Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Agresivno zagovarjanje samskosti na ŽMČ

Agresivno zagovarjanje samskosti na ŽMČ

Ne še hujše je, ko naredijo FOV v kranju in potem pričakuje, kako bo predsednica uprave. Vsako drugo delo ji je pod častjo. Al pa razne bullshit diplome. Te kot prvo težko polnijo police, kot drugo jih pa tudi težko zaposlijo za to.

Pa maš še nekaj Spider. Maš tudi mlade zdravnice, k so jih vzgojile samohranilke, odcotnega očeta. Obe lepo v garsonjeri, nobenih descov dokler ne dobi specializacije (cca 26let), potem bi pa kar na enrkat rada vse, top-shop nosečnost/otrok/partner. Obnašajo se, kot da so Ivanke Trump. Potem ko jo brezdomci otipavajo v nočni izmeni, ko zahtevajo da jim pregleduje moda, kateter vstavljat v kurca notr. Delati nočne izmene, prenašati komolčarstvo med sodelavci, pritisk politike in managementa, ekonomostov, povrh pa še grožnje pacientov in njihovih odvetnikov. Takrat jim kapne, da so kljub elitni izobrazbi še vedno delavke, delavski razred, sicer bolje plačan a še vedno, delavec. Pa dobro, vsaj zdravnice so, dosmrtna (varna) služba, če nisi ravno prevelik žvižgač (B.), potem dobiš odpoved, tud če si world-top, ker noben ne mara, da serješ po sistemu kakršnkol je. Sam dobro, ženske dobro drži skup pa je. TO še gre. Najhujš so “managerke”, to je nikogaršnja zemlja. Z nobenim plačilom ne bo zadovoljna, pa še tisto bo nad efektivnostjo. Kaj za kurca rabiš managerko/organizatorke pa te bullshit diplome? Za to je dost srednja šola, sploh prave smeri. Sam posušijo mladost gor, k pridejo ven dipl/mag so pa že prestare za delo in za partnerstvo. Ta prave zanosijo v prvih letnikih pa je 🙂 Dobre so diplome k majo res dodano vrednsot (nad srednjo), pa še tam mora bit ženska res dobra pa žrtvovat mladost/partnersto (imeti beta faga), da ji uspe. Drugače bol da je trgovka v trgovini s čevlji al pa v trgovini, pa čimprej zanosi, če misli.

Zanimivo je, da tebe nič ne moti pljuvanje bab po dedcih počez. Ma ti si itak čudna. kao vezana, pa brez otrok, kao jih ne misli imet. Ti pa lepolaska, pravi sta s enašli, dve ljubici v ohlapnih razmerjih bosta nam solili pamet, kakšni smo, ker nočemo veze. V resnici pa še sami nista sposobni uresničiti svojih blodenj o družinskem lajfu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Prej napačn link. Tukaj je
http://med.over.net/forum5/read.php?13,7276214
TIp zahteva, da mu lepa zdravnica pregleduje moda.

PA dobro zdravnice/pravnice&odvetnice/inžinirke etc, to je vsaj uporabna diploma/magisterij. Ostale pa so le zaluftale čas na faksu, namesto da bi nastavile, se poročile, zaposlile al pa delale prave fakse. So raje žurale, kao študirale. Ta študij zgleda takole. Delajo ga do 25-30ega, vmes žrejo na bone, fast-food junk hrano, da ostane za travo, čike pa alko. So “intelektualke” študentke. Ko pa dobi tisto PALOMA (skret papir) diplomo ap proba poiskat službo pa vid, da si jo lahko samo v rit porine. Ene grejo potem po drugo diplomo, samo redkim uspe zarad časa/volje/predznanja. Večina pa je na slabšem kot trgovka k je pri 18ih zanosila ima pri 28ih že 10let delovne dobe, 2 otroka, moža… Večina pa pofafa ta kvaliteten čas, ki ga ima ženska takoj po koncu srednje oz že takrat pa tam do 5let, da se pravilno umesti v družbo, po izbiri. Tukaj imaš pa te neodvisne pa nevem kaj, k ji pri 30ih kapne, da bi sedaj rada tudi otroka, pa osla pa vse to a je žal PREPOZNO, razen za tretjerazredno robo. To nam je tipom jasno, kaj babam ni http://www.rtvslo.si/zabava/novice/neizprosni-hollywood-pri-37-letih-prestara-da-bi-igrala-ljubico-55-letnika/365733

