Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Adidas oblačila SMRDIJO!

Adidas oblačila SMRDIJO!

Kupila sem si nekaj športnih oblačil adidas za aerobiko: dvoje hlače in dve majčki in vse strahotno smrdi, ko se prešvicam. Oblačila drugih znamk ne smrdijo. Ima še kdo take izkušnje? Nič več od adidasa ne kupim. Še najboljše stvari so mi od Nike in Reebok, ki je pa dosti cenejši, ampak dobra kvaliteta.

Kaj se pa dereš z velikim črkami?

Imam doma vse sorta tekaških oblačil, najljubša so mi ravno Adidasova, potem Mizuno, Asics, šele potem pa Nike…

Mogoče pa pereš narobe in uporabiš premalo tekočine za pranje?

Joj daj ne mi pametovat, če perem vse skupaj in ostala oblačila ne smrdijo, adidasova pa ful. In to je novejš kolekcija, bogve kdaj si ti svoja kupovala. Ker meni tudi prej adidasova oblačila niso smrdela. Nekaj so očitno spremenili v proizvodnji Predvidevam, da zdaj uporabljajo najcenejše materiale in dodajo cel kup kemikalij.

Pred mesecem sem si kupila Adidasove nove tekaške hlače, modrc in majčko….in so super, nič ne smrdi…

Kaj se pa razburjaš, če ti kdo kaj svetuje?

Oblačila znajo smrdeti, če jih nepravilno pereš, premalo spereš, ne posušiš dovolj, če slučajno daš v športna oblačila mehčalec in podobno….

Joj ma če ti rečem, da vsa oblačila perem skupaj in ostala ne smrdijo le od adidasa smrdijo. Kaj ti zdaj tukaj ni jasno, da mi daješ nasvete o pranju, če je več kot očitno, da ni problem v pranju.

Matr si trda.Če ti sporočamo, da smo v zadnjem mesecu tudi mi kupili Adidas oblačila, pa nam ne smrdijo.je očitno, da je s teboj nekaj narobe…

Lahko da si ponesreči kupila ponarejen addidas, ki ima tudi ponarejen material (ki je nekakovosten, bog ve s čim prepariran). Kje pa si kupila oblačila?

Po čem pa smrdijo – po nafti? En tak vonj so imeli eni lepi novi čevlji, original Merell, obula sem jih le enkrat, fuj, sploh se niso razdišali.

Ja, itak ste kar vsi kupili pred kratkim oblačila adidas. No, jaz jih nisem ta mesec, ampak spomladi.

V Sportdirectu. Je možno, da imajo tam fake? Saj meni itak cela ta trgovina smrdi, podobno kot H&M, kjer sem videla trgovke, ki so zlagale robo v rokavicah.

Tudi jaz sem enkrat kupil adidasovo majico, ki je ful smrdela in je bila nekoliko rumenkasta po hrbtu in pod rokavi.
Kupil sem jo iz druge roke, na stojnici v Ambrusu.
Po pranju je čist v redu dišala.

Očitno serija kitajskega adidasa, polna strupov in kemikalij.

Če hočeš verjami, če nočeš pa ne, 1.8.2013 sem kupila črne tenke tekaške hlače s sivimi črtami; 3/4 od adidasa po ceni 39,99 EUR, modrček z istimi sivimi črtami http://www.ceneje.si/oblacila-obutev/spodnje-perilo-in-kopalke/spodnje-perilo/adidas-sportni-nedrcek-sn-racer-bra-w-crn_-_CX00359933?bPar=4,
in majčko belo z napisom RUN http://www.intersport.si/izdelki/tek/tekaska-oblacila/adidas-zenska-tekaska-maja-response-graphic-tee_p2094#c279

Hlače sem kupila v Hervisu, modrček in majčko enkrat konec julija v Adidas shopu v BTCju ….

Vedno kupujem na razprodajah, zato ne vem kaj se usajaš in razburjaš!

V tej trgovini sem lani samo nekaj gledala in me je ven odneslo….zakaj se razburjaš, če ti cunje zdaj smrdijo, kupila si jih pa pred pol leta, potem se še tukaj dereš in ozmerjaš nas, da bog ve kdaj smo mi kupili?

Ponovno, meni NE SMRDIJO…..

Kaj se ti usajaš, saj vidim, da sploh nisi kupila iste vrste oblačil. Jaz sem kupila climate, ki so malo dražje, ti pa navadne.

Pišem pa zato zdaj, ker sem jih po dolgem času spet oblekla, ko sem šla na aerobiko in smrdijo enako kot na začetku.

Bravo, tako je. Samo daj ti to dopovej temu kokošnjaku.

Razočarana, končno si izsilila in slišala tisto kar si hotela slišat ….

Pač smolo si imela kaj zdaj?

