Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Adi Smolar prometna nesreča

Adi Smolar prometna nesreča

Ali je res danes zjutraj imel Adi Smolar prometno nesrečo in je v komi? Ve kdo kaj?

Jutri mora nastopati v cerkvi sv. Jožefa za Skupino Srce.

To ni to:

V Mislinjski Dobravi nesreča pri delu s hudimi poškodbami

Zjutraj sem tudi jaz bral na telefonu o Adijevi hudi prometni nesreči, zdaj pa te novice ni nikjer več???

Ahhh ja…to so tiste fakso novice…

Odgovor na objavo uporabnika
OMG, 03.11.2024 ob 22:03

Ahhh ja…to so tiste fakso novice…

Fejk novice

En teden nazaj je bil pa Oto Pestner…

Kakšen bolan um mora človek imeti, da si izmisli in razširja novice o nesrečah in komah?

Ja, kaj mediji naredijo!! Če ye tako lahkotno norčujejo iz človeških življenj, kako ye šele s politiko!!  Koliko ” novic ” dnevno vidimo v teh medijih, pa eno vzamejo vse za res!! Sedaj vidite, kako mediji mirno lažejo  in ni nobenih posledic!!!

Aristotel853, 04.11.2024 ob 06:42

Ja, kaj mediji naredijo!! Če ye tako lahkotno norčujejo iz človeških življenj, kako ye šele s politiko!!  Koliko ” novic ” dnevno vidimo v teh medijih, pa eno vzamejo vse za res!! Sedaj vidite, kako mediji mirno lažejo  in ni nobenih posledic!!!

Kateri mediji pa? Družbeni oziroma družabni. Jaz jih nimam in tudi ne spremljam. Vidim, da mi je prihranjena marsikakšna laž in spletka.

Pri meni se je tudi pojavila ta “novica”, pod njo pa kup reklam. Grdo, res grdo, napeljujejo človeka, da bi jih odprl. Ogabno.

Pa kje ste to sploh videli? Na facebooku pod reklamami? Ker facebook ima včasih take reklame, da te srat prime. Lažne reklame, kjer dajo za sliko slavne, potem pa nateg. Lažni stavki, take stvari, ki jih nikoli slavni ne bi počeli. Kripto scammi. Pa vse sorte. Igrajo na srčno noto. Prosim, prosim. To so nategi. Saj imate ob reklami, novici, karkoli tri pikice […] in označite “Skrij oglas” ali “Prikaži manj”.

Baje umetna inteligenca dela fake novice. Ni vse za verjet!

Tudi Alenka Godec, Irena Vrčkovnik, Natalija Verboten in še mnogo drugih je doživelo “nesreče”. Pa saj se že na daleč vidi, da so fake novice.

Tudi radovedna, 04.11.2024 ob 07:45

Pri meni se je tudi pojavila ta “novica”, pod njo pa kup reklam. Grdo, res grdo, napeljujejo človeka, da bi jih odprl. Ogabno.

Ko bi le delali na tem, mislim, računalničarji, da bi ugotovili kdo take novice piše in ta bi moral biti denarno hudo kaznovan.

Ni bilo na Facebooku, ker ga jaz nimam, pa je vseeno novica prišla do mene

Tukaj je povezava

https://newspulses.online/full/136136?stream_uuid=d233412a-f89a-4299-a6c4-eb4359c95e59&subid5=2io423t7eo0&subid2=1277455&subid3=1277455&subid1=2io423t7eo0&googleIdTh=eed1ab96-941d-4a29-9909-82b7588d4c47&id=54154

Res ,brez besed.

Fake News glej facebook Adi Smolar .

New Report

Close