Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agencija Oskar

Agencija Oskar

Lepo prosim tiste, ki ste že potovali z njimi, da mi poveste, ali so normalni ali ne. Slišim vse sorte, od pozitivnih do skrajno negativnih izkušenj. Hvala res za vsako mnenje.

Spomnim se mojih azijskih časov. Kolib na vodi. Deževja. Mojih sanj. Azijci me niso hoteli in sem se vrnila v svojo slovensko samoto.

Direktor že ni čisto normalen. Zaposleni kakor kdo. Pri potovanjih pa je najbolj pomembno kdo je vodnik. Imajo dobre in slabe.

Jaz sem zelo zadovoljna. Veliko nas gre samih z njimi. Fajn ljudje. Vodniki do sedaj vsi super, je pa res zelo veliko od vodnika odvisno in ljudi, ki takrat gredo na potovanje.

Z njimi potovala že 6-tič. 3 tedne nazaj v Oman. Do sedaj nisem imela slabih izkušenj. Mogoče samo to, da ti dva dni odvzame letalski  prevoz in pri tedenskem potovanju imaš dejansko samo 5 dni, 2 dni pa čakanje let. Je pa mogoče tudi res kot ena opisuje katerega vodiča imaš.

Odgovor na objavo uporabnika
Ju, 12.03.2023 ob 12:21

Z njimi potovala že 6-tič. 3 tedne nazaj v Oman. Do sedaj nisem imela slabih izkušenj. Mogoče samo to, da ti dva dni odvzame letalski  prevoz in pri tedenskem potovanju imaš dejansko samo 5 dni, 2 dni pa čakanje let. Je pa mogoče tudi res kot ena opisuje katerega vodiča imaš.

Oprosti ampak kaj ima razdalja (in čas za prevoz) veze z agencijo? 🙂

Drugače bi organizirali lete

Odgovor na objavo uporabnika
um, 12.03.2023 ob 12:25

Oprosti ampak kaj ima razdalja (in čas za prevoz) veze z agencijo? 🙂

Da ti prodajo 7 dnevno potovanje…ampak od tega si 2 dni na letaliscu ali v zraku.

Jaz ne grem več z njimi.

Sicer pa odvisno, koliko si naiven.

Nekateri potniki so slepo verjeli vodičevim nategom in visokim provizijam po trgovinah, restavracijah…., pa še marsikaj.

Ce pa je zate 2 + 2 = 6, potem pojdi.

@ za Enaaa

In kaj je narobe z direktorjem Oskarjam? Mislim, da je zelo sposoben možakar, kar pa gre nekaterim tudi v nos. Od pomladi leta 2018 potujem z njimi. Vsako leto 2x. Konec tega meseca v Andaluzijo. Meni so všeč. Potniki smo večinoma srednja in starejša generacija. Vodiči so dobri. Vsaj moje izkušnje so takšne.

Trenutno so največja agencija pri nas. Če bi bili slabi in neprofesionalni, ne bi imeli praktično vseh razpisanih potovanj zagotovljenih, zaključenih s čakalnimi vrstami vse do poletja.

Če se ti ljubi, poglej na njihovo spletno stran rubriko – destinacije in stanje odhodov – kar menim, da je dober pokazatelj njihove kvalitete. Predvsem pa dobro preberi v katero kategorijo – od 1 do 4 – spada potovanje.

Meni so ta agencijska potovanja obupna. Naj bo Oskar ali pa Polde.

Sosedovi otroci so z njimi prepotovali okoli 30 držav. Če ne bi bili ok, že ne bi.

Predrago in povprečen program. V letu 2023 bi lahko ponudili nekaj več kot Maldive in klasiko za 3x cene kot če greš sam. Je pa fajn vzeti njihov program ko nekam greš in imaš orientacijo.

Hvala vam vsem, da ste napisali svoje izkušnje.

No to pa ne bo drzalo. Sem patkrat kaken program primerjala s programom kake druge agencije, pa ali so imeli daljsi program za isto ceno ali pa bolj ugodno. Sama ze ene 10 let potujem z njimi, ce ne grem sama in se nimam slabih izkusenj. Tudi ko se pogovarjas s sopotniki, so redki tisti ki gredo z njimi prvic, ampak so bili ze na vecih potovanjih. Ce bi bili slabi, se ljudje  e bi vracali, kajne?

Oskar fura nek kao newagerski stil potovanja in na ta račun drago prodaja poceni robo. Hoteli so švoh, vodniki znanje nadomeščajo z duhovnim besedičenjem, špara se pri hrani, prevozih, ogledih… imajo pa res top marketing.

