Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ACJOM?!?!

ACJOM?!?!

No, sva medtem z elium1 že pogruntali, kam te dati :-)))

Je pa šla elium1 tudi v mižule, ker se je princess zbudila… in vas lepo pozdravlja in želi lahko nočko…

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Kam se je pa Piki Miki zgubila??

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

TU SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nočko če pa bi katera kuhano vino

Ze gres ajat?

LEJ ZAJ TOTE BABE!!!!! ZAJ PA NI NOBENE VEC! KAJ SO VSE SLE LIKAT, AL KAJ???? :)))
TE PA NIC…..
Meni je pa zaj dolgcajt; kaj si naj po nosu vrtam, al kaj?

hahahaha…ki si te to zaj nasla?

na najdi si odtipkaj (vrtanje po nosu)
Ko to naredi moj otrok mu rečem:NE BRSKAJ PO RUDNIKU BREZ VREDNOSTI

Še ena misel,potem pa lahko noč

Dokler ponujaš se- ostajaš sam
ko skriješ se-spet si iskan

LEPO NEDELJO VSEM SKUPAJ!

Jaz imam na srečo likalno mizo v spalnici, kjer pa zdajle že pančka moj Žmižmi… tko da bo likanje kdaj drugič :o))

Lepo nedeljo!!! Uf, saj to je že danes… :-)))

hahaha…

lahko nocko!!!!! pa pridno ajaj!

pa to ni vec res….ni dovolj, da mi sumniki ne delajo, zdaj mi se racunalnik ful pocasi dela….
kaj je polna luna al kaj?

Piki Miki je mal šnofala na Stari in otroci (ker že nekaj dni ni šla gor) in brala ravno tvoj post, da se v ponedeljek odpravljate na BICOM. Sem te že tam fehtala, če boš napisala kaj so našli, kaj se je dogajalo, prosim.

A uganeš še nekaj???!!! Pojavil se mi je tretji vraščen noht, na srednjem prstu desne noge!!!!!!!! :((((((((((((

New Report

Close