Najdi forum

Kot je predlagal Klemenxxx, sem si snela dol adware in našel je kar dosti stvari. Največ od Gator-ja. Kaj je Gator? Kje sem ga dobila?
Ali res ne bo problema, če vse izbrišem?

Ja tudi jaz sem enako napravil. Tudi meni je našel adaware programček kar 144 “spy” datotek. Jaz sem si v configurationu pri zgoraj omemnjenem programčku obkljukal “remove components automaticly”, pa kar bo, pa bo.
Kaj je gator. Gator je en tak spy programček, ki ti “olajša”:-))))) delo pri vpisovanju svojih podatkov ob morebitnih registracijah na raznih internet straneh. seveda pa je njegova nadloga tudi ta, da ti ” gleda pod prste” in javlja tistim , ki so ti gatorja podštulili kje si kaj iskala in za katerimi izdelki si poizvedovala, da te potem lahko bombardirajo z raznimi “ugodnimi ponudbami” iz USA, skratka popolnoma brezvezna zadeva, zato PROČ Z NJIM.
Jaz sem gatorja dobil, ko sem si zlowdal z neta audiogalaxy download satelit sistem, tam je bil pripet ,ampak zgleda , da je še nekje ostal, torej mi ni uspelo celotnega izbrisati. Aja, pa Webhancer in bunzzy buddy spy programčka si tudi dobila ” v dar”, če si si audiogalaxy snela z neta.

lp
posavec

Ja, v službi sem jih naštela 68. Doma si ga pa še moram inštalirat. Torej, brišem.

Lili, brez problema briši 🙂

Jani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close