Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ah to poletje…

Ah to poletje…

Bilo je ob nekem morskem lokalu ob plaži.Že prvi dan,ko sem stopil prvč na kavo v ta lokal mi je padla v oči.Temnolasa,srednje zagorela,sexi in res prava mačka.Dolge čvrste in popolne noge-stegna in zadnjico je prekrivala oprijeta minica in spodaj vidne roza tangice.Njene prsi pa je prekrivala tanka majica.Vsak dan sem obiskoval ta lokal,dvakrat potem trikrat in gledal njene svetlikajoče poželjive oči.Začutil sem njeno energijo,bila je kot magnet,takoj sem se zapletel v pogovor.Gledal sem njena sexi ramena,občudoval njeno zelo razvito ritko in njene noge,pa lakirane nohte na nogah in rokah,njene polne roza ustnice,njeno oprsje,ki je izpod majice veselo kukalo izpod dekolteja,skratka požiral sem jo z očmi.Takoj sva si bila neznosno všeč.Že v lokalu sva se dotikala,moj korenjak mi ni dal miru in ona je to vedela in se nagajivo smejala in mi nudila pozornost z izzivalnimi gibi.Zvečer sva se dobila na obali.sedela sva na plaži in se božala,objemala,oba sva globoko dihala od poželenja,drhtela od pričakovanja.Nekaj časa sva se poljubljala,nato pa kot bi zbudil najino strast divje s francoskim poljubom začela tešiti najino potrebo.Kot bi se nama neznansko mudilo,sva si trgala majice iz najinih vročih teles,nato pa divje posexala.Na žalost sva predigro preskočila in sexala…sexala,se nabijala,vzdihovala