Adidas oblačila SMRDIJO!
Kupila sem si nekaj športnih oblačil adidas za aerobiko: dvoje hlače in dve majčki in vse strahotno smrdi, ko se prešvicam. Oblačila drugih znamk ne smrdijo. Ima še kdo take izkušnje? Nič več od adidasa ne kupim. Še najboljše stvari so mi od Nike in Reebok, ki je pa dosti cenejši, ampak dobra kvaliteta.
Joj daj ne mi pametovat, če perem vse skupaj in ostala oblačila ne smrdijo, adidasova pa ful. In to je novejš kolekcija, bogve kdaj si ti svoja kupovala. Ker meni tudi prej adidasova oblačila niso smrdela. Nekaj so očitno spremenili v proizvodnji Predvidevam, da zdaj uporabljajo najcenejše materiale in dodajo cel kup kemikalij.
Če hočeš verjami, če nočeš pa ne, 1.8.2013 sem kupila črne tenke tekaške hlače s sivimi črtami; 3/4 od adidasa po ceni 39,99 EUR, modrček z istimi sivimi črtami http://www.ceneje.si/oblacila-obutev/spodnje-perilo-in-kopalke/spodnje-perilo/adidas-sportni-nedrcek-sn-racer-bra-w-crn_-_CX00359933?bPar=4,
in majčko belo z napisom RUN http://www.intersport.si/izdelki/tek/tekaska-oblacila/adidas-zenska-tekaska-maja-response-graphic-tee_p2094#c279
Hlače sem kupila v Hervisu, modrček in majčko enkrat konec julija v Adidas shopu v BTCju ….
Vedno kupujem na razprodajah, zato ne vem kaj se usajaš in razburjaš!
V tej trgovini sem lani samo nekaj gledala in me je ven odneslo….zakaj se razburjaš, če ti cunje zdaj smrdijo, kupila si jih pa pred pol leta, potem se še tukaj dereš in ozmerjaš nas, da bog ve kdaj smo mi kupili?
Ponovno, meni NE SMRDIJO…..
Imam polno omaro tekaških, funkcionalnih ‘pravih’ oblačil in ne ‘navadnih’….tečem 6x tedensko in verjem, da vem kaj je funkcionalno oblačilo in kaj je navadno in kako se vzdržuje….vse prej navedeno je bodisi CLIMALITE ali CLIMACOOL (preberi si: http://support.newitts.com/entries/115325-Adidas-Clothing-Technical-Specifications)
Želela sem ti le pomagat, pa se usajaš, da to ni res!
Operi posebej, dodaj več tekočine za pranje, dobro speri (jaz običajno športna oblačila spiram 2x), dobro posuši in ne boš imela več težav…..
Zdej pa res odnehaj s to jezo, če se na to ne spoznaš……
Imam polno omaro tekaških, funkcionalnih ‘pravih’ oblačil in ne ‘navadnih’….tečem 6x tedensko in verjem, da vem kaj je funkcionalno oblačilo in kaj je navadno in kako se vzdržuje….vse prej navedeno je bodisi CLIMALITE ali CLIMACOOL (preberi si: http://support.newitts.com/entries/115325-Adidas-Clothing-Technical-Specifications)
Operi posebej, dodaj več tekočine za pranje, dobro speri (jaz običajno športna oblačila spiram 2x), dobro posuši in ne boš imela več težav…..
Zdej pa res odnehaj s to jezo, če se na to ne spoznaš……[/quote]
Pa ti si res glupa in zabita. Pusti me pri miru in se ne vtikaj v mojo temo. Jasno? Spokaj!
Pa ti si res glupa in zabita. Pusti me pri miru in se ne vtikaj v mojo temo. Jasno? Spokaj![/quote]
Hvala!
Sem pač glupa in zabita po tvoje, ker ti skušam razložit v čem je razlika med navadnim oblačilom in funkcionalnim, ker se očitno na to ne spoznaš in kako ta oblačila vzdrževati, da ti ne bodo več smrdela….
Drugače pa se ne pustim odgnati kar tako, tema ni tvoja, ampak je lahko prebira vsak, ki to želi.
Pomiri se in malo razmišljaj, preden žališ koga, ja?
Pa ti si res glupa in zabita. Pusti me pri miru in se ne vtikaj v mojo temo. Jasno? Spokaj![/quote]
Vprašala si na javnem forumu, kjer ima vsakdo pravico sodelovati tako z vprašanji kot z odgovori. Spokate kvečjemu lahko takšni osebki kot ti, ki ne premorete osnov komuniciranja.
Hvala!
Sem pač glupa in zabita po tvoje, ker ti skušam razložit v čem je razlika med navadnim oblačilom in funkcionalnim, ker se očitno na to ne spoznaš in kako ta oblačila vzdrževati, da ti ne bodo več smrdela….
Drugače pa se ne pustim odgnati kar tako, tema ni tvoja, ampak je lahko prebira vsak, ki to želi.
Pomiri se in malo razmišljaj, preden žališ koga, ja?[/quote]
Jaz ti pa poskušam razložit, da imam tudi druga športna oblačila climalite ali dryfit in jih perem vse skupaj in z nobenim oblačilom ni problema, celo z eno adidasovo trenirko staro 10 let, samo s temi 4 kosi so problemi. A boš zdaj skapirala, da če bi narobe prala bi potem tudi ostala oblačila smrdela. A boš skapirala, da mora biti nekaj narobe s to serijo oblačil? To bi š 5-letni otrok skapiral, samo ti goniš svoje. Hujša si od YO!
Napisala sem prvič, da naj jih opere bolj pazljivo, drugič, da jih opere ločeno (kar ni isto)…pojasnila sem ji kdaj sem kupila, kaj sem kupila, pri čemer avtorica ne prepozna na slikah funkcionalna oblačila, za konec pa navaja, da je to kupila v trgovinah Sportdirect, kjer imajo čudno nizke cene, zato dvomim v kakovost teh oblačil…..
Na žalitve najprej skušam odgovorit, pojasnit, kar se da prijazno, če pa kdo vztraja in žali in ne prebira dobronamerno preizkušene nasvete, potem pa je res čas da odneham…..