Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ah ja! bend again!

ah ja! bend again!

evo..zdaj se pa ukvarjam z bendi oziroma z dueti…a se vam 10000 sit na uro zdi veliko? ali normalno? ali malo?

jaz sem bolj vohrna (sem gorenjka :)) in se mi zdi preveč…kaj pa vi mislite?

Lp, lara

Oj!

Ja, todi jaz sem Gorenjka, pa sicer ne preveč “šparovna”, ampak trenutno res bolj na psu z denarjem – jaz še študentka, imava dojenčka, urejava si mansardo in se bova poročila.
No, glede cene je odvisno; če misliš, da boste do 5-6 zjutraj, bo najbrž prišlo kar veliko. Je pa seveda odvisno , a bo band ali duo. Ta dva, ki bosta igrala nama, računata 60.000 od 6-7 ih zvečer do zjutraj – to je meni poceni, ker so vsi drugi vsaj od 150.000 dalje. Saj je logično, da 5 ljudi računa več kot 2 a ne? No, ta najin duo je rekel, da lahko pa zrihtata še harmonikaša, ki bi bil z nama cel dan, pa računa ok. 20.000. No, zanj se nisva odločila, ker tako ali tako ne bo šrange, poroka bo šele ob 16.00 in potem bo pa že večer.

Lp, Ajs

u super ajs!

ker duo ti pa to špila? a bi ti men povedala telefonsko? a dobr igrata? a se jih da kje slišat? k 60 jurjov se mi zdi kr u redu….mi bomo tut začel ob kakih 7h zvečer …

hvala hvala!

Lp,

Ojla!

No, takole je. Jaz sem malo pregledovala stare poste tu na forumu in bi se odločila za Export B, če bi imela dovolj denarja .Amapk 180-200.000 sit je pa res preveč. No, potem pa se mi je zdel zanimiv tudi post od mamice, ki je napisla, da sta njej na poroki igrala duo By the way in računala 50.000. Pa sem ju poklicala – no, cena je zdaj 60.000 sit igrata pa predvsem slovensko in hrvaško zabavno glasbo, ki so jaz želim na poroki (Californio, Dragojeviča……). Pozabila pa sem ju vprašat, kako je z animacijo.
Igrata pa za zaprte družbe (poroke, abrahame), tako da ju je bolj težko kje slišat. Najbolje, da pokličeš in vprašaš.Jaz upam, da bo o.k.
No, tel. 040 651 670.

Lp, Ajs

sva ga klicala dons zutri….a sta iz tržiča? a pravjo da sta v redu?

sem najdla tisti stari post od mamice, pa ju je res prehvalila :)) pomoje bova tut midva kr tedva najela 🙂

Oj!

Ne, nista Gorenjca: eden je iz Sp. Savinjske doline (kot moj bodoči mož), drugi pa iz Zasavja – saj Štajerci so boljši žurerji kot mi Gorenjci, ane?

Čao, Ajs

hehe verjetno res :)) ampak meni je pa na gornjskem kar všeč..še najbolj po pravici povedano bi bila kar žalostna če bi se morala stran od hribov preselit 🙂 pa še hodt ne maram na njih, sam gledam jih pa rada 🙂

BAYDE WAY SO SUPER. MALO POJESTA,VELIKO POJETA-NIMATA VELIKO POČASNE MUZIKE,ANIMACIJA JE DOBRA-IGRE ZA CRKNIT OD SMEHA.TUDI ŽELJE SPREJEMATA-MOREM POVEDATI DA ZNATA SKORAJ VSE(OD.ROCKA,POPA,DALMATINSKE,PA TUDI BALAŠEVIČA STA NAMA IGRALA-PRVA JE LJUBAV-KI JE KOMAD MOJEGA SEDANJEGA MOŽA).PREDVSEM PA MI JE NAJBOLJ VŠEČ DA PRI TEM DELU TUDI UŽIVATA. CAO!

bend drži vso ohcet pokonc (upam, heh), zato se splača v to več vložit kot npr. v kake konfete, ker če bo dolgčas na ohceti… 😉

New Report

Close