Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek after sex

after sex

?????????????????hehehehhehehe

kaj naredite po sexu –
– zaspite, obiščete hladilnik,prižgete TV,greste domov ..hihihi…operete zobe ali čisto nekaj tretjega.

pa pa pupike nedolžne

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hm … v bistvu … lahko rečem da vse našteto … :))))) Kakšenkrat zaspim … tudi hladilnik velikokrat obiščemo (včeraj so sicer ostali še špageti od kosila … in so prišli šaldo prav) :))) … TV ponavadi že gori … tudi domov grem kdaj pa kdaj, ja … hm … se je tudi že zgodilo, da si operem zobe (pač … jutranji sex) … pol pa lahko še naštejem jaz jih par … grem skadit en cigaret … grem pod tuš se ohladit … se vsedem nazaj na sopotnikov sedež :))) … pospravim odejo in jo dam v avto … … … in še in še in še bi se lahko naštevalo … :))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Odvisno kje… in kdaj… in kako ;)…. Ponavadi se stisnem poleg in zaspim… Ja, to mi je še najljubše… Drugače pa skoraj vse od naštetega – razen tistega, da grem domov ;). :)))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

jaz se nezno privijem k njemu..on k meni….in mmmmmmmmmmmmmmmm..se nadaljuje vse lepo;))

ej bod dec…pa se ti povej..le kaj nardis;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Plača in gre domov 😉 :)))))))))))) razo, brez zamere – bi napisala za kogarkoli isto…

Ja, ja, se vidi, da mi gre danes spet na “boljše” – me spet zloba meče ;).
:))))))))))))))))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Mazim se još onoliko vremena, da dođe još
…. jedan sex, pa još jedan ……. potem pa
vse tisto, kar je našteto ….. razen …… razen ….

he, he, he!!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…..NEDOLŽEN!!!!!! :-((((((((((((((((((((((((((((((
Joj,kako me je zdej sram!A je kje katera,ki bi bla tolk prijazna,da mi pokaže v praksi,kaj je to?
Smrk!

…. karkoli že……… delam v transu…….. in se ne spomnim……. več….. kot npr. zdejle……… hihi…..

Soseda ali pa poštarja prosi… Eden ti bo že vedel povedat, kako so nastali “tvoji” otroci… hihihihihihi 😉 :)))))))))))))))))))

Mi je dalo mislit!
Sosed je nenadoma umrl…..poštarja pa od enga druzga soseda pes(ki je moj dober frend,btw!)…nenehno napada in goni!
Hmmmmmmm!!!!Za zamislit se je!
Sam jaz sem še vedno….uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………:-(

Pa hudiča Sp: folk te nonstop nateguje, ti pa tu jamraš, da si še nedolžen… 😉 :)))))))

Saj v tem je problem!!!!!!!!
Vsak mene…a jaz nobene!!!!!
;-)..pardon :-(((((((

potem moraš pa imeti fejstnega poštarja. Sine je lepotan.
Pa sem vseskozi mislila, da je po tebi…:-(
Pa nič.

Ampak – čez par let – le čaki, hehehehehe….. pa ne ti, sine……. hehehehe… sam škoda, da nimam hčerke…:-( …

New Report

Close