Agresivno zagovarjanje samskosti na ŽMČ
A misliš? Resno me zanima. Tudi sam razmišljam a se splača iti nekaj z žensko, če že sedaj vem, da jih ne želim. Pa take ženske, k mene zanimajo (ženstvene) si to po naravi stvari želijo (čeprav upam, da najdem izjemo, pa jim težko verjamem, ker ko plod začne oddjat anti-abortME-heroin…) Praviš, da ni možno imeti dolgotrajne partnerke, ki si neb želela otrok slej ko prej? Trenutno sem tudi takega mnenja, da si jih vse slej ko prej želijo, zato jim raje v kali prihranim trpljenje:) Pač izkažem nezanimanje, ker vem kam pelje, pa mimogrede lahko se zgodi že pri prvem fuku, zato se sprašujem a sploh porivat s tako, k si jih želi, ker vem da ga bo obdržala. Ena me je nategnila enkrat, kao da bi splav naredila, če bi bla “nesreča”. Pol po koncu (nezaščitena) mi je pa priznala, da ni šans, da bi naredila splav. In si fucked pol, z žensko maš opravka cel lajf al hočeš al ne, pa tudi za otroka si odgovoren. Jst sam WTF v glavi, nikol več je nisem nategnil, niti Z. Spider sej veš, en fuk pa si fotr, kako ti za to poskrbiš? Če vzamemo predpostavko, da si vsaka slej ko prej želi otroke (sam si jih ne želiš) pa zlo verjtn tud neb splavila je potem bolje fukat le kurbe, pa še to v (boljših) bordelih, kjer si siguren za kontracepcijo, že zarad gazde. Medtem k sem slišal primere, k so te salomonoc/portal kurb.. tudi že zanosile in so imele “stranke” probleme;) Kaj nam je storiti tipom k nočemo otrok a želimo mlade ženske?:) Za eno sedaj sumim, da si jih ne želi, samo ima pa druge probleme, je bolj samosvoja/moška:) Je možno dobiti feminilno/ženstveno, še brez otrok, mlajšo, k si ne želi otrok? Morda je izbira le med tistimi, k jih ne morejo imeti, samo une bi ga pa rade slej ko prej posvojile.
Spider kako se ti rešiš tega, da ne boš zarad enega fuka iz porebe postal odcoten oče otroku?
to so samo špekulacije groznih feministk, ki hočejo zasužnjit moške. kaj pa ti veš, kaj je resna veza, ko še nimaš niti 10 otrok? pojma nimaš, to ni resna vez, to je kavsanje.[/quote]
Itak, samo še čakam, da se moj dragi vrne s treninga, da mu povem, da sva v resnici samo ljubček in ljubica. Če mu povem še, da je on Nigerijec, bo najbrž mislil, da se mi je zmešalo; tista dva otroka, ki ju menda imam, bom pa že nekam skrila… Jep, danes je bilo kar zabavno na forumu… 🙂
Dokaj patetičen poskus prikaza, kako so te novodobne kvazi-emancipiranke nekje nad nivojem tistega, kar same razumejo kot tradicionalno žensko vlogo. Če bi to držalo, bi bolj spoštovale in cenile tudi dolgotrajen samski stan. Resna zveza, v kateri ni otrok, za moje pojme ni vredna nič. Kaj boš s tako babo, če ti še otroka noče rodit, ali noče? To je vse nekje na nivoju fajmoštra in ljubice. To je vse nekje na nivoju Spiderja, če hočete. Ampak temu s eone posmehujejo. Jaz svojim površinskim razmerjem vsaj ne dajem nalepke resna zveza.
Večina ljudi itak živi z nekom, ker nimajo dovolj denarja, da bi živeli sami. da se s tem lažje soočijo, vse skupaj poimenujejo resna zveza, lol.
S striktno uporabo kondoma in tako, da ga ne tišim v vsako luknjo.
Sorry, samo meni je v resnici vseeno, koliko je neka zveza zate vredna. Jaz živim svojo, ne ti, tako da mi je pomembno samo to, kako jo doživljava midva s partnerjem, vse ostalo z največjim veseljem puščam izven nje, zato me tvoje primerjave tudi ne ganejo (in se jim lahko odkritosrčno nasmejem).
Sam zanimiv ta Senza tok vesela pa srečna a hoče nam te migrante vsilejvat. Sama proti vsakršnem vsiljevanju česarkol. A če bi bilo po njeno, bi moral vsak enga migranta v dom vzet, pa mu dovoliti vse na uporabo. Tko je z babam iz rasfukanih družin, vsak tujec je boljši, ki ga mora nujno sprobat vsak, če ne bi se kar stepla.
Iiii, kako lepo fantazirata oba skupaj… 🙂
u madona … iz katere flaše sem pa spustil tega duha in koliko pandorinih skrinj sem odprl s to temico ☺
qwa sm dobr ♥
Take kot so sezna so krive za stanej v tej družbi. Celotno socialno okolje se da zmodelirati preko primarne družinske celice. In seveda je bila pri njej močno poškodovovana, zato se je spremenila v trojanca za tujce. Primarne ljubezni ni dobila, zato jo je našla pri tujcih, ki pa v njej ne vidijo drugega kot luknjo/vrečo za potešitev potreb ali pa luknjo iz katere prihajajo ugodnosti. Te ranjene, poškodovane celice so krive za rak v družbi. Pa niso zadovoljne le s tem, da lahko same porivajo Senegalce pa jih financirajo s potomci vred. One hočejo uzakoniti, da bi morali vsem ukinit transferje in nakazati tujcem, da bi se ona fino počutila, pripadna, del neke družine, tuje seveda, primarna jo je že davno razočarala, zato ne čuti nobene pripadnosti do družine kaj šele do naroda.
