Agencije za spoznavanje
Zdravo,
Sem samska, ločena. Želim si nekoga spoznati. Vendar v bistvu niti nevem kje. V fitnesu, soli, sprehodu… pac ne spoznam nobenega.
Preko portalov imam samo slabe izkušnje.
Ima kdo izkušnje s kakšno agencijo?
Hvala vam za odgovore.
Lp
Pozdravljena. Tudi agencije so tko tko. Moje mnenje. Vsi normalni se večinoma spoznajo spontano in takrat to najbolj pali. Mislim da je vse drugo že v štartu preveč na foro kao hočem nekoga in ni spontanosti. Samo nek pritisk med osebama.
Tko da v akcijo pa nekje v živo. Odvisno tudi kaj v bistvu iščeš?
Sklepam da si samska mamica? A hodiš še v šolo?
Veliko sreče pri iskanju… 😉
Hvala za odgovor.
Ne, ne hodim v solo več 😊 mislila sem v soli, da ne spoznam nobenega, ko grem po otroka.
Vem, da je spontano najboljše. Absolutno. Ampak kaj, ko sen vedno v istem krogu ljudi. Da bi pa ko grem hodit ali tect nekoga kar spoznala je pa mal “misija nemogoče”
Zato sprašujem o agenciji. Neka Aglaia se veliko promovira in je prepričljiva nekak. Pa sem mislila, da ima kdo izkušnje.
Ja sej te razumem. Problem interneta in teh agencij je večinoma v tem ker so gor samo taki, ki iščejo samo s.. ali pa kakšni primeri katerih pa res nočeš spoznati. Obstajajo izjeme večinoma pa so “normalni” pri teh letih poparčkani. Sicer pa imaš že eno ponudbo kar tlele. Na tvojem mestu bi bil previden…
Aja pa sory za šolo 😉 no v bistvu sem te pa samo pomladil kar pa je tudi kompliment za žensko. Se motim?
Hja, da ti iskreno povem, samske mamice se najraje izognem. Zaradi slabe izkušnje. Se je zgodilo, da je imela sina, kateri je pri 12-ih letih spal pri njej v zakonski postelji. Kasneje se je izkazalo, da ona “partnerja” ima. Želela si je le moško “ku***co” na klic. Da ne bo pomote, ne mečem vseh samskih mamic v isti koš, se pa poraja vprašanje, če si želimo mi tako. Niti ne pišem, da si taka tudi ti.
No no. Smeško si pa res en smeško. Ženska samo sprašuje če ima kdo izkušnje z agencijami in kje nekoga spoznati. Ti si pa takoj “zapeo” k da hoče tebe. Sej te ne bo spolno izkoristila nč bat.
Vidiš samska mamica o čem govorim?
Vse sorte ljudi boš spoznala če boš iskala družbo oz. Partnerja na te načine. Nasmejal naju pa je. Vsaj mene.
Na tvojem mestu bi poskusila preko agencije. Saj mislim, da ti tam pokažejo tudi slike najbolj primernih partnerjev, pa imaš tako vsaj majčkeno uvid vsaj v zunanjost, če ti je simpatičen. Kar se tiče značaja pa ga dejansko spoznaš šele potem po mnogih srečanjih v živo, saj veš, da papir vse prenese. Čeprav so slike lahko precej drugačne, kot pa človek izgleda v živo. No ja tako vsaj nekaj od tistih izbereš, ki se zdijo najbližje tvojim pričakovanjem. Pa potem vidiš kako dalje.
Jaz bi vsekakor poskusila, imaš pa kar nekaj agencij na voljo.
Lahko priporočiš kakšno zanesljivo in resno?
zakaj se ne registrirate in si pišete, če vam je všeč način razmišljanja osebe?
Pustiš kontakt?
Midva sva se tule spoznala, pa furama skupaj že kar nekaj let😜
Kaj se to vsi neki silite… đaba vam partner, če ga imate zato, ker ste se prisilili v partnerstvo.
Mazohizem?
Na kateri Agenciji? Oziroma prek katere agencije?
Samska mamica, koliko pomladi šteješ? Namreč iščem partnerico pa kdove, če si ti tista prava. 😉
Ja, enih 42 pomladi je slo pa res mimo 😊
Sam škoda, ker nihče ne ve velik o Agencijah, posebej o Aglai
Sem v kristusovih letih, torej 33. Nimam izkušenj s toliko starejšo, zato ne morem reči kako bi funkcionirala. Kako imaš urejene stvari s preteklim partnerjem oz. s komer imaš otroka?
Srečujem se z enako težavo.
Oba sva zrela človeka in delujeva v dobrobit otroka. Tudi glede kdaj je otrok pri neni in kdaj pri njemu se vedno dogovoriva
Tudi otroku je lepo. Da se starša Čeprav ločena razumeta
No, sem ravno v toplicah z otrokom in njegovim prijateljem
In ocitno sem Edina samska
Sami ljubeci pari z otroci
😢 full sem zalostna, da sem sama, brez partnerja
Bi šla na zmenek z 9 let mlajšim? 🙂
Zakaj moten tip peca samsko žensko, omega? Nobena te noče, ostani pri desanki. Pejt za trak delat, looser
No, bi šla na zmenek z mlajšim? 🙂
Bi sla
Pusti mejl. Se bova mal prej pogovarjala
[email protected] samska mamica pisi kej pa ksno receva
Če si samska mlada maica se ukvarjaj z oroci ne pa iskat novega. ko sem bil še študent so tastarejši ki niso imeli uspeha pri študentkah hodili na mlade mamice . Tako da nevem kako si ti predstavljaš da bo tole laufalo.
Forum je zaprt za komentiranje.