Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Abstinentka! ;))

Abstinentka! ;))

Hoy!

Ja, žal sem za nekaj časa prisiljena abstinirati od računalnika! Po težkih bojih in kar nekajkratnih popravljanjih doma ( imamo računalničarja ), se je končno naš računalnik čisto vdal!
In ker sem hotela vsaj malo pokukati sem gor, sem si sposodila kar notebook mojega dragega! ;))
Tako! V bistvu me že od nedelje matra, da vam povem, da smo na Dedku Mrazu zelo uživali, da je bila moja Tia preprosto navdušena in da nam je še ves naslednji dan v svoji kitajščini razlagala kakšen je DM in kaj vse ji je prinesel!
Seveda sem bila z njo navdušena tudi jaz in vesela, da sem vas imela ćast spoznati tudi v živo, čeprav razen Analine nisem vedela povezati nobene z njenim nickom! ;))
Ananlina je imela pač sabo očiten razpoznavni znak! ;))
Naj vam povem, da je tudi naš Timi lepo prestal dve in pol urno varstvo pri babici in se ni prav nič pritoževal!
Skratka vsi smo bili zadovoljni,čeprav smo bili verjetno eni med zelo prvimi, ki smo prireditev zapustili! Drugo leto sigurno ne bo tako!!
Naj pohvalim še enkrat organizatorke, pa Primoža seveda in tudi Dedek Mraz si zasluži vso pohvalo!!
Hvala vam vsem, da ste nam polepšali nedeljo!!
Lepe pozdravčke in veliko lepega v predprazničnih dneh pa seveda vesel, zdrav in srečen Božič!
Valleryč

Upam, da se kmalu vrneš in Vesele praznike tudi tebi!! ;o)))

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Vallery,

na mail mi javi, na kateri sliki je tvoja miška.

Poišči post DEDEK MRAZ -URADNE SLIKE, je že na prejšnji strani.

New Report

Close