Adi Smolar prometna nesreča
Jutri mora nastopati v cerkvi sv. Jožefa za Skupino Srce.
To ni to:
Aristotel853, 04.11.2024 ob 06:42
Ja, kaj mediji naredijo!! Če ye tako lahkotno norčujejo iz človeških življenj, kako ye šele s politiko!! Koliko ” novic ” dnevno vidimo v teh medijih, pa eno vzamejo vse za res!! Sedaj vidite, kako mediji mirno lažejo in ni nobenih posledic!!!
Kateri mediji pa? Družbeni oziroma družabni. Jaz jih nimam in tudi ne spremljam. Vidim, da mi je prihranjena marsikakšna laž in spletka.
Pa kje ste to sploh videli? Na facebooku pod reklamami? Ker facebook ima včasih take reklame, da te srat prime. Lažne reklame, kjer dajo za sliko slavne, potem pa nateg. Lažni stavki, take stvari, ki jih nikoli slavni ne bi počeli. Kripto scammi. Pa vse sorte. Igrajo na srčno noto. Prosim, prosim. To so nategi. Saj imate ob reklami, novici, karkoli tri pikice […] in označite “Skrij oglas” ali “Prikaži manj”.
Tudi radovedna, 04.11.2024 ob 07:45
Pri meni se je tudi pojavila ta “novica”, pod njo pa kup reklam. Grdo, res grdo, napeljujejo človeka, da bi jih odprl. Ogabno.
Ko bi le delali na tem, mislim, računalničarji, da bi ugotovili kdo take novice piše in ta bi moral biti denarno hudo kaznovan.