GTFO

Meni se tud zdi, da take ne obstajajo. Še vsaka, ki sem jo spoznal do danes si je želela ustvarit družino. Je pa res, da ene prej o tem začnejo razmišljat, kot druge…

Ali pa še niso naletele na “pravega”, pa se jim zato zdi brezveze…

Spider, mislim da ima Senza 2 otroka. Je pa mislim da brez desca, sedaj bi rada enga imigranta vzela, da dokaže sebi, otrokom in družbi kaj je to brezpogojna ljubezen iz srčnega orgazma.

Zanimivo je, da tebe nič ne moti pljuvanje bab po dedcih počez. Ma ti si itak čudna. kao vezana, pa brez otrok, kao jih ne misli imet. Ti pa lepolaska, pravi sta s enašli, dve ljubici v ohlapnih razmerjih bosta nam solili pamet, kakšni smo, ker nočemo veze. V resnici pa še sami nista sposobni uresničiti svojih blodenj o družinskem lajfu.[/quote]

A res? Nikoli nisi prebral, kako sem večkrat izrazila nestrinjanje z ženskami, ki so vse moške proglasile za prasce? Pač površno bereš. Kar potrdiš tudi s tem, ko mi očitaš, da vam solim pamet, kakšni ste, ker nočete veze. V prvi vrsti sem zagovornica življenja po lastni volji, željah in zmožnostih, v drugi vrsti mi pa dol visi, če si ti (ali kdorkoli že) samski, v zvezi, ali nekaj tretjega. Nauči se že, da nestrinjanje s stališčem še ni nestrinjanje z načinom življenja, ki si ga je nekdo izbral.

S svojimi repeticijami siliš ljudi v to, da se ponavljajo, kar jaz imenujem živ dolgčas. Ne, hvala, v glavnem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ko bo našla bolj udobno gnezdece se bo tud taka želela razmnoževat. Babe sanjajo o dojenclnih že pri 10ih, tko da…

Ti misliš, da imam dva otroka? Jaz vem, da ne.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

še en “vseveden”, ki ga motijo izobraženci…
dodiplomski študij na medicini traja 12 semestrov, kar pomeni, da če redno vse opraviš, kar zmorejo redki, si konec 1. letnika star 20 let, konec zadnjega (po 6ih letih) pa 26. Po zadnjem izpitu začneš s kroženjem (traja 6 mesecev). Potem delaš strokovni izpit in ŠELE POTEM se sploh lahko prijaviš na specializacijo, ki trajajo od 4 do 6 let. Torej imaš v najboljšem primeru, če si napol genialec, če ne koristiš absolventskega staža in si izredno priden in če izbereš najkrajšo (!) specializacijo, vse skupaj končano šele pri dobrih 30-ih.

Ti misliš, da imam dva otroka? Jaz vem, da ne.[/quote]

In to, da ti “misliti” ne gre, dokažeš tudi v drugem stavku. 🙂

od kje tebi ideja, da si želim(o) družinsko življenje? sklepaš po tem, ker misliš, da je to želja vseh žensk?
če bi hotela imet otroke, bi jih imela že zdavnaj, priložnosti je bilo še pa još…

Ja samo kaj, ko tip ni bil taprav, pa tale danes tud ni glih top izbira.

tip je bil čisto v redu :))) ampak nekateri imamo druge interese in nas ne interesira, da bi se razmnoževali kot podgane, pri 23-ih že s 3 froci, kjer ima vsak drugega fotra. če ne znaš razmišljat z drugim kot s spolnimi organi jasno tega ne moreš razumet 🙂

od kje tebi ideja, da si želim(o) družinsko življenje? sklepaš po tem, ker misliš, da je to želja vseh žensk?
če bi hotela imet otroke, bi jih imela že zdavnaj, priložnosti je bilo še pa još…[/quote]

Punca, agresivna zagovornica resnih zvez, zdaj se pa malo sama s sabo zmeni, kaj sploh imaš in kaj zagovarjaš. resna zveza je pripravljalnica na družinski lajf. malo ti samo sebe farbaš s tem prodajanjem svoje zveze. Ti maš tam nekega ljubčka, daj priznaj.

