Adobe premiere
Rada bi kupila SW Adobe Premiere za obdelavo videa. Ali kdo ve, kje to kupiti, sem gledala na spletu pa ne najdem. Pa vsi govorijo o tem, kako dober program je to. Hvala!
Aja, nočem pa dowloadane verzije, ker hočem original z licenco, kdo ve, mogoče kdaj kako svojo stvaritev prodam.
Downloadana verzija je lahko tudi verzija z original licenco… Časi, da bi se kupovalo škatle, tako kot se je včasih, so bolj ali manj že mimo.
In kje lahko to kupim potem? Kakšen link mogoče?
Nočem biti nesramen, ampak ali si za google iskanik že slišala? Ko vanj vtipkam adobe premiere mi med prvimi štirimi zadetki poda linke na produkt z možnostjo online nakupa.
Lej na forumih se sprašuje bistveno večje neumnosti (tipa varal me je, kaj naj naredim), pa je vse ok, če pa en, ki ni še nikoli kupoval softwera prek tuje spletne strani, vpraša, kako in kje se da to kupit, je pa vse narobe. Ne vem, zakaj zgubljaš čas in odgovarjaš, če nimaš izkušnje z nakupom tega, kar sprašujem.
Veliko uspeha pri iskanju instalacijskih DVDjev in tiskanih priročnikov ti želim. Morda ti bo tudi uspelo plačati z gotovino.
Ko sem napisala, da nočem downloadane verzije, sem s tem mislila, da nočem kakšne zadeve iz Partisa itd, ampak original. Če bi se resnično trudil pomagati, bi vprašal, če ti kaj ni jasno, namesto, da žališ.
Forum je zaprt za komentiranje.