Adijo Mercator
Pridem danes v Mercator, vzamem neki limon pa mix zmrznjenih morskih sadežev in grem na blajno.
Beep, limone 0,88€.
Beep, zmrznjeni morski sadeži 4.99€
Skupaj 5.87€. Ok, kuponček 25% na zmrznjene morske sadeže, blagajna: NAPAKA!
Ok, kje kaka pomoč? Nikjer nobenga. Na vseh treh samopostrežnih smo stal in gledal okol, nikjer nikogar. Ena od nas začela težit tisti na blagajni, naj pride kdo sem pomagat na samopostrežne.
Revca tam ustane, pusti une k so pri njej stal in gre s kartico odblokirat nam napake na samopostrežnih. Pride k men, ji pokažem da javlja napako, ne vzame kupona. Zakaj ga ne vzame, ne piše. Pisal je samo napaka in neka številka napake.
Reče: “Ja gospod, niste vzel za najmanj 5,00€”. Jaz pa kaj, kaj 5€? Ja treba da pride nakup nad 5€ reče. Jaz od kdaj pa to. Nikjer nič pisalo okol blagajne nič. Tam je bla črtna koda da si skeniral kupon in to je to.
Ona gre, jaz pa nazaj po še nekaj limon. Pridem nazaj, mi pride zbrisat cel prejšn nakup k ga nisem končal da začnem znova.
In začnem.
Beep, limone 1,40€.
Skupaj 6.39€. Ok, si rečem če so morski sadeži -25%, je to 3.75€ pa 1.40€ limone, to pride lepo 5,15€.
Ok, dam kuponček 25% na zmrznjene morske sadeže, blagajna: NAPAKA! piše na blagajni da ni najmanj 5€.
Spet nikjer nikogar. Una je šla nazaj delat k svoji blagajni. Nesem limone nazaj tja, morske sadeže v zmrzovalnik in adijo ven brez nakupa.
Moj komentar: Mercator, če ste taki ubogi reveži, da vam kupončki izgubo delajo, da zdaj silite ljudi v minimalne nakupe po 5€, potem bolje da kupone kar ukinete pa se nehate sramotit s takimi potezami, ker to ni ničemur podobno.
Pa dost sramotno, da v celem supermarketu ni ljudi nikjer, da bi bili kaj v pomoč. Se počutiš mal k da te majo za norca.
Kritika leti na supermarket v Mengšu.
Na hitro blagajno ni pomoči od nikoder.
Vrečke s semeni, pecilni, vanili, alkohol..ne smeš kupiti. Pri mesarju čakaš, čakaš.
Pri kruhu čakaš in čakaš.
Pri testeninh ni izbire, pri paštetah ni izbire…no, saj je skoraj niker ni.
Prideš na blagajno, pa je narobna koda. Ne samo enkrat ali dvakrat…
Sem že pustila košarico na hitri, ker pomoči ni in ni bilo, meni se je mudilo.
Že par mesecev je tako
https://www.mercator.si/akcije-in-ugodnosti/novo-ta-vikend-dobite-vec/
25 % popusta na izbrani izdelek ob nakupu preostalega dela košarice v vrednosti nad 5 € (brez izdelka, na katerega unovčujete kupon) ali 10 % popusta na celoten nakup v vrednosti nad 30 €, ki vključuje tudi izdelke v akciji.
Mirko Tuš, 13.06.2025 ob 23:07
Pridem danes v Mercator, vzamem neki limon pa mix zmrznjenih morskih sadežev in grem na blajno.
Beep, limone 0,88€.
Skupaj 5.87€. Ok, kuponček 25% na zmrznjene morske sadeže, blagajna: NAPAKA!
Ok, kje kaka pomoč? Nikjer nobenga. Na vseh treh samopostrežnih smo stal in gledal okol, nikjer nikogar. Ena od nas začela težit tisti na blagajni, naj pride kdo sem pomagat na samopostrežne.
Revca tam ustane, pusti une k so pri njej stal in gre s kartico odblokirat nam napake na samopostrežnih. Pride k men, ji pokažem da javlja napako, ne vzame kupona. Zakaj ga ne vzame, ne piše. Pisal je samo napaka in neka številka napake.
Reče: “Ja gospod, niste vzel za najmanj 5,00€”. Jaz pa kaj, kaj 5€? Ja treba da pride nakup nad 5€ reče. Jaz od kdaj pa to. Nikjer nič pisalo okol blagajne nič. Tam je bla črtna koda da si skeniral kupon in to je to.
Ona gre, jaz pa nazaj po še nekaj limon. Pridem nazaj, mi pride zbrisat cel prejšn nakup k ga nisem končal da začnem znova.
In začnem.
Beep, limone 1,40€.
