Najdi forum

zanima me ali v naslovni vrstici, kjer se izpisujejo in vpisujejo internetne strani z imenom ADDRESS – so to Cookie in če se zmotim pa nočem da mi stalno prikazuje to v tej naslovni vrstici – lahko to zbrišem pod coookie v začasnih internetnih fajlih 🙂

Hvala

Pa a mi kdo ve povedat, zakaj pride do napake, ko se samo prva internetna stran ( domača stran hitro naloži ) vse ostale pa bodisi da se ne odprejo ali pa po zelo dolgem času? Vse strani katere so v priljubljenih se niti podrazno nočejo odpret pa je povezava vzpostavljena.

In kaj pomeni, če se C2.lop kratica kjer se mi ustavi program ki preverja spyčke ( spybot – search and destroy ) pol pa še mašine ne moram ugasnit, ker se racunalnik ko ga izključem kar noče izkljčt…

Naslovna vrstica… Ne, to niso Cookie-ji. Cookie-ji vsebujejo pač določene informacije o straneh, ki jih obiščeš…

To kar pa ti želiš, pa najdeš v nastavitvah od IE. Pojdi v Tools –> Internet Options… –> Advanced –> in odstrani kljukico tam kjer piše Use inline AutoComplete.

Kar se tiče s počasnim odpiranjem www strani, pa je najbolje da izbrišeš vse začasne internet datoteke, cookie-je in zgodovino.

C2.lop je spyware (Dialer), ki ti je okužil računalo. Probaj še inštalirati Ad-aware:

in Spybot še enkrat izbriši in na novo inštaliraj:

Lp, Max

Max

Hvala za to informacijo

Ad-aware sem si naložila in tudi scenirala. Našel mi je kar 444 CRITICAL OBJECT-ov. Zanima me ali lahko vse te črvičke mirno odstranim…

Mal me bega, ker prej sem čistla vse z spyboot ( destroy and clean ) pa mi ni našel tolk vsega – ravno pet dni nazaj, ta pa ful…halo sj ne morem verjet..

– prvo da se te nesnage znebim…

Načeloma lahko pobrišeš vse.

Si za SpyBot S&D delala posodobitve?

Sicer pa lahko v eni uri naštepaš ogromno neprijetne solate, tko da v 5. dneh…

Načeloma lahko vse izbrišeš. Lahko pa vmes pogledaš kaj ti je našel pod spyware-om. Recimo če ti najde cookie-je (briši), če ti najde okužbo registra (briši)… lahko pa ti kot spyware najde tudi kakšne internet Favorites bližnjice (te pa lahko odkljukaš) ali pa če ti označi za spyware kakšen poznan program, ki veš da ni spy.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close