglo pedofilov in drugih spolnih iztirjencev pa se spokaj kam drugam s temi škodljivimi nasveti…

Omenil sem molitev Jezusu in ogled pričevanj oseb, ki so se rešile iz brezna newagerskega satanizma, ki je ovit v lažno duhovnost.

Nisem omenil nobene cerkvene literature in pedofilije. Prav lepo sem napisal, da ne rabi hodit v cerkev. Molitev Jezusu ni enako Rimokatoliška cerkev.

Marsikoga sem šokiral. Prebral sem vso omenjeno navlako in še mnogo več. Znanstveno dokazano? Ta je pa dobra.

Bo to dovolj?

A bejž, 24.01.2023 ob 19:55

Omenjena literatura temelji na znastveni dokazih! Nimaš blage veze, se vidi, da platnico knjige nisi obrnilo.

Z vso cerkveno navlako, v katerih se skriva leglo pedofilov in drugih spolnih iztirjencev pa se spokaj kam drugam s temi škodljivimi nasveti…

Knjiga temelji na znanstvenih dokazih, ampak dejstvo je tudi, da duša obstaja in angeli vodniki in reinkarnacija. Tudi znanstvena knjiga ne zanika reinkarancije. Še celo avtor je doživel svoje preteklo življenje.  Tudi v Biblija je bila dokazano včasih tudi reinkarnacija.

In v knjigi Potovanje duše, avtor lepo opisuje da obstaja več, da ima duša namen, poslanstvo, pravi, da ima vsak človek angela, obstajajo duše vodnice in tudi pravi, da je reinkarnacija resnična in opiše primer, ki ga je doživel…

Opisuje tudi zgodbo, žalostno, enega Jožeka, ki je bil nasilen, predvsem ko je pil,… kaj so ljudje govorili in kaj je imela njegova duša za povedati.

poznam tole, 24.01.2023 ob 20:14

Knjiga temelji na znanstvenih dokazih, ampak dejstvo je tudi, da duša obstaja in angeli vodniki in reinkarnacija. Tudi znanstvena knjiga ne zanika reinkarancije. Še celo avtor je doživel svoje preteklo življenje.  Tudi v Biblija je bila dokazano včasih tudi reinkarnacija.

In v knjigi Potovanje duše, avtor lepo opisuje da obstaja več, da ima duša namen, poslanstvo, pravi, da ima vsak človek angela, obstajajo duše vodnice in tudi pravi, da je reinkarnacija resnična in opiše primer, ki ga je doživel…

Opisuje tudi zgodbo, žalostno, enega Jožeka, ki je bil nasilen, predvsem ko je pil,… kaj so ljudje govorili in kaj je imela njegova duša za povedati.

Še en dokaz, da niste brali teh knjig! Avtor navaja dejstva, ki temeljijo na znanstvenih dokazov, prav tako jasno poudarja obstoj duše in še mnogo več.

New Report

Close