Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ah ti fantje!

Ah ti fantje!

Pragmatično razmišljanje. Obstajajo ženske za katere se splača potrudit, vendar ti očitno nisi med njimi. Dejstvo je da se noben ne bo trudil in na koncu ostal brez če ima na drugi strani drugačno šanso.

Ne vem koliko si stara ampak kot ženska se ne strinjam s tem. Sigurno obstajajo moški ki se potrudijo za žensko, ampak ti jih pač nočeš videti. Ti vidiš tiste ki s pogledom dobijo žensko ker so pač fizično privlačni. In takemu se ni potrebno truditi. Mogoče pa je tudi problem v tem da si domišljaš kako si pomembna. To imamo vse ženske težave. Fantje niso neumni, do neke stopnje se trudijo potem pa je dovolj.

Haha večina fantov se ukvarja raje z lahkimi puncami, ker pač rade dajo. Prosim ne mi glumit tukaj eno nedolžno svetnico. Prepričan sem, da si tudi ti kdaj bila s kakšnim tipom lahka in ti fantje se tega zavedajo. Zakaj bi se morali po tej logiki zate nekaj prav posebno trudit. Ženska, ki se dela fino in pusti fanta čakat lahko samo pričakuje, da si bo ta pač nekje druge našel to kar potrebuje. Konec koncev živimo v 21. stoletju in (zame osebno) če je je ženska 20+ stara in jih je imala kar nekaj moških v svojem življenu (seksualno) in večina je že imela do dvajsetega že vsaj tri…in če se dela nekaj preveč hard to get se bom samo obrnil in šel naprej.

Sploh pa, ko si 20 let star vstopaš v leta mladega odraslega človeka in vsak odrasel človek ve, da je seks ključnega pomena v bodoči zvezi. Sicer ne pričakujem od ženske, da mi da za seksat takoj ko se prvič vidiva ampak ji dam 3-5 zmenkov ali 1 mesec časa in če v tem obdobju ne pride do seksa bom pač predpostavil, da ji nisem dovolj zanimiv, išče moško prijateljico za poslušanje njenih problemov, me izkorišča za pijače,kosila ali pač, da si samo zafila čas z mojo družbo. In vse te naštete stavri so za mene no go!

Tako, da ja punca…če imate fanta v svojem življenju, ki ti je všeč ne čakaj predolgo, ker če mu ti nebos dala bo pa že kakšna druga vesela, da prevzame tvoje mesto. Pač noben moški se ne bo prav preveč trudil in čakal nenormalno dolgo za eno žensko, ki je po vsej vrjetnosti v svoji preteklosti tudi ona bila lahka vsaj z enim moškim…nevem vsaj meni ni logično, da preveč časa vlagam v tako žesnko. Pa da nebo kdo narobe razumel ne mislim nič manj o ženskah, ki pač rade dajo tudi bil bi s kakšno v resni vezi in jih ne obsojam…samo nemaram se it teh igric ko nekatere ženske glumijo kako “priden” in ” resne” so one. Sem pa 23 let star in imam že nekaj izkušenj.

Lahko ima nerealna pričakovanja, lahko pa je le bolj nedostopna za moške in se zato moški ne trudijo kaj dosti, ker jih ne spusti k sebi.
Njen problem je verjetno pomanjkanje pozornosti in občutek, da nikomur ni mar za njo. Če je bolj introvertirana in manj družabna, bo manj možnosti, da se bo kdo trudil okrog nje.
Kar pa še ne pomeni, da je slaba kot oseba ali na videz.

Lahko ima nerealna pričakovanja, lahko pa je le bolj nedostopna za moške in se zato moški ne trudijo kaj dosti, ker jih ne spusti k sebi.
Njen problem je verjetno pomanjkanje pozornosti in občutek, da nikomur ni mar za njo. Če je bolj introvertirana in manj družabna, bo manj možnosti, da se bo kdo trudil okrog nje.
Kar pa še ne pomeni, da je slaba kot oseba ali na videz.[/quote]

Ne, če bi bila dovolj seksi in dobrega izgleda, bi ne glede na introvertiranost, se tipi trudili za njo, torej je lahko samo skrajno neprivlačna…… Ali pa eventuelno zgleda ok, pa ima tako gnil karakter, da po prvem ali drugem stiku tipom mine do njene družbe…..

Nikakor pa ne more bit oh in sploh in samo introvertirana, in ne imet nekoga ki se trudi za njo, razen če je cele dneve doma in igra igrice, potem verjamem…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A je pomemno, kaj imajo radi fantje, ali je bolj pomembno, kakšen bo le 1 fant, ki bo tvoj? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz bi lohka rekel da so fantje vcsih res malce čudni valjajo se vkoli punc ki jih menjajo ter jim nagajajo .
Vendar ne kateri fantje so pa pravo nasprotje za resnično iskati je treba tako punco ki bo fantu promerno .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close