Kokodak

Imam polno omaro tekaških, funkcionalnih ‘pravih’ oblačil in ne ‘navadnih’….tečem 6x tedensko in verjem, da vem kaj je funkcionalno oblačilo in kaj je navadno in kako se vzdržuje….vse prej navedeno je bodisi CLIMALITE ali CLIMACOOL (preberi si: http://support.newitts.com/entries/115325-Adidas-Clothing-Technical-Specifications)

Želela sem ti le pomagat, pa se usajaš, da to ni res!

Operi posebej, dodaj več tekočine za pranje, dobro speri (jaz običajno športna oblačila spiram 2x), dobro posuši in ne boš imela več težav…..

Zdej pa res odnehaj s to jezo, če se na to ne spoznaš……

Imam polno omaro tekaških, funkcionalnih ‘pravih’ oblačil in ne ‘navadnih’….tečem 6x tedensko in verjem, da vem kaj je funkcionalno oblačilo in kaj je navadno in kako se vzdržuje….vse prej navedeno je bodisi CLIMALITE ali CLIMACOOL (preberi si: http://support.newitts.com/entries/115325-Adidas-Clothing-Technical-Specifications)

Operi posebej, dodaj več tekočine za pranje, dobro speri (jaz običajno športna oblačila spiram 2x), dobro posuši in ne boš imela več težav…..

Zdej pa res odnehaj s to jezo, če se na to ne spoznaš……[/quote]

Pa ti si res glupa in zabita. Pusti me pri miru in se ne vtikaj v mojo temo. Jasno? Spokaj!

Pa ti si res glupa in zabita. Pusti me pri miru in se ne vtikaj v mojo temo. Jasno? Spokaj![/quote]

Hvala!

Sem pač glupa in zabita po tvoje, ker ti skušam razložit v čem je razlika med navadnim oblačilom in funkcionalnim, ker se očitno na to ne spoznaš in kako ta oblačila vzdrževati, da ti ne bodo več smrdela….

Drugače pa se ne pustim odgnati kar tako, tema ni tvoja, ampak je lahko prebira vsak, ki to želi.

Pomiri se in malo razmišljaj, preden žališ koga, ja?

Pa ti si res glupa in zabita. Pusti me pri miru in se ne vtikaj v mojo temo. Jasno? Spokaj![/quote]

Vprašala si na javnem forumu, kjer ima vsakdo pravico sodelovati tako z vprašanji kot z odgovori. Spokate kvečjemu lahko takšni osebki kot ti, ki ne premorete osnov komuniciranja.

Hvala!

Sem pač glupa in zabita po tvoje, ker ti skušam razložit v čem je razlika med navadnim oblačilom in funkcionalnim, ker se očitno na to ne spoznaš in kako ta oblačila vzdrževati, da ti ne bodo več smrdela….

Drugače pa se ne pustim odgnati kar tako, tema ni tvoja, ampak je lahko prebira vsak, ki to želi.

Pomiri se in malo razmišljaj, preden žališ koga, ja?[/quote]

Jaz ti pa poskušam razložit, da imam tudi druga športna oblačila climalite ali dryfit in jih perem vse skupaj in z nobenim oblačilom ni problema, celo z eno adidasovo trenirko staro 10 let, samo s temi 4 kosi so problemi. A boš zdaj skapirala, da če bi narobe prala bi potem tudi ostala oblačila smrdela. A boš skapirala, da mora biti nekaj narobe s to serijo oblačil? To bi š 5-letni otrok skapiral, samo ti goniš svoje. Hujša si od YO!

To pa je že resna žalitev.

Mater ste dosadne. Kupte si cunje v Kiku pa boste vsaj vedele zakaj smrdijo. Ja je fajn da se že na daleč vidi, da si Dadidas. Jaz že nočem biti potujoča brezplačna reklama.

Jaz imam športna oblačila priznanih blagovnih znamk tudi po 10 let in več in ostanejo enake oblike, nič se ne razvlečejo, ne razparajo, so udobna in lepa. zato jih nosim.
Koliko pranj pa zdržijo kikova oblačila in kako švicah v tej plastiki?

Napisala sem prvič, da naj jih opere bolj pazljivo, drugič, da jih opere ločeno (kar ni isto)…pojasnila sem ji kdaj sem kupila, kaj sem kupila, pri čemer avtorica ne prepozna na slikah funkcionalna oblačila, za konec pa navaja, da je to kupila v trgovinah Sportdirect, kjer imajo čudno nizke cene, zato dvomim v kakovost teh oblačil…..

Na žalitve najprej skušam odgovorit, pojasnit, kar se da prijazno, če pa kdo vztraja in žali in ne prebira dobronamerno preizkušene nasvete, potem pa je res čas da odneham…..

Ja kaj zdaj je krivo pranje ali kakovost oblačil ali celo trgovina?

New Report

Close