Če bi to bilo res, ne bi tako srdito pljuvala po dedcih, ki nočejo družinskega lajfa.

predvidevam da z “družinskim” življenjem misliš družino z otroki, ne partnerstva. ko omenjam nesposobne tipe, ne omenjam niti družinskega življenja, niti otrok.
meni grejo na kozlanje tipi, ki niso sposobni SOBIVANJA ali PARTNERSTVA še z eno osebo, otroci tu nimajo nobene veze. in to zato, ker taki ljudje niso niti dobri (so)delavci, niti kolegi, ker je partnerstvo (seksualno, družinsko, poslovno, you name it) ODNOS, kjer se morata oba trudit za skupne cilje.
in komur ni poznan pomen besede “cilji” ali “skupno”, pač ni team player.

Pač ti gredo na kozlanje, kaj naj ti jaz zdaj. Ker si sama polovičarka glede odnosov. Razumem, zakaj ti gredo na kozlanje, če se bo pojavil višek takih tipov, ti ne boš mela kje tipa dobit, to je pa tebi itak smisel lajfa, kot kaže.

Trajno resno sobivanje z žensko brez načrtovanja otrok, to je meni en tak larifari, niti v rit niti mimo. Take ljudi je strah biti samski, niso pa prupravljeni na pravi družinski lajf. Večni dvomljivci, polovičarji.

še en “vseveden”, ki ga motijo izobraženci…
dodiplomski študij na medicini traja 12 semestrov, kar pomeni, da če redno vse opraviš, kar zmorejo redki, si konec 1. letnika star 20 let, konec zadnjega (po 6ih letih) pa 26. Po zadnjem izpitu začneš s kroženjem (traja 6 mesecev). Potem delaš strokovni izpit in ŠELE POTEM se sploh lahko prijaviš na specializacijo, ki trajajo od 4 do 6 let. Torej imaš v najboljšem primeru, če si napol genialec, če ne koristiš absolventskega staža in si izredno priden in če izbereš najkrajšo (!) specializacijo, vse skupaj končano šele pri dobrih 30-ih.[/quote]

Posluš me ti ženska. Mene motijo kvazi izobraženci k se majo za elito in se obnašajo huje kot britanski aristokrati. Večine tam medicina sploh ne zanima, tja so se vpisali, ker so se lahko oz. je bilo tako pričakovano. 70% vpisanih je žensk, ne mi govorit, da si to želijo bolj kot karkoli drugega kot elitno izobrazbo oz varno službo. Pridejo po licenco za dobro službo v NEkliniki, kar jih v bistvu podpiram ampak a ni škoda teh omejenih mest, k bi jih lahko zasedli “pravi” zdravniki/zdravnice, ne le prodajalke zdravil za farmacevtske multinacionalke, ki to diplomo uporabijo/zlorabijo le za marketing? Medicina ni zajebancija, je najtrše delo, takoj za (aktivnim) lastništvom kapitala, folk se pa sploh ne zaveda v kaj se podaja, potem pa jokajo kasneje in mečejo slabo luč na vse ostale, ki jih to res zanima. Kje sem pisal, da me motijo izobraženci, kaj šele medicina. Podal sem kot ekstrem elitne izobrazbe, pa še ta je v kurcu v razmerju do elitizima za kar se folk ima že tam, kaj šele ostali s kvazi izobrazbo. Pa a ne znaš brat? 26let piše kot spodnja meja, ko dobiš specializacijo? Kaj neki si mi sploh hotla negirat? Pri 26ih lahko dobiš specializacijo, a piše kaj drugače? 26 je bilo napisano, da se ne bi kdo vtaknil, ker poznam dosti primerov k so dobili tudi prej sicer. Če je pa cifra večja je pa še tok hujši uvodni point a ni? Samo specializacija je že služba in takrat imajo “kumot” otroka, družino ipd… Doktorat pa je sploh ob vsemu. Samo nekje do 26ih so vezane na izobraževanje in (vstop v) kariero, pol se da vključiti že ostale vidike lajfa. Do 26ega, da ti bo jasno, pa morajo velikrat izbirat med medicino in fantom/moškim/družbo, ko pa bi pri 26ih rade vključile še vse ostale pa jih mnogi ne čakajo. Če si dojela point si ga. Ti greš pa nekaj na dolgo razlagat tukaj, da mi kao dokažeš, da sem narobe napisal a nevede potrdiš kar sem napisal. Bish 🙂

