Najdi forum

Actalert exe

Računalnik mi ga na veliko s….,stalno ga moram resetirat,javlja se mi opozorilo Actalert exe.Še posebno,ko hočem odpirati okna(slikice)…
Kaj naj storim,preden pokličem serviserja,ki me bo osušil?
Druga stvar,pa me zanima,kako naj si preko spleta sprintam v stisnjeni obliki 180 strani knjige,ki sem jo redno plačala.Ne bi rada porabila toliko časa za printanje in papirja.Ali je možna taka varianta preko nastavitve?
Hvala Monja

Actalert se ti nasračka z Internet Optimizerjem in je v bistvu spy oz BHO(Browser Helper Object).

Probaj ga odstranit s Spybotom ali Adwarom, če ne bo šlo pa povej in ga bomo vrgli ven na roke.

Drugega vprašanja pa ne razumem ravno najboljše 🙂

Hvala za expresen odgovor,ampak kot laiku mi moraš vse povedati,kje naj najdem ….ali na kakšen način s Spybotom-om ali Adwarom na to izvedem?
Druga stvar:Iz ene spletne strani bi si rada sprintala 180 strani neke knjige.Da mi ne bo tiskalo 180 strani…. ali obstaja preko nastavitev,da si ta tekst namesto 180 strani stisnem skrčim na papir,da jih bo dosti manj??
Ali sem bila sedaj bolj razumljiva?
Hvala,hvala,kaj bi mi laiki brez vas?
LP Monja

Ad-aware imas tule:

Ga zdownloadas in odpres potem pa zazenes (scan). Potem pa tisto kar ti najde oznacis in das next, pa te vprasa, ce hoces pobrisat tiste fajle, ki so spy, pa das OK.

Glede drugega vprasanja je pa tak…
V kaksni obliki je shranjen tekst? Ali je shranjen v pdf formatu (Adobe Reader)? Ali je preprosto samo tekst? Ker ce je samo tekst lahko oznacis celotnega in ga skopiras v Word ali kaksen drug urejevalnik besedila in tam pomanjsas pisavo, pa bo verjetno bolje. Ce pa je slucajno shranjen v pdf-ju pa povej, pa bom razlozil kak tam printat.

Lep pozdrav.

Res je ,je v pdf formatu.prosim za inštrukcije za print.
Hvala LP Monja

Imaš Adobe Acrobat Reader? Če ga imaš potem preprosto odpreš datoteko in nardis tako:
File/Print/Properties/Page Setup/Printing Type in izberes Page Layout Printing. Tam mas ze po defaultu nastavljeno da ti sprinta dve strani na eno stran lista, lahko pa spremenis to in das, da ti 4 na eno stran, to pa naredis tak, da kliknes tam na Specify in pa 4page print ali pa se vec…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close