Skupaj 6.39€. Ok, si rečem če so morski sadeži -25%, je to 3.75€ pa 1.40€ limone, to pride lepo 5,15€.
Ok, dam kuponček 25% na zmrznjene morske sadeže, blagajna: NAPAKA! piše na blagajni da ni najmanj 5€.
Spet nikjer nikogar. Una je šla nazaj delat k svoji blagajni. Nesem limone nazaj tja, morske sadeže v zmrzovalnik in adijo ven brez nakupa.
Moj komentar: Mercator, če ste taki ubogi reveži, da vam kupončki izgubo delajo, da zdaj silite ljudi v minimalne nakupe po 5€, potem bolje da kupone kar ukinete pa se nehate sramotit s takimi potezami, ker to ni ničemur podobno.
Pa dost sramotno, da v celem supermarketu ni ljudi nikjer, da bi bili kaj v pomoč. Se počutiš mal k da te majo za norca.
Kritika leti na supermarket v Mengšu.
če ste vi taki ubogi reveži da rabite popust na 5 eur za ene faking limone nevem kaj sploh takšni hodite v trgovine?? kupi si pašteto pa enotnega pa žri tam po ulici bedak
To , da je popust za 25% nad 5 evrov za ostale izdelke, je že kar nekaj časa.
Motečih je več stvari. Že zelo dolgo ni na pakiranih gobah roka trajanja. Vprašaš, kje je kaj, pa te dotični ne razume. Ko je gužva, pri 20 blagajnah, delata 2. Sem in tja naletiš tudi na zelo neprijazne prodajalce- ali pa ničesar ne vedo in se z neprijaznostjo ven vlečejo.
Avtor, se kar strinjam s tabo, predvsem v delu, ko praviš:
“Moj komentar: Mercator, če ste taki ubogi reveži, da vam kupončki izgubo delajo, da zdaj silite ljudi v minimalne nakupe po 5€, potem bolje da kupone kar ukinete pa se nehate sramotit s takimi potezami, ker to ni ničemur podobno.”
Ta Mercatorjeva poteza je res gnila. Lahko bi jih bilo sram. In to vam povem jaz, ki kupujem pri vas kot redna stranka že mnogo let! Prav izzivate, da bi šli ljudje raje kam drugam. Pri nas v KR je Mercatorjeva hiper market ma Primskovem, dokaj dobro založen. Imam ga na piti iz službe, zato se tudi zaradi priročnosti ustavim tam. Če bi vsaj malo prenovili in obogatili Sparovo trgivino v centru Supernova na Planini, bi me samo zmanjkalo iz Mercatorja. Dejansko ima, vsaj kar se kranjskega hipermarketa tiče, Mercator več sreče kot pameti!
ma dobro, saj je že neki časa tako brezveze neki pizdit za stvari, ki so pač odločitev trgovine, kupec vzame ali pač ne.. sama še nikoli nisem šla v trgovino zgolj, da bi ponucala kupon-ker se mi za eno stvar ne da it v trgovino. še ko mi je wc papirja zmanjkalo, ko sem zbolela in imela lulalne težave, sem tekla v trgovino po skret papir, sem zraven vzela še par stvari.
Joj, kok mi greste socialkarji na živce. Nesposobni prebrat kaj piše na kuponu. In v trgovino greš samo po limone in m.s.?
Se ne spomnim kdaj bi bil moj nakup pod 50 eur, ponavadi nabavim v petek v M ali Š, kjer imajo 10% popusta na celoten nakup in pri 200eur na teden se kar pozna, je to 80 eur na mesec.
Pa zdej dobiš spet neke kupončke pri M. za 25%in 12% celoten nakup za med tednom Skoz imajo ene akcije samo razumeti jih moraš.
Dajmo razčistit: izdelki brez tistega na katerega boš dal popust morajo biti nad 5 evrov.
Drugače jaz že leta po večjih nakupih ne hodim v Mercator. Prvič ker je predrag, drugič ker jim je kvaliteta močno padla. Občasno – recimo enkrat na 2 meseca zavijem v Domžalskega. Je dobro založen, pa tudi prodajalci so ok. Je recimo precej boljši od Spara na Viru.
Ko pridem v Mercator in vidim ljudi na samopostrežni blagajni, imam občutek kot da vsi ti ljudje tam delajo. Vse naredijo namesto trgovca sami, in še dobro plačajo. Bi še razumel, da bi na hitrih blagajnah imeli ljudje kake ugodnosti, tako pa nič, enostavno jih vidim kot tam zaposlene haha. Ja mic po mic in tako bodo počasi odpustili vse trgovce, zakaj bi jih le imeli , saj vse sami naredite, pa za to še dobro plačate.