Od vseh “izobražencev” me medicina najmanj oz sploh ne moti, ker je dejansko uporabna stvar in vsi točno vemo kako se rabi. V tem sektorju me pa motijo, pri našem sistemu k je neučinkovit (omejen vpis), pa potem folk k gre študirat iz “nepravih” razlogov odžira mesta ljudem, k si dejansko želijo delati z bolniki in ne pridejo le po elitno licenco za drubež službe (prodaja, management, politika) oz po lienco da so lahko GAYs namesto obične pederčine. Tega je tudi dosti tam na žalost. Ker tamje lahko gay, drugje bi ga prefukal kot obično p. 🙂

Še zadnjič da boš razumela. Tudi ALUO me ne moti, čeprav je najmanj zaposljiva/uporabna listina skoraj.
Ampak spoštujem ljudi, k si to res vneto želijo, imajo talent in so tudi po naravi bolj bojemski.

Sploh ne me motijo inžinirske/znanstvene smeri vseh stopenj PRVE univerze, ostale me motijo, ker je tok nižji nivo, naziv pa isti in vsem zbija ugled. No ko smo že pri tem, MED in PRAVO iz PRVE univerzje je na bistveno višjem nivoju kar delodajalci dobro vedo. Vse ostalo, splho kar ni od prve univerze UNI/MAG/PHD smeri, je pa totaln podn. VS so naredli, da se rešijo brezposelnih v 90ih. Danes so zgenerirali smeri k so kar nekaj in pol folk joka, da ni služb za “izobražence”. Krize za ELITNE in PRAVE izobražence NI! Če ne tukaj pa v tujini. Kriza je za FAKE izobražence. Mislim samo poglej prepustnost faksov pa ti je jasno. Lahek vpis, visoka prepustnost=SCUM. Poznam folk k 4letne srednje ni mogel narest oz komaj. A vemo kero ORGANIZACIJO je pa naredil skor z odliko. Zdej sta dve razlagi. Ali se tam vsem možgani tako izboljšajo al pa je scum faks, k ga naredi vsak. 90% programov v SLO je JOKE in to brez srkbi bodi, delodajalci dobro vedo.

A ti še enkrat napišem, da ne bo hudo:) UNI LJ: medicina (splošna), pravo (1+2 stopnja; pripravništvo, pravosodni…), UNI elektro/stroj/mat/fiz/farm/fkkt, ajde rečmo BF UNI bio še… FF psiho/socio/filo.. pa sem pa tja še kaj, da ne dolgovezim. MAG programi so komplicirani sedaj, ker mnogi ne vejo, da so lažji kot UNI in to samo zaradi bolonjske reforme, ki je omogočila da se folk prešverca direkt v MAG brez dobrega predznanja… PHD pa je bistvo itak disertarcija, se ne gra za znanje samo ampak sposobnost raziskave. Tako da PHD>MAG>DIPL ne drži kot folk misli, odvisno kaj rabiš. Aplikativno/industrija je najbolj UNI oz ajde pravi VS:)
Ostalo je pa ŠROT, fake, bleferji, šarlatani, šalabajzarji. In pol mislijo, da jih noben noče, ker so “preveč izobraženi” haha… Dej mi povej kaj če ti k. ORGANIZATORKA? Kaj ne more ekonomski tehnik oz gim mat delat? A bo strategijo razvijala, ja sigurno.. Če je privat firma, jo bo lastnik, če pa državna pa politika. Ne rabš tega kadra razen za to, da lohk stare mamce prej nategnejo v izdelek/storitev. Vsebine to nima. Ajde recimo da je na EF še nekaj pravih smeri k majo JUICE. Pol je pa to to. Ostalo je pa dobro če že imaš službo, sploh državno, da izsiliš napredovanje. Al pa če si lastnik, da lepše piše na vizitki oz. da lažje posel dobiš (kredibilnost) etc…

