Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek addidas superge….ne najdem jih

addidas superge….ne najdem jih

Ali mogoča katera ve, kje imajo veliko izbiro addidas superg. Iščem usnjene, bele, spredaj imajo šive počez, s 3 črnimi črtami ob strani, so take čisto nizke, v bistvu copatki na vezalke. Iskala sem jih v Tomas športu, superge.si, Intersportu (tam so jih imeli , pa jih nimajo več) pa neuspešno. Če mi katera lahko pomaga, bom zelo vesela.

LP, Tina

Moj kolega si jih zmeraj kupi v Tomasu, si vprašala, če jih je slučajno zmanjkalo in jih še dobijo? Mogoče jih jim je zmanjkalo.
Drugače sem pa enkrat videla v enem katalogu- Neckermann ali Quelle, da jih imajo- original Addidas, ne ponaredek.
No, predvidevam, da imava iste v mislih- imajo jih tudi v drugačnih barvah- z modrimi črtami, rdečimi, roza…

Hej Ajša!

Mogoče ti misliš na te addidaske, ki jih imajo vsi in so res različnih barv. Jaz mislim na te, ki imajo res precej tanek podplat (par mm) in so zelo lahke, res skoraj copatki.

Ja, te, ki jih jaz mislim, ful nosijo že par let vsi.
Brskam po spominu, pa ne najdem nič bolj podobnega kot te, ki jih mislim… No, kakorkoli že, upam, da boš našla!

Ps: kaj pa kje v Avstriji?

http://www.superge.si

sama sem kupila pri www. superge. si. Ful zadovoljna. Visja cena, boljse so:)

Živjo,
najbrž misliš tiste, ki so na strani 9 od ponudbe adidasa na superge.si in stanejo okrog 20000 (shosan ali prajna model). Poskusi tam, v Tomas športih jih pa jaz res še nisem videla.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close