Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek absolutno razočaranje

absolutno razočaranje

Odgovor na objavo uporabnika
poznam tole, 24.01.2023 ob 18:24

Ne, nisem prebrala knjig od Liptona. Berem od Joe Dispenya, tam sem slišala za epigenetiko.

Ampak trenutno sem v “krču”, sem kot pohojena glista.

Sicer pa imam resne težave z razumevanjem, koncentracijo imam pač zaradi strahu in stresa in motenje pozornosti res čisto v kuu**** Ampak ne vedno, le običajno….

Saj zato sem ti predlagal AD, ampak če ne verjemeš da pomagajo oz. ti niso – potem ta zadeva ne bo pila vode. Dokazano je, da zdravila (razen najhujših) pomagajo samo če človek verjame v njih.

Prebral sem večino literature, ki jo omenjaš, ne toliko, ker bi potreboval to, bolj zato da vidim različna razmišljanja. In se strinjam z nekaterimi – večina je new age nateg, ki tebe potiskajo še globlje, ker si v tem momentu preveč dojemljiva za to.

Bruce Lipton je znanstevnik in realen človek, piše o epigenetiki, ki je znanstveno dokazana. Tudi Joe Dispenza piše o tem – res je – in ni slaba literatura.

Samo kot rečeno, če boš prebrala Bruce Liptona ali kakšnega drugega, ki je dejansko znanstevnik, ne new age nakladač, boš videla, da branja knjig NE pomaga nič oz. zelo malo. če človek ne spremeni podzavestnega programa.

Pa sem mislila da gre meni vse narobe. Po tem zapisu vidim da je lahko še slaps.

“Samo kot rečeno, če boš prebrala Bruce Liptona ali kakšnega drugega, ki je dejansko znanstevnik, ne new age nakladač, boš videla, da branja knjig NE pomaga nič oz. zelo malo. če človek ne spremeni podzavestnega programa.”

Napisano mi je jasno, kar mi ni jasno je pa to, kako to narediš. Eni so rekli, da s hipnozo, drugi pa tako, da toliko časa ponavljaš, dokler se ne prepričaš.
Še kakšna pot?

Aja, pa knjiga o prebujanju Kundalini ni nek new age nakladad, ravno kontra, to so tisočletne preizkušene prakse in te vaje prakticiram skoraj vsak dan. Sem pa ugotovila, da te tisočeletne vaje dejansko podpirajo znanost, kar pravi o prebujanju “čaker”. Kundalini sem delala že prej, Joeva knjiga je zame nova in ko sem združila znanost in vaje malo “spremenila”, glede na opisano, sem kar hitro doživela prvi notranji preblisk luči….

Dogaja se ti zato ker so ljudje taki. Nič ni narobe s tabo. Jaz sem isto ugotavljala od svoje ga 20. do 35. leta. Težko najdeš osebo, jaz bi rekla z moralnimi, etičnimi načeli, ne glede na spol, se pa najde. Kot je ena zgoraj omenila, vsi samo grabijo, pa lastna hvala, najdejo si pa osebo pred katero se lahko kažejo kot da sp nelak več. Mene takšni ljudje izčrpavajo.

Pride enostavno obdobje, ko ne gre, ko imaš občutek, da se je vse zarotilo proti nam in nimaš nobenega nadzora. Zapadeš v neko globoko krizo. Vse kar smo do sedaj gradili, se nam je podrlo. Nič več ne velja, ne naša prepričanja, vedenja. Nimaš se česa oprijet. Poskušaš se oprijeti česar koli drugega, samo da bi pomagalo. Vse se sesuva…a verjemite mi da z namenom.

Na žalost, odziv ljudi, njihovo ravnanje z nami, situacije je samo odraz našega notranjega stanja. So ogledalo.

Vsak si mora pravo rešitev najti sam. Ni za vse ena rešitev pravilna, ker smo na različnih razvojnih stopnjah. Nekomu bo Dispenza odlična rešitev, kdo drug rabi temeljit pogovor s psihologom in AD.

Kot je znan komik Jim Carry rekel, depresija je odziv telesa, ker noče več igrat določene vloge, karakterja. Ko se nočeš več it te igre, nočeš takšnega življenja.