Ženska dobro vem kje je juice in kje ne. Pa tud od zgoraj je tako, da farmacetvske smeri so pri nas zlo dobro plačane samo iz enga razloga, zarad image izdelkov. Valda ti ne more en tehnik prodajat, lepše zgleda farm al ma med itak.. Sam to, razvoj je bolj v kurcu za farm/kem pri nas. Za SLO so najbolj uporabne diplome elektro/stroj, ker to se dejansko rabi tudi poleg državne joške. V računalništvu štejejo SKILLS + STOPNJA diplome – zarad image samo (lohk si tud magistej oljenja kurcov, če znaš zraven še 5 programskih jezikov). 90% je pa živi bullshit in kaj je najhujše je to, da se imajo za OMG izobražene. Pred leti sem videl kako sta se dve ženski kurčili/ščegetavčili. Ena iz FOV je rekla, da ona je UNI!! in da je bol izobražena kot ena iz VS tehnične smeri pa take fore. Kar nekaj v glavnem. V slo je problem, da je še včeraj “faks” nekaj štel in ap v dobi rasti so se firme preseravale s faksi za vse, dokler se je dalo. Sedaj pa so še bolj racionalne in vzameš folk s PRAVIM/KVALITETNIM/TEŽKIM faksom ali pa raje srednješolca, bo cenej, za 1k EUR bo glavni v vasi, medtem k ti bo FAKE diplomantka strup zlivala v kavo za tak denar. Une TRUE diplomantke bodo že dobile job, če ne v SI pa v TUJINI 😉

Zapomnite si dedci, babe bodo večno minirale moško idejo o samskem lajfu, ker če to idejo začne v praksi uresničevat večina tipov, se njim lajf zruši.

če bi hotela imet otroke, bi jih imela že zdavnaj, priložnosti je bilo še pa još…[/quote]

Punca, agresivna zagovornica resnih zvez, zdaj se pa malo sama s sabo zmeni, kaj sploh imaš in kaj zagovarjaš. resna zveza je pripravljalnica na družinski lajf. malo ti samo sebe farbaš s tem prodajanjem svoje zveze. Ti maš tam nekega ljubčka, daj priznaj.[/quote]

Ojoj, zdaj šele vidim, v kakšnem konfliktu s pravili sem. Najbolj ironično je, da pravila postavlja nekdo, ki mu gredo tuja pravila na živce.

glede na to, da ne znaš seštet min. 6 let + min. 6 mesecev + min. 4 leta (če iz tega dobiš 26-letnika), nimaš kaj nergat glede brezveznih faksov, ker ti sam še osnovne šole ne bi smel končat. kdaj se to računa, v 3. razredu?

Punca, agresivna zagovornica resnih zvez, zdaj se pa malo sama s sabo zmeni, kaj sploh imaš in kaj zagovarjaš. resna zveza je pripravljalnica na družinski lajf. malo ti samo sebe farbaš s tem prodajanjem svoje zveze. Ti maš tam nekega ljubčka, daj priznaj.[/quote]

Ojoj, zdaj šele vidim, v kakšnem konfliktu s pravili sem. Najbolj ironično je, da pravila postavlja nekdo, ki mu gredo tuja pravila na živce.[/quote]
spider že ve, kaj je resna veza, ko je bil že v veliko resnih vezah :)))))

Ojoj, zdaj šele vidim, v kakšnem konfliktu s pravili sem. Najbolj ironično je, da pravila postavlja nekdo, ki mu gredo tuja pravila na živce.[/quote]
spider že ve, kaj je resna veza, ko je bil že v veliko resnih vezah :)))))[/quote]

Spiderjeva predstava o resni zvezi je nekaj tako grozljivega, da bi bila – če ne bi poznala drugačnih oblik in načinov – tudi jaz agresivna zagovornica samskega življenja.

to so samo špekulacije groznih feministk, ki hočejo zasužnjit moške. kaj pa ti veš, kaj je resna veza, ko še nimaš niti 10 otrok? pojma nimaš, to ni resna vez, to je kavsanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close