Acjom ..
.. saj najbrž si kaj povedala,samo jaz nimam časa iskat – kako je s Timijem ?
Upam,da je okej revček bogi !!!
p.s. kaj pa sploh je on – muc ali kuža ?
Moj Dun je dane szjutraj silno vrtnaril – celo taveliko vrečo zemlje za rože mi je raztrosil po tistem delu vrta,ki NI namenjen rožam …. mater mu pasju …. kolko ga imam rada , pa čeprav ni jazbečar :))))))))))
Ojla. Timi je kuža; pasji starček; 13 let bo imel septembra. Upam, da jih bo dočakal.
Ma, za1x se je zlizal; mu dajem še neke tablete, ki mu očitno pomagajo. Veterinar sumi na vnetje prostate in kolki mu pešajo. No, za zdaj je ok. Hvala Bogu. Veš, ko se tako navežeš na žival, ti je res hudo, ko spoznaš, da ni več daleč, ko bo potrebno slovo………
Ma saj vem , kako je . Lani je našega boksita infarkt in moj mož je še do enega meseca nazaj vedno dobil solzne oči,če ga je kdo omenil. Pa sem se zato njemu na ljubo odpovedala malemu jazbečarju … in smo posvojili tega bokserja , ki je TOTALNO BREZ vseh moralnih zadržkov ;)))
Moj gospodar je spet vesel…. jaz pa še vedno brez amoreta , ki bi bil mojmojmoj … (moj mali mačji amore je tudi lani poginil , kmalu po psu … )
Se tolažim,da enkrat že pride tudi moja velika ljubezen ….
Fino,da se je zlizal ta tvoj revež. Saj če ga boš še naprej crkljala in mu dajala zdravila,lahko še kar potegne !
Korajžen fant !
Lep dan !