Tisti, ki se ukvarjajo z astrologijo znajo povedat, da včasih tak brezup prinese tranzit planeta Saturna, ki se dotakne s svojo težko energijo osebnih planetov. Traja neko obdobje, da nam je skoraj za umret, rešitev ni na vidiku…vendar ko je konec tranzita, zadihamo in vse gre lažje.

Kakor koli. Nič ne traja večno. Tudi slabo obdobje ne. Vse enkrat mine. Nekaj zgubimo a tudi pridobimo.

Zarotnik, 24.01.2023 ob 21:46

Dogaja se ti zato ker so ljudje taki. Nič ni narobe s tabo. Jaz sem isto ugotavljala od svoje ga 20. do 35. leta. Težko najdeš osebo, jaz bi rekla z moralnimi, etičnimi načeli, ne glede na spol, se pa najde. Kot je ena zgoraj omenila, vsi samo grabijo, pa lastna hvala, najdejo si pa osebo pred katero se lahko kažejo kot da sp nelak več. Mene takšni ljudje izčrpavajo.

Jaz jih ne srečujem (pa ne trdim, da ne obstajajo!) in v redu shajam z ljudmi. Kaj je “narobe” z mano?

Včasih je motnja pozornosti posledica stresa in včasih je stres posledica motnje pozornosti.

Jaz sem imela slednje. Nikoli nisem vedela, kje me bo moj spomin pustil na cedilu, kje bom kaj pozabila ali bom kdaj bleknila kakšno neumnost zaradi motnje pozornosti. To me je, verjeli ali ne, večkrat stalo tudi službe.

Vsa stvar pa je bila v moji hudi slabokrvnosti.

Predlagam, da se daš temeljito zdravstveno pregledat.

zavrzi newagersko literaturo, 24.01.2023 ob 19:45

Avtorici teme: prenehaj z branjem omenjene literature, ker temelji na okultizmu in je samo zavita v celofan lažne duhovnosti in osebnostne rasti. S tem si nakoplješ še več pijavk, parazitov, črvov, negativne energije in podobno. Rešiti se moraš demonskega sveta, ki ti ne da miru.

Kako? Z molitvami Jezusu in ogledom številnih osebnih pričevanj na YT.

PS: za zo ne tabiš hoditi v cerkev.

Srečno.

Se strinjam.

Ko je res hudo, na primer zvečer pred spanjem, prosim Jezusa in Marijo za pomoč. Zelo pomaga, res. Tega še par let nazaj ne bi bila verjela.

Računaj le sama nase, ne na druge. Ne izgubljaj časa in energije z ljudmi, ki samo nekaj rabijo. Ozki krog ali pa celo sama, nauči se biti rada sama s seboj, ne se bat samote. Ko prideš do te faze, bo prišel tudi kvaliteten človek v tvoje življenje. Ne obupaj.

Bah, 24.01.2023 ob 22:28

Se strinjam.

Ko je res hudo, na primer zvečer pred spanjem, prosim Jezusa in Marijo za pomoč. Zelo pomaga, res. Tega še par let nazaj ne bi bila verjela.

Računaj le sama nase, ne na druge. Ne izgubljaj časa in energije z ljudmi, ki samo nekaj rabijo. Ozki krog ali pa celo sama, nauči se biti rada sama s seboj, ne se bat samote. Ko prideš do te faze, bo prišel tudi kvaliteten človek v tvoje življenje. Ne obupaj.

No tako enostavno pa spet ni. To je samo za tiste, ki ŽELIJO in IŠČEJO rešitev. Pa naj bo v Mariji, knjigah, psu, ki je ravnokar pritekel po cesti…išči in našel boš.

Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.

Ko prebereš vse knjige, je čas, da narediš korak v svet.

Torej iz teorije greš na prakso.

Vsak pride v obdobje, ko zmrzne, otrpne. Toda vajeti imamo v svojih rokah.

Da pa pošiljanje misli, prošenj v vesolje, Bogu ali stvarstvu res deluje sem pa izkusila na, svoji koži, ker sem nepravilno izvajala prošnjo, privabljam ljubezen in sem si dva dni po tej prošnji nakopala zalezovalca.

To je strašno. Vendar jaz sem vesolje Boga, Univerzum prosila za ljubezen in bila mi je poslana v obliki nevarnega zalezovalca.

