Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Acetocaustin za bradavice

Acetocaustin za bradavice

Je kdo to probal, se lahko odpravi bradavice na stopalih?

Zelo priporočam. verjetno najboljša stvar za bradavice, ki jo lahko dobiš za domačo uporabo.
Meni je bistveno bolj pomagalo kot razna sredstva za zmrzovanje.

Je treba pa kar parkrat, pa pomaga, če še namakaš noge v vodi, da se zmehčajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Gogy57, 21.03.2022 ob 11:43

Zelo priporočam. verjetno najboljša stvar za bradavice, ki jo lahko dobiš za domačo uporabo.
Meni je bistveno bolj pomagalo kot razna sredstva za zmrzovanje.

Je treba pa kar parkrat, pa pomaga, če še namakaš noge v vodi, da se zmehčajo.

Koliko casa je trajalo, da ti  je pomagalo? Ker na zmrzovanje je ponavadi tudi treba it veckrat, pa se poceni ni.

Jaz sem sinu pred enim letom eno veliko grdo bradavico spravila stran s to stvarjo. Sem pa res sledila navodilom – okoli bradavice (zelo natančno) z zelo mastno kremo, nato samo z enim potegom tiste palčke (zdi se, da ni nič ostalo gor, ampak je, verjemi, hudič je agresiven, da je kaj) in mislim, da je 1x tedensko. Po ene treh tednih, morda štirih, se je bradavica kar sama odlimala od kože in je ni bilo več (in je tudi ni več dobro leto kasneje).

Pri hčerki sem pa pred leti bila ful pametna in kot prvo nisem dobro namazala okolice z mastno kremo, nato se mi je še zdelo, da se ni nič iz palčke na bradavico preneslo (sem ene 3x “namazala”) in je v enem dnevu dobila tako opeklino (dobesedno) – na bradavici in okolici, da sem hčer na koncu na urgenco peljala, da so zadevo kirurško sanirali.

Tako, da ja, učinkuje, ampak sledi navodilom.

New Report

Close