Moram priznat, da so kar super, v nasprotju s starejšimi agencijami pri Oskarju dejansko kaj vidiš, tudi nabor ki ga ponujajo je bolj raznolik. Sicer znajo kar našponat urnike v kombinaciji z dolgimi avtobusnimi prevozi, a tako je, če hočeš v enem tednu praktično obkrožit neko državo, drugače pa bodi na enem mestu skos s Kompasom.

Vodiče imajo sposobne, tu ni kaj. Dejansko je tako, da ko primerjaš programe, pač vidiš, da se res najbolj potrudijo in dobiš nekaj več za tisti denar.

Bi se pa strinjala, tole s pobiranjem napitnin pa tudi meni gre v nos.

Načeloma sicer potujem v lastni organizaciji, na vsake nekaj let pa pade tudi kak Oskar, ja.

V bistvu “le še z Oskarjem” (2x tudi z njim osebno), ali pa seveda v lastni režiji. Seveda poskusil tudi druge agencije, a je resnično težko primerjati.

Je pa seveda potrebno biti tudi realist – nebes ni nikjer in tudi vsak vodič je konec koncev le človek. Po mojih izkušnjah torej (že več kot 10x z njimi v 14 letih) je pač solidna vrednost za plačano ceno.

Njegova “filozofija” – ok, vsak po svoje. Je pa dokaj dobro zastavil organizacijo. dnevi so navadno res dolgi, programi včasih prenatrpani, vožnje “neskončne”. A to si si pač izbral. Verjamem pa, da jelahko resnično neugodno, če se nisi zavedal kaj izbiraš.

Moj nasvet. Bili smo družinsko na Maldivih. Pojdite sami. Ceneje. Sam.svoj.šef.

Ne rabite agencije za pot. Rabite denar, voljo in pametni plan poti. Vse lahko kupite in rezervirate na netu. Naredite veliko boljsi plan od njih. Pa se veliko ceneje bo.

Tisti, ki smo z njimi potovali, smo zelo zadovoljni. Tisti, ki pa niste pa ne morete soditi in opravljati, če nimate pojma.

Oskar…no, ja srednja žalost.

Ni šans da plačam drugemu moškemu da me vodi skozi življenje in me komandira kaj bom gledal, kje se bom praskal in kje bom spil kavo.

Če nimate jajc jih pač nimate. Jaz si upam letet kamorkoli in konec dneva me boli k za zgodovino in predavanja o 1000x gradovih in Ludviku 24em in Princesi Sisi. Koliko tega rabiš v življenju? Koliko selfijev? Magnetov? Koliko gradov? Sit sem tega srednjeevropskega kamnitega sranja.

Zensk ne bom komentiral. Podpiram da gre gospa v penzionu vdova za en teden v Turčijo z Agencijo ker vse kar ona pozna je Jugoslavija in rdeča pesa.

Kupim karto in grem. Do sedaj še nisem jebal ježa. Je pa res, favele, ghetto stanje, tolpe Salvador, Nigerija, Afganistan pač ne drezam tja. Tudi pijančevanje v tujini zelo redko in kontrolirano. Recimo na trajektu do Maroka, v kakšnem klubu, Moon Party na Tajskem ali kaj takega. Zase je treba poskrbeti. Če ste pa usranci ste pa pač usranci.

Dvakrat z Oskarjem zelo slabe izkušnje. Cilj je samo profit in ne zadovoljna stranka. Slabe namestitve, vodička katastrofa, odziv na skupinsko pritožbo neprofesionalen. Glede na cene, ki so nekoliko višje, kot drugje, bi pričakovali tudi storitev na nivoju.

3 krat sva z ženo šla s potovalno agencijo Oskar.  Prvič smo hodili ali se vozili od gostilne do gostilne.

drugič je bilo vse super. Tretjič je bila pa žalostna zgodba, ker smo imeli ravno v času potovanja  pričakovano smrt v družini, pri agenciji se niso hoteli niti pogovarjati, da bi prestavila na drug termin, od zdravnika pa potrdila za vnaprej ne dobiš. V upanju, da se črni scenarij vendarle ne bo uresničil, sva z ženo vseeno šla na potovanje, da jim ne pustiva cel kup denarja, ampak………. .na potovanju je bil pa še neizkušen vodič in je bilo porazno. Po vrnitvi sem agenciji napisal, kaj mi ni bilo všeč, namesto odgovora pa so me zbrisali s seznama za pošiljanje obvestil. HVALA OSKAR .

Izredno slaba izkušnja na potovanju z Agencijo Oskar v Neapelj z okolico. Nekompetentnost, improvizacija, ure čakanja v vročini na soncu, izgovarjanje za delno neizvedbo programa na višjo silo. Če je ovira za izvedbo javno objavljena pred potovanjem, ni višja sila in je dovolj časa za ustrezno prilagoditev programa. Ob reklamaciji zagovarjanje, da je tako početje s potniki čisto v redu in normalno.

New Report

Close