Muahaha, jaz sem kriva, yes, totally… V roku 12-24 ur bom nadaljevala svoje uničevalno delo. Kaj boš pa ti naredil?
Vidim da še kar tukaj postopaš,evo nekaj zate po dolgem času:)
Kaj pa je s Senegalci narobe? A barva kože določa človeka, kaj je?
To pa Senzo vprašaj zakaj si ravno Senegalce želi. Nekaj že mora biti na njih drugačnega, da jih je izpostavila. Morda ji paše barva kože (odločina postavka morda kaj veš), morda pa tisto med nogami kar spada zraven praviloma temnejše kože:) Sedaj se pa z njo skregaj zakaj si raje ne želi tebe:)
A so tam take kače morda? Morda je ona herpetologinja in jo to zanima.
[img]http://m.bizar.caplimpede.ro/wp-content/uploads/2013/02/sarpele-penis11111111.jpg[/img]
Cela slika, ni prišla gor, tukaj:
http://www.celestialgreenventures.com/brazil/atypical-animal-of-the-week-atretochoana-eiselti/
Ne gre se za narobe, gre se za vprašanje ali je dolžna manjšina razmetavat skupno za tujce, medtem ko lokalci nimajo, medtem k so ravni ti največ notri prispevali. V glavnem, lahko je biti dobrotnik s tujim ali “skupnim”, dokler daješ notri itak sorazmeroma malo. Takoj izkoristijo, za obrnitev teme v nacionalizem, ksenofobijo, rasizem, ne morš verjet:) A ta isti folk goljufa “državo” ob vsaki priliki, taji davke. Če vidijo koga, ki vse davke pošteno plačuje se mu smejijo kot debilu. A seveda hkrati forsirajo, da moramo vsem odpreti meje, hiše, korita, ozimnie, da se bodo lahko brezdelno umastili, razmnožili, mi pa bomo nenacionalistično nastavili ritko:) Kako nam bo dobro v nebesih, ker smo premagal nižje poglede kot so rasiszem, ksenofobija:) Me zanima kok dotični dejansko prispevajo v blagajno, za tujce. Sami imajo proste roke in v imenu razsvetljevanaj, bi šli sosedu pokrast in poslali v X državo, da en bo spet TRIGGER za kakšn *IZEM pri nekom, k izrabi vsako priliko za to kartanje:)
Aja mimogrede nasvet za Matkiča. Postani črn (albino)a gay muslimanske veroizpovedi, pa ti ne bo treba delat, noben se te ne bo upal odpustit, sam MASTERCARD pokažeš pa ti ga lohk fafajo:) True story BRO, if you know what I mean:)
http://www.mastercard.com/tt/personal/en/findacard/credit_cards/black/black_card.html
BTW tole ja najbolša combo, pa maš job4life…
https://www.youtube.com/watch?v=p2X-qQ-uMW8
BTW sej to majo navodila, tile k prihajajo. Če jim kdo teži sam začnejo tulit, da je islamofob, nacionalist, nacist, homofob, rasist, pa sem jim odprejo vsaka vrata v EU:) Zadeve za katerih bi jih včas, jim sedaj odprejo vsaka vrata. Dobijo job oz še bolje penzijo/rento, fuk, hišo, avto, šolstvo, zdravstvo. Sloh ker ogromno ljudi občuti toploto v srčku ko jim to omogoči, seveda s tujim(našim) denarjem:) ampak zasluge/kredit_points dobe le tisti, ki to sforsira, tisti ki to plačuje a se zmrduje, bo v šel str8 to hell… 😉
A so tam take kače morda? Morda je ona herpetologinja in jo to zanima.
[img]http://m.bizar.caplimpede.ro/wp-content/uploads/2013/02/sarpele-penis11111111.jpg[/img]
Cela slika, ni prišla gor, tukaj:
http://www.celestialgreenventures.com/brazil/atypical-animal-of-the-week-atretochoana-eiselti/%5B/quote%5D
Kaj je to? Kašnata klobasa?
Kaj pa je s Senegalci narobe? A barva kože določa človeka, kaj je?[/quote]
Eh, multinick je včeraj napisal, da je moj sanjski tip Nigerijec, pa sem omenila, da preferiram Senegalce, zato jih zdaj turi v vsako temo, kjer se znajde.
Senza zakaj pa jih preferiraš? V čem so boljši?
Za pogledat, kajpada. 🙂
No pa je izvedel v čem so boljši, čeprav je predpostavljal (rasist), da so slabši 😉
Evo nekaj zate Senza… Samo do pasa, ostalo prepustim domišljiji:
Ta bi ti jo dobro preštihal:) Njivo.
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/62/0f/ea/620fea67ea5b1d649abb4217a9f3a93f.jpg[/img]
Kaj pa je s Senegalci narobe? A barva kože določa človeka, kaj je?[/quote]
Zakaj pa bi moralo biti nekaj narobe? Kera rasistična predpostavka, da te ni sram.
Zaradi takih niso imeli možnost pokazati pravega potenciala, zaradi zatiranja, drugače vprašanje kje bi bili danes, če ne bi bilo belcev.
Forum je zaprt za komentiranje.