Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AC izvidi

AC izvidi

Vprašanje za vse tiste, ki ste bile obveščene o žalostnem rezultatu AC. Je to trajalo točno 14 dni po posegu, več, manj…?

Obvestijo te pač takrat, ko dobijo rezultate. Ponavadi v dveh do treh tednih. Nima veze ali je rezultat “žalosten” ali “vesel”. Kar je, je.

Ne drži. Če je Down, te predčasno pokličejo po telefonu okrog 14 dn po posegu… in ne čakajo do uradnega izvida, ki ga dobiš po 3. tednih. ZAto sprašujem.

Kar je, je… ampak 1 teden več obrabljenih živcev pa tudi ne rabim.

Torej če je kaj narobe zveš že prej po telefonu, kar pomeni, da v primeru slabega izvida ne boš čakala še teden dni več. Zakaj bi torej obrabljala živce? Če ti v dveh tednih ne sporočijo, se nimaš česa bati torej.

A si prebrala kaj sem napisala v prvem mailu .?

Očitno nisi med vprašanimi, sicer bi mi že jasno odgovorila.

Ma razmišljaj pozitivno, kaj sploh sprašuješ take stvari. In kakšne veze ima ali te bodo obvestili po 14 dneh ali po 16? Po moje nekega pravila ni. Mojo prijateljico so o UGODNEM rezultatu ravno tako obvestili po telefonu po par tednih. So rekli, da ne bo čakala na pisni rezultat. Eni obvestijo po telefonu tudi če je vse v redu.

Jaz te pa razumem in vem kako ti je čakati. Pri meni je bilo tako, da sem dobila izvide po pošti točno tri tedne po posegu.

jaz te tudi razumem..
prvič so rezultati bili v dveh tednih+1/2 dni; drugič kar dobra tri tedna (pa še božič je bil vmes). Obakrat ok.

Srečno!

New Report

Close