Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ah ja

ah ja

Tako, vidim, da ste bili pridni, lepo pridno pisali… No, dolgo me ni bilo (ne, da bi me kdo pogrešal 😉 ), pa je spet čas, da malo še tu svoj jezik stegnem ;).

Smo bili pa pridni tudi na našem koncu te dni… S šihta domov in Malto in v Švico. No, bolj stene kitat, barvat, pode polagat… Skratka: mishika ima zdaj novo dnevno sobo, kuhinja še sledi v roku 14 dni (če bi vse ok) – se lahko malo okrog pohvalim. Pa komaj čakam da bo spet malo bolj mrzlo (neeee – pa to ravno od mene, ki ljubim poletje), pa se bomo stiskali na novih kavčih pred kaminom… mmmmm… :)))

Lep sončen dan.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ej, ej.

Midva pa mislim da še nisva nobene rekla.

Hehe, sem ti že spodaj uhe napela ;). :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sem videl. Lep od tebe

Ne, to samo zato, da boš tiste misli na cigarete s šimfanjem tečnih babnic zamenjal ;). Če te kaj potolaži: v zadnjih par letih je neverjetno veliko ljudi okoli mene nehalo kadit (hvalabogu) – pa vsi samo pravijo, da je zdaj veliko boljše… Tisti denar, ki so ga prej za škatlico cigaretov porabili zdaj raje drugam “nalagajo” (bojda prišparaš ca. 500 evrov na leto – že mali dopust, a ne).

Ja res je. če pogledam pri meni bom prišparal, ja dejansko Cca 500 EUR.

Ni slabo. Ampak to niti ni tako pomembno. Pomembno je da mi tko paše cigaret zdaj………

Bolj mrzlo!To!
Pa bradavičke napete!
😉
Čau Miši!Cmoka!

lepo, da si spet med nami;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close