Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Adidas otroška obutev

Adidas otroška obutev

So št. realne ali manjše-večje?
otroku bi rada naročila pa ne vem ali 36 ali 36,5

tabele nimajo napisane koliko meri podplat v cm

pojdi v kakšno trgovino, pa naj otrok proba adidas … po mojih izkušnjah so št. manjše … primerljive z nike in podobnimi športnimi znamkami.

Nimamo tukaj nobene trgovine z to obutvijo 😉

sej ni treba isti čevelj probat, samo da preveriš adidasove številke … otroku pa itak kupiš kakšno št. večji čevelj, da ga lahko nosi vsaj pol leta.

drugač tuki lahko preveriš velikosti https://www.prva-liga.si/p/velikosti če hočeš centimetre pa ti lahko rečem samo … izberi druge čevlje, ki jih otrok lahko fizično sproba 🙂

Številke so definitivno manjše- tako za otroke kot odrasle. Vem, ker mi vsi nosimo adidas in kupujemo večje. Torej, če ima otrok nogo 35, mu kupi 36. Tudi v primeru, da bi mu bile malo večje, itak naj bojo večje, saj jih najbrž ne boš spet kupovala čez 2 meseca.

Nimamo trgovin z obutvijo 🙂 torej mu žal nimam kaj sprobat .
Zato pa sprašujemče so realne številke ali ne

za to razpredelnico vem,ampak mi ne pomaga nič

LP

se ti splača naročat..jaz sem glih prejšnji teden kupila za mlajšega adidaske..26 številko za 15 eurov v giga športu…drugače je pa čevelj enako dolg kot geox ista številka..niso majhne številke..

Nimamo trgovin z obutvijo 🙂 torej mu žal nimam kaj sprobat .
Zato pa sprašujemče so realne številke ali ne

za to razpredelnico vem,ampak mi ne pomaga nič

LP[/quote]

iz kje pa si, da nimate trgovin?

jaz bi na tvojem mestu naredila takole … če ima otrok sicer št 36, bi mu vzela 37, nimaš kaj falit 🙂
jaz mojemu vedno kupim št. večjo in je vedno ok.

Običajno je vse superge treba kupit eno št. večje.

New Report

Close