Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek afrodizijak – nujno prosim

afrodizijak – nujno prosim

morda ta tema ne spada ravno sem pa vendar… poskusiti ni greh..

Po drugem porodu mi je totalno upadla želja po spolnih odnosih (mala ima že 11 mesecev!!) in res ne vem več, kaj naj, saj me bo mož še nekam poslal… sicer pravi, da me razume, da še nimam menstruacije, da dojim, pa to… ampak skoraj leto po porodu bi se pa stanje že lahko normaliziralo, a jaz kot da sem frigidna…

Že prej nisem imela ne vem kake želje, a je bilo na koncu vseeno lepo… zdaj pa se mi sploh nekako ne da… ne vem, kar spi se mi…..

Kaj naj jem, da bo povečalo mojo spolno željo? Kaj naj naredim, da mi bo spet do tega? Cel svet se vrti okrog seksa, jaz pa sem totalno brez želje…. Se mi zdi da ful zamujam, pa še za moža se bojim, da ne bo iskal kje drugje…

POMAGAJTE!!!! NUJNO PROSIM

LP, pa hvala,
Mojca

spet se bo kakšen pamaten našel in mi napisal kar neumnega .
torej poslušaj moj nasvet.
dobijo se razni pripravki tako umetni-kemija-, kot naravni.
npr obstaja t.i. essential oil katerega se namaže po genitalijah in to ti jih naredi ful občutljive in te to zelo hitro vzburi, ko ti jo tip liže ali boža npr. poveča ti spolno slo-preverjeno preko kolegice.
potem imaš t.i. muira puama ful že stara rastlinska zadeva ki pa se dodaja tudi v kemične afrodizijake.
najboljši kemični afrodizijak je sicer GHB-sicer je to po klasifikaciji droga- vendar je treba pri doziranju zelo paziti.
v srednji ali manjši dozi povzroča pri puncah veliko potrebo, relaksacijo, izgubo kompleksov oz razmišljanja v smeri razmišljanja za vsako ceno.
upam da sem dovolj dobro napisal.
potem imaš pa še cel kup libido pripravkov katere se kupi na internetu.
ene so ok druge zgolj brezvezna reklama.
potem maš pa še poppers-prepovedano in prodajajo pod pultom v seks shopih in nevarno za srcne bolnike- samo te pa totalno razkuri.to je za njufat.
drgač pa v slo seks shopih imas tega veliko pojdi v venera shop ali pa red shop sam cene so vsaj ene 6000 sit

Glede na to da dojiš ni pametno kaj jest ali pit.
Mogoče bi ti pa kakšna seksi knjiga zbudila skomine. No jst sem pač bolj bralni tip :o)))
Npr. Pred spanjem si stokrat skrtačim lase (to sem ravno nazadnje prebrala in, če se ne zgražaš nad dejanji petnajstlenice, zna biti kar vznemerljiva)

lp

Ja no, okusi so različni; pri meni je ta knjiga, ki sem jo tudi prebrala pred kratkim, vzbudila prej vse kaj drugega. Predvsem me je vzpodbudila k razmišljanju, kam nas vse skupaj pelje; kako žalostno je, da starši nimamo dovolj časa za pubertetnike, kako mladi ne znajo najti hrepenenja, ljubezni…
Vedno pravim 100 ljudi, 100 čudi.

GHB-marsikaj si pozabil napisati, da se ne prodaja ne v lekarni niti v sex shopu..torej Mojca o tem niti slučajno ne razmišljaj….vse se bo poštimalo boš videla….nisi edina ženska,ki je po porodu izgubila željo po sexu

Veliko sreče

Poljub je kralj dotikov

saj sem povedal da je to kemija in nevarno če ne obvladaš zadeve-itak da se ne prodaja nikjer. a si tudi ti imela te problem epo porodu?
dej kje je zdej tvoj email za msn?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close