Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Adn krak szi portala

Adn krak szi portala

KDAJ SOLATA IZGUBI NEDOLŽNOST?????? KO JO PTIČI POKAVSAJO.

:)))))))))))))))))))

še dobro, da jo ne jem….. :)))

heheheh men pa tekne zelo obupno…mmmmmm ugani kaj mažem zdejle….
hehe kapučinček in njamsiiiiiii kremšnitko.) hehehe

jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))))))))

Jej solato,jej krof, da ne boš mela mozoljev na riti!
😉

veš kaj, če bi bila solata dobra, bi bili zajci debeli!!! to mislim da sem že nekdaj povedala…… soljata je bljak, bljak……. jesih, uolje, bljak….

ne skrbi ti za moje mozolje… haha……. sej je ne kažem kar tako naokrog….. sploh pa ne tiste trikrat v letu, ko se mi kejšn nardi……. hahah

brez solate mi ni kosila…
čez zimo je moja najljubša jed endivija (ali radič) s toplim krompirjem, čez pa mal ocvirkov in česna:-))))))))))))))))))))))

pa ne rabn nč druzga:-))

PS

mogoče eno šalčko sadnega pudinga:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

In kdaj bom vidu tiste mozolje?
;-))

eeeeeeee, po moje težko težko….. mislem……. se zjutrej pojavi, pa ga zvečer ni več (ker cel dan na njem sedim, pa ga potlačim, haha)… kot pravim cca 3x v letu…. teku da…………. bi moral bit z mano celih 365 dni v letu ;)))))))))))

:)))))))) Hahahahaha…. Te pa še nisem slišala – bo pa dober izgovor ob naslednjem kosilu :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Celo leto s tabo?
Libanon bi bil otroški vrtec v primerjavi s tistim,kar bi sledilo…..
😉

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999

ja, mauska, a ni boljši pršut, kokice, sacherjeva…… kukr solata? ;))))))))))))

New Report

Close