Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Acjom – nasvet

Acjom – nasvet

punca je bila najprej zelo proti analnemu seku ko je pa probala skoraj ne
****va drugace kot analno!!

pa še…Pa na suho je treba,kreme dražijo sluznico…

ha hja

NA SUHO????
Jebenti, ti si pa res en stručko, hihi…

Malo razloži to – na suho!

Uživajta!………….moja ritka bo pa samo za kakanje!
:)))))))))))
Sem probala; ampak to pač ni zame; komur pa analni sex odgovarja; pa kar.

NA SUHO…………………na obali; da ni v morju.v vodi!
hahahaha

jaz bi probala, pravzaprav sva že večkrat poskusila, ampak me tako svinjsko zaboli in zapeče…. ej, prav zvije me, ko ga hoče not dat! 🙁 take bolečine še nisem občutila kot je bilo tisto – res! kot da bi mi hotelo razparati celo rito! zdaj pa ne vem ali imam tako ozko odprtino ali kaj? ker pri kakanju me še nikoli ni nič bolelo ali kaj takega…. :-/
sicer mi itak ni všeč tole analno, ker mi to ne predstavlja nobenega užitka, ampak tudi če bi želela – preveč boli.

Morda pa je šlo za napačen pristop… preskromno pripravo???
Priporočam branje knjige Dajmo se dol, strani 307 do 324…
Tam piše, zakaj ljudje to počnejo, kako to počnejo, s kom in s čim to počnejo… VSE! Pa tudi to, zakaj nekateri tega pač ne počnejo.
Potem pa premislita, če sta morda kaj delala narobe.

ja, hvala za nasvet….. kaj pa vem, sva že parkrat probala, pa res boli.

Zaboli te, ker imaš verjetno mišice pretrde in tako odprtino premajhno. V tem primeru ti ne bo pomagalo nobeno sproščanje. Zapeče pa te, ker uporabljata napačen lubrikant. Kupi kakšnega na vodni osnovi v sexšopu, morda te potem tudi bolelo ne bo preveč, ker boš bolj sproščena.

Če ti pa ne paše pa ne počni tega. Vzemi raje mali plastični vtikač in se malo igrajta z njim. Bosta imela kar nekaj užitkov.

Acjom ne da v rito!

Amen!

jaz sem tudi nekajkrat probala (in 2x mi je bilo res všeč), ampak moraš biti tolk zrajcana, da ne rabiš nobenega lubrikanta…. da vse teče, potem bi bilo najbrž dovolj in bi ti samo še pasalo….

Zna pa svinjsko boleti, če ne gre in mu pol kr naenkrat zdrsne noter… kot da bi te nekaj razparalo… boli, boli, peče… vse :(((((

New Report

Close