Adijo NLB banka
Možu sem šla pred leti za poroka(izplačal je svojo sestro) .Redno smo plačevali obroke. Nikoli zamudili ker je razvidno iz sisbona. Imava še malenkost več kot 10 tisoč.
No in grem da pomagam hčerki na novi poti v NLB vprašat če mi posodijo 10 tisoč. Napiseva vlogo ,razen tega poroštva nimam negativnih dogodkov.
In naslednji dan leden tuš gospe da nisem kreditno sposobna zaradi poroštva . Ok hvala .
Grem na addico bank .
In kredit odobren ,izplačan v dveh dneh.
Na NLB stopinj samo da zaprem stari račun.
Pa čeprav ga imam tam že 30 let.
Brez negativnih dogodkov!!!!
“Mali s.p” preko 200 jurjev prometa,dolgoročne pogodbe, dva zaposlena, proizvodna dejavnost, pa ti gre Gorenjska banka komplicirati zaradi 1600e negativnega kapitala v bilanci, vsi računi vedno in povsod plačani na rok..željeni puf 5000 za varnostno rezervo ob planirrani investiciji.
Še prosili bodo, kot je že prosjačil Eg pa ko jih jebe, enkrat si zajebal , ne rabim te več.
Kreditka, 02.07.2019 ob 16:50
Možu sem šla pred leti za poroka(izplačal je svojo sestro) .Redno smo plačevali obroke. Nikoli zamudili ker je razvidno iz sisbona. Imava še malenkost več kot 10 tisoč.
No in grem da pomagam hčerki na novi poti v NLB vprašat če mi posodijo 10 tisoč. Napiseva vlogo ,razen tega poroštva nimam negativnih dogodkov.
In naslednji dan leden tuš gospe da nisem kreditno sposobna zaradi poroštva . Ok hvala .
Grem na addico bank .
In kredit odobren ,izplačan v dveh dneh.
Na NLB stopinj samo da zaprem stari račun.
Pa čeprav ga imam tam že 30 let.
Brez negativnih dogodkov!!!!
Državna podjetja velikokrat niso slaba, po navadi je slabo samo vodstvo. To se je ob prodaji velikokrat izkazalo.
Mogoče bo to kdo prebral in jim bo navaden človek tudi začel kaj pomeniti. Lep primer so Hoffi in Lidli, provizija je mala, na dolgi rok so skoraj vse trgovce prekosili in tudi z dobičkonostnostjo. V privat sektorju se na cente gleda, v javnem niti na tisoče eur ne.
tadalafil online with out prescription https://pharmaceptica.com/
hydroxychloroquine https://pharmaceptica.com/
Pogledal sem tele forume o NLB. Ljudje božji, razumite vendar: ta banka bo vsa sluzasta pred največjimi mafiozoti, pred narkokartelaši, pred morilci, pred kriminalci, pred odvratnimi politiki, pred menađžeri za likvidacijo firm, pred prodajalci raka v škatlici, največjimi primitivci, oprali bodo denar mafiji, za zločinske režime po svetu, za iransko bombo, shranili bi tudi denar nacistov, rade volje… denar za orožje, karkoli… samo, da imajo oni dobiček od vas.
Vas, normalnega, poštenega občana – bodo pa zajebavali v glavo. Za prazen nič!
In prvi bodo uvedli digitalne valute, ker so prodani od začetka do konca. To so ljudje Klausa Schwaba in Petra Brabecka Letmatheja… njim pa ližejo p’odplate in riti. Prekletim globalističnim psihopatom!
NLB- navadno govno ste – NLB-Navadna Lopovska Banda- prekleti kretenoidi – nikoli več!!
saj nisi edna, 02.07.2019 ob 17:04
“Mali s.p” preko 200 jurjev prometa,dolgoročne pogodbe, dva zaposlena, proizvodna dejavnost, pa ti gre Gorenjska banka komplicirati zaradi 1600e negativnega kapitala v bilanci, vsi računi vedno in povsod plačani na rok..željeni puf 5000 za varnostno rezervo ob planirrani investiciji.
Še prosili bodo, kot je že prosjačil Eg pa ko jih jebe, enkrat si zajebal , ne rabim te več.
Evo to sem bil pa jaz nekaj let nazaj !
Ja kurz jih gleda !
Če čisto malo pobrskate po smrdečem govnu, ki se kliče Navadna Lopovska Banda (NLB), takoj popadajo iz omare okostnjaki… Smradi naduti, fuuuj!
Ali se spomnite, kako so med 11. in 12. 04. 2025 zastrupili kao v ”Maximarketu” 600 ljudi in se ni odkrilo vzroka in je vse precej potihnilo…
Ja, seveda je nek razlog, da se v mafijo ne dreza, ker imamo pač novinarje in policaje in sodnike s pleničkami namesto jajc…
No, kajpak ima smrdljive mafijsko lepljive pofukane prste zraven seveda lopovska banda NLB – namreč ONI so UPRAVITELJI prostorov, kjer so se dogajale čudne zadeve s cevmi (priklop Ljubljanice za ”gašenje” na vodo v Maxiju…), ONI NAMREČ ŠPEKULIRAJO KATERI MAFIJI BODO PRODALI ZEMLJIŠČE, da bo tam mafijski hotel, ONI IZSILJUJEJO IN VEN MEČEJO MAXIMARKET, MODIANO… Zato bo tam kak ”nov” Intercontinental v lasti kakih srbsko-črnogorskih narkokartelov… Zato pa je zdaj vse tiho, in nihče nič kriv, Modiano so že vrgli ven, Maxija bodo pa kmalu…
Prekleta banda pokvarjena, prekleti brezhrbtenični novinarji, ki jim jedo iz roke. prekleti zadrogiranci zabiti… Kje je preiskava, kdo je odgovoren? Only in Slovenija, stvari se tam kar dogajajo in nihče nič ne ve in nič ne zakapira…
Je bila za okužbo vode v Maximarketu kriva skrivnostna cev, ki je ni v načrtih | Info360