Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek adidas klagenfurt…

adidas klagenfurt…

A je kdo že bil v Adidas trgovinini v avstriji v celovcu, ker pravijo, da se tam dobi ful poceni adidas robo oz oblačila, veliko ceneje kot pri nas, in da se splača, in baje veliko jih hodi tja gor nakupovati, v to trgovino, ker je poceni
Ali je to v avstriji tam v celovcu prov adidas tovarna tudi a kako.
lp.

Outlet je sigurno, za tovarno pa ne vem. Naslov je Adi Dassler gasse 6, 9073 Viktring Klagenfurt. Je precej velika trgovina. Poleg športnih oblačil imajo tudi adidas kozmetiko. Na spletni strani poglej, vse piše. Če sem prav razumela menjajo program-mogoče tudi akcije-cene na donerstag(četrtek?). Več pa ne vem, ker sem bila samo 1x. Kupovala nisem zase ampak oblačila so mi bila všeč.

Kako pa je njihova spletna stran, kaj se sploh napiše, a ma kdo mogoče link te spletne strani od tega adidasa.
hvala.

V strica googla vnesimniz outlet adidas celovec

Bo slo?

Ne bo šlo. Nima inštaliranega gugla… Kaj daješ take nasvete, če veš, da je tukaj 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bedakov brez osnovne šole.

evo potreboval sem c.c 20 sekund srečno…

http://www.factory-outlets.org/www/pages/de/outlet/adidas_factory_outlet_shop_viktring_klagenfurth.html/

New Report

Close