Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ACJOM?!?!

ACJOM?!?!

joj, moram it…..jaz pu cvekam!!! Svasta…. Ze letim!

a greš na drsališče ponj?

OK, tako je moj oče dooooooooooolgo let nazaj mislil, da spim v sobi, jaz sem pa skozi okno odfrčala na zmenek :::)))
Živeli smo v pritličju!

ne, je pri sosolcu….baje….
ADIJO!

Se dobimo kar vsi tam,baje imajo ful dobro kuhano vino

::)))))))))
čaki da se oblečem!

elium,PA TVOJI SPIJO?

Moja princess (5 let) že od 20:30.
Tut preverjeno k moram z njo hodit spat, mož pa tut pred TV globoko diha ja:)

Poišči nas,lokacije so znane MB,CE,LJ,KR

Koga July naj iščemo?
Prevedi!

NAS NA DRSALIŠČU,BOMO TUT TEBI NAROČILE KUHANO VINO(SI REKLA,DA SE SAMO OBLEČEŠ,PA PRIDEŠ)
Sory kričim

Hojla.

Evo sm se že oblekla in hitim!
Sam lokacijo mi sporoči da se ne zmedem!

tudi jaz se bom oblekla,me že pošteno zebe………….v roke

A ne kurite?
PM kako si / ste kaj?
Vidim, da je bil segedin za kosilo ::))

naš kurjač je šel spat
Lokacija pa naj bo kar GEOSS

Ok že hitim!
Sm visoka, srednje suha/debela :::))), z mastnimi lasmi!

a mene opisuješ (postava pa trenutno stanje las)

Ja segedin. Po prebiranju postov na temo “segedin” sem malega izprašala zakaj mu pravzaprav ni všeč segedin? Je rekel, da ker je oranžen, da ima rad samo zeljnato solato, ker je bolj bela. “Kako ker je oranžen,” sem rekla,”saj je korenje tudi oranžno, pa ga imaš rad?!” Naprej pa mi ni vedel odgovorit, se je samo kislo nasmehnil. Toliko o segedinu.

Najmlajši pa je jedel cvetačo in krompirček na vodi in je starejši probal pa je rekel, da je dobro. Torej lahko za kosilo na vodi skuham krompir in cvetačo brez vsega ;))) – me zanima kako bi se potem možek zmrdoval.

No potem sva že dve ::)))
Joj najhujše opravilo mi je pranje glave grrrrrrrrrrrr, no ampak jutri zjutraj si jo pa bom, če se na kavi srečave!

Meni tudi muka glavo prat!!!!!!!!! No ja, operem hitro, ampak da bi potem kaj počela z njimi – ta je pa težka!!!

Piki Miki jaz nisem pisla komentarja, ker pri nas pride dan (med vikendom), ko kuham za vsakega posebej. Vem, da sm smotana sam se mi ne da poslušat ne tamale ne moža!!!

July je pa resno zagrabila in je že pri kuhanem vinu!
July počaaaakkkiiiiiiiiiiiiiii

Pa saj jaz pravim, da če se komu ljubi nakuhavat. Jaz sem bolj “lauzi” kuharca, pa mi ni do tega. Raje takrat igram nogomet z mojima fantoma. Je najmlajšemu to takoooooooo všeč.

New Report

Close