Torej on je do mene čutil ljubezen, zato kar sem prosila, da bi mu vrnila to ljubezen je pričelo zalezovanje. Ki se je sprevračalo v nočno moro. Takoj sem prenehala s pošiljanjem misli privabljam ljubezen, kajti pri tem moramo biti do potankosti natančni za vesolje.

Tako tudi ti, kar naprej Univerzum sporočaš, da si slabo, da so ljudje slabi, da imaš energetskega črva in vesolje te usliši.

Mene je ta izkušnja z zalezovalcem veliko naučila. Ni to hokus poskus.

V bistvu imaš prav. Čutila sem tudi bitja neverjetne lepote, včasih zaznavala duhove, včasih videla angele…. vse tisto, kar sicer piše, da je možno, ko se začnejo odpirate čakre od četrte višje oziroma naprej.  Še kakšen mrtev me je prišel obiskat. Naj povem točneje, očitati stvari.
O Bog, kako jih vsak dan pogrešam, te čase. Te čase, ko je življenje z nadnaravnim cvetelo. Ko sem se veselila vsakega novega dne. Ko sem bila še polna energija, ko mi je bil pojem energetski vampir še popolna neznanka, sem neznansko uživala v nadnaravnem…. Kljub vsemu sem živela popolnoma v nadnaravnem svetu in popolnoma sem bila srečna.

In potem ne vem od kje se je vzel ta negativec….čez noč je prišel v naš svet (kot energetska pijavka), naš svet se je začel rušiti.

In ne dolgo nazaj sem spet zaznavala dušo, kar mi je sporočala, nekaj v zvezi z mojim zdravjem, da bi mi rada pomagala (o odstranejvanju blokad, ko me je bolel trebuh)…. Na, samo da duša komunicira z mano, pa že pride negativec. Zakaj mam tak občutek, da vohuni  za  mojo dušo…..

Dejstvo je, da je negativna energija tega negativca  prilimana name, dobesedno. Deluje kot vstavek. Vstavek je nekaj, kar tam ostane in se ne spremeni in je vedno isto.

Vedno ko zaznavam s 6. čutom, pa to nikoli ni kot “vstavek”. Zaznam, pride, gre. Zaznam, pride, gre…. In nikoli mi ne povzroča motenj pozornosti ali kakršnihkoli motenj. Nikoli kot ta preklet vstavek, kot zacementiram, in ker je zacementiran povzroča motnje zaznave.

Kako bi morala šele jaz sovražiti ljudem glede na to kaj moram prenašati in kakšna škoda se mi dela, k je noben sploh videti ne more. Pa ne samo meni, tudi duhovnim bitjem, ki so mi pomagala in mi.

In potem se vmes vtakne en debil in vse uniči, ker ne more dojet kaj delo. Isto kot tisti, ki prodajajo fake stvari, fake ljudje se imajo za nekaj, kar niso.

V določene svetove nam ni dovoljeno vstopiti.

Ti ne znaš zaščititi svoje energije, zaščitis jo tako, da, angele ali duhovne vodnike zaprosiš, da zaščitijo tvojo energijo in da blagoslavlja še ljudi, ki ti želijo slabo, da gredo svojo pot. Ob tem si zsmisliš bel. Oblak, ki te obdaja. Sicer pa mislim da to že veš.

Svetujem, da nehate iskati napake v drugih in zacnete iskati resitve v sebi.

Govorim o tem, da si dovolite, da imajo druge osebe tako velik vpliv na vas, vi sami pa ga sploh vec nimate. Zakaj dovolite drugim, da vas definirajo? Namesto da se pritozujete, kako vas ti ljudje razzirajo, raje poiscite nacin, da si tega ne boste dovolili. Naredite korak naprej v to smer. Vi drugih ljudi ne boste spremenili, lahko pa delate na sebi. In ce nekdo tako mocno vpliva na vase pocutje in vase mentalno stanje, potem ste si tudi sami to dovolili, ni vsega kriva tista oseba, ki je pac (ne)vede izkoristila priliko.

Anonimno 2876, 24.01.2023 ob 23:26

Svetujem, da nehate iskati napake v drugih in zacnete iskati resitve v sebi.

