adipo slim extreme, je že kdo poskusil?
Gledam to sensilabovo reklamo, dajte povedat, je kdo izmed vas že testiral ta izdelek? Meni je smešno, da o izdelku govori punčara (Tea Pusovnik), ki ima tudi sama višek kilogramov. A ne bi bilo logično, da če bi ta produkt res učinkoval tako, kot nas želijo prepričati, bi ona bila vitka, sigurno ne bi imela toliko kilogramov. Pa Helena Blagne se je tudi nizko spustila, da dela reklamo za ta šrot. In potem kažejo njene močno retuširane slike. In njen besednjak, na ravni najstnice, ne pa dame, kot se rada prikazuje.
Ne kupuj tega. To je marketinški nateg. Če bi res delovalo, bi stalo toliko, kot stane en tummy tuck ali mummy body makeover ali pa liposukcije pri plastičnem kirurgu – to je pa par tisoč evrčkov na poseg
Na kolo, pa hodit za dve uri na dan, malo bolj na hard tudi, karkoli, poleg aerobne tudi anaerobna vadba – plank deskanje vaja dela čudeže za začetek, potem pa še uteži, TRX , vaje na balance žogi, ipd – da skuriš iz zalog vsaj dodatnih 700-1000 kcal dnevno in utrdiš telo, da koža ni mlahava. Če že kot dodatke pa kofeinske tablete, kofein je znan pospeševalec metabolizma in pomaga zelo pri hujšanju; samo ne s kavo v šalici, ga ne dobiš tako v taki obliki in dovolj, v tabletah- spletne trgovine s športno prehrano. Jaz sem konzumirala te:
https://www.myprotein.com/sports-nutrition/pure-caffeine-tablets/10529801.html
Saj ne bom, ne se bat. Saj si lahko razbrala, da ne verjamem tem stvarem. Glede na tvoj zapis, vidim, da imaš kar nekaj znanja, bi te rada vprašala, si imela kdaj težave z zastajanjem vode v telesu? Mene namreč zadnje čase muči kar hitro pridobivanje teže, moja napaka je, da premalo pijem, zdaj se prav silim, da pijem več, ker me mučijo tudi glavoboli, vem, da tudi od tega. No, zdaj je teža še večja, ne vem pa, koliko časa traja, da telo prepozna, da je dovolj hidrirano, da je ne zadržuje več. Procent vode v telesu imam 45,8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (je pa to tehtnica Iskra, vem, da so to zelo okvirni rezultati), še lani pa je bil rezultat tam okrog 49{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Če se ti da, mi kaj napiši, prosim;)
Saj ne bom, ne se bat. Saj si lahko razbrala, da ne verjamem tem stvarem. Glede na tvoj zapis, vidim, da imaš kar nekaj znanja, bi te rada vprašala, si imela kdaj težave z zastajanjem vode v telesu? Mene namreč zadnje čase muči kar hitro pridobivanje teže, moja napaka je, da premalo pijem, zdaj se prav silim, da pijem več, ker me mučijo tudi glavoboli, vem, da tudi od tega. No, zdaj je teža še večja, ne vem pa, koliko časa traja, da telo prepozna, da je dovolj hidrirano, da je ne zadržuje več. Procent vode v telesu imam 45,8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (je pa to tehtnica Iskra, vem, da so to zelo okvirni rezultati), še lani pa je bil rezultat tam okrog 49{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Če se ti da, mi kaj napiši, prosim;)
[/quote]
Pri ženskah je t.i. “zastajanje vode” oz nihanje TT iz tega naslova mesečno, če sta ledvici OK i zdravi, čisto normalna posledica procesa delovanja hormonov – menstrualnega cikla sicer. Tudi meni zaniha teža mesečno tudi 2 kg med menzes ciklom. To je popolnoma normalno. Nisem pa nikoli imela toliko težav, da bi mi karkoli zatekalo – to pa je problem, če ti deli telesa zatekajo.
Če ti npr. zatekajo določeni deli telesa ( gležnji, stopala, roke-prsti, obraz), potem moraš na pregled ( krvna slika, urin, ledvici, endokrine žleze, izločit se mora tudi srčna insuficienca – popuščanje, ipd). Zatekat ne smeš.
Da si tako dehidrirana, potem mora bit razlog tudi drugje. Pomisli, če redno morda konzumiraš kak alkohol ( pa ne me narobe razumet, samo velka večina ne pomisli na to, spije pa napirmer na teden po 2 six packa ali pa 3 buteljke/litre vina – že npr. 3-4 “tolerirane” enote alkohola na teden – to je tudi lahko problem; dehidracija; alkohol dehidrira telo.
Pri ženskah je t.i. “zastajanje vode” oz nihanje TT iz tega naslova mesečno, če sta ledvici OK i zdravi, čisto normalna posledica procesa delovanja hormonov – menstrualnega cikla sicer. Tudi meni zaniha teža mesečno tudi 2 kg med menzes ciklom. To je popolnoma normalno. Nisem pa nikoli imela toliko težav, da bi mi karkoli zatekalo – to pa je problem, če ti deli telesa zatekajo.
Če ti npr. zatekajo določeni deli telesa ( gležnji, stopala, roke-prsti, obraz), potem moraš na pregled ( krvna slika, urin, ledvici, endokrine žleze, izločit se mora tudi srčna insuficienca – popuščanje, ipd). Zatekat ne smeš.
Da si tako dehidrirana, potem mora bit razlog tudi drugje. Pomisli, če redno morda konzumiraš kak alkohol ( pa ne me narobe razumet, samo velka večina ne pomisli na to, spije pa napirmer na teden po 2 six packa ali pa 3 buteljke/litre vina – že npr. 3-4 “tolerirane” enote alkohola na teden – to je tudi lahko problem; dehidracija; alkohol dehidrira telo.
[/quote]
Najlepša hvala za odgovor. Ne, deli telesa mi ne zatekajo, gležnje imam kar precej tanke, glede na to, da imam že od nekdaj predebela stegna. Alkohola pa skoraj ne pijem, morda par kozarčkov na leto.
Jst jemljem kapsule Adiposlim XXL pa FatOut kapsule tko kot pise, pa opoudne spijem še KiloShred napitek. To je to. Pozna se po dveh tednih da se neki dogaja s telesom, lazje se priklonim, lazje stojim za sporhetom al pa na sihtu.
Prvi tedn al pa dva po jemanju svicas k blesav ko sedis al pa lezis kar je dobr, da se telo cisti. Ni mi zal da jemljem in bom nadaljevau.
Ljudje obupajo ker so neucakani. Debeli ljudje nocejo probat teh stvari ker se jim ne da s tem ukvarjat al pa dajo rajs za odojka k za svoje zdravje.
Kukr komu pase nej pa dela.