Ac dc Zeltweg
Tisti ki ste bili,kako se vam je zdelo?! Men je bil sam koncert super ampak prekratek saj so manj kot 2 uri igrali. Pa glede na to koliko ljudi je bilo si hitro prišel do pijače in malo manj hitro do wc-ja. Moški so scali pri vsako ograji cela riza jih je bilo.V glavnem toliko ljudi na kupu še nisem vidla. Ne bom pozabila ko je bilo konec koncerta kako se je reka ljudi premikala proti avtobusom z utripajočimi rozički na glavah. Potem pa je bilo eno samo tri urno čakanje da so sploh lahko speljali avtobusi saj so prej baje sprostili promet z avtomobili…groza!
Zame je bilo bombastično. Vsaka jim čast, da si pri taki starosti zadajo turnejo s 55 koncerti. Gneča je res bila, saj ob taki množici ljudi tudi ni drugega pričakovati. Kljub temu mislim, da je vse potekalo dobro tekoče, organizacija se mi je je zdala ok, čistoča z wcji vred za moje pojme nadpovprečna… Tiste tri urice na avtobusu amo veselo prespali in polna sem samo lepih občutkov. Prav tako mož, hči je pa itak še danes totalno “naspidirana” :-).