Govorim o tem, da si dovolite, da imajo druge osebe tako velik vpliv na vas, vi sami pa ga sploh vec nimate. Zakaj dovolite drugim, da vas definirajo? Namesto da se pritozujete, kako vas ti ljudje razzirajo, raje poiscite nacin, da si tega ne boste dovolili. Naredite korak naprej v to smer. Vi drugih ljudi ne boste spremenili, lahko pa delate na sebi. In ce nekdo tako mocno vpliva na vase pocutje in vase mentalno stanje, potem ste si tudi sami to dovolili, ni vsega kriva tista oseba, ki je pac (ne)vede izkoristila priliko.

Kaj pa če nimaš zadosti financ za it na svoje ali da te v vsaki službi maltretirajo ali pa, da te frendice ne marajo? Kaj pa takrat? Ko si ne moreš pomagat? Ali pa si bolan in odvisen od drugih?

eljfa, 24.01.2023 ob 23:36

Kaj pa če nimaš zadosti financ za it na svoje ali da te v vsaki službi maltretirajo ali pa, da te frendice ne marajo? Kaj pa takrat? Ko si ne moreš pomagat? Ali pa si bolan in odvisen od drugih?

Ce imas frendice, ki te ne marajo, to niso frendice in taksnih ljudi v zivljenju definitivno ne potrebujes.

Glede financne sposobnosti je seveda tezko, ampak naceloma se da poiskati toliko spodobno sluzbo, da se lahko npr. zaprosi za obcinsko stanovanje, ki je precej cenejse, zna pa trajati, preden je kaksno na razpolago.

Mobing na delovnem mestu je pogost in verjamem, da mnogi ljudje glede tega zelo trpijo. Verjetno je najboljsa opcija, da zamenjas sluzbo in si ustvaris toliko avtoritete, da si drugje tega ne dovolijo. Sem si izkusila, ni ravno lepa izkusnja.

Ce si zaradi bolezni odvisen od drugih, pa ne vem. Iskreno upam, da si ne izkusim kdaj in vsa cast tistim, ki se vedno najdejo veselje v zivljenju, kljub temu, da jim je v tej situaciji tezko.

Dajte ljudje že razumet, da enemu bo pomagala ta knjiga, drugemu neka popolnoma druga, tretjemu ne bo pomagala nobena knjiga in mu bodo samo molitve, četrti sploh nič ne rabi, ker je že sam po sebi razsvetljen, brez knjig in pripomočkov, itd.

Ob vsej vaši kvazi razgledanosti ter načitanosti, bi lahko že zdavnaj prišli do spoznanja, da smo si različni in ni za eno osebo univerzalenga recepta, kaj mu/ji pomaga. Vsak mora zase ugotoviti in total brezveze je, da se greste pričkat o tem.

vsakomur svoje, 25.01.2023 ob 11:08

Dajte ljudje že razumet, da enemu bo pomagala ta knjiga, drugemu neka popolnoma druga, tretjemu ne bo pomagala nobena knjiga in mu bodo samo molitve, četrti sploh nič ne rabi, ker je že sam po sebi razsvetljen, brez knjig in pripomočkov, itd.

Ob vsej vaši kvazi razgledanosti ter načitanosti, bi lahko že zdavnaj prišli do spoznanja, da smo si različni in ni za eno osebo univerzalenga recepta, kaj mu/ji pomaga. Vsak mora zase ugotoviti in total brezveze je, da se greste pričkat o tem.

Tvojo toplo vodo smo nekje vmes že omenili, če ne veš…

Večkrat tu pišete (pišejo), kako ste bili dobri in kako vas izkoriščajo. Mi lahko poveš par primerov tvoje dobrote in njihovega izkoriščanja?

Se mi zdi, da veliko ljudi ne razume prav, kaj točno dobrota je. Mešajo za usluge. Ti nekomu nekaj narediš, a pričakuješ tudi nekaj nazaj. To ni ravno dobrota. Je tvoja dobra volja pa tudi zahteva do “obdarovanca”.

Vprašaj se zakaj gojiš pričakovanja do ljud? Kaj ti manjka, da to želiš od drugih? In zakaj želiš?

Se mi zdi, da pri tebi ne gre za naivnost ampak za preračunljivost. In preračunljivost se “zavoha”, večina ljudi se od takih umakne. Ko boš lahko cel sestavek napisala, brez da v njemu omeniš zahteve-očitke drugim, pa bo že drugače.

Gre za priljubljen sindrom žrtve. Jaz brezmadežen, drugi grdi grdi. Možna  mejna osebnostna motnja, saj niso zmožni sebi nastavit ogledalo.

New Report

Close