Najdi forum

adijo v.d?

Pozdravljeni,imam pogojni odvzem v.d, ki še ni mimo, v tem času me je policija ustavila s prej postavljeno kantico,družina v avtu,panična žena,ki niima izpita/ni ga še opravljala/,… Policaj mi je dal alkotest,kot pričakovano 0.0.,vendar pa sem za prekoračitev hitrosti dobil položnico za 250eur se pravi 125 eur in papir v podpis pa nasvidenje/nič o kakšnih točkih. Res sem se držal omejitev,lepo in varno ves čas vozil,ženo vsak dan v službo in ponjo/50 km v obe smeri,na maratone,tekme,in tako obžaljujem,da sem bil takrat tako neumen,…. Ampak danes prejmem grozo,da sem v tem času opravil hujše kaznivo dejanje,250 eur globe in 3 kazenske točke ter da mi preneha pogojni odvzem, ter da se lahko v osmih dneh pritožim. Jaz pa praktično v.d.potrebujem zaradi službe in ostalih stvari,….Vsa družina je odvisna od mene.
Kako si naj pomagam? Ali spada to med hujša kazniva dejanja? Hvala za čimprejšen odgovor, Andrej

Pozdravljeni, ja ker ste storili hujši promenti prekršek, pod to se šteje vsak prekršek za katerega so predpisane kazenske točke ali več prekrškov v znesku 700€ ali več, vam preneha t.i. pogojna doba za obdržanje v.d. Torej za njih ste prekršili pogojno kazen. Zaradi tega so vam preklicali pogojno. Razen da ugovarjate na kazen, ki vam jo je podal policist ne morete nič drugega, da bi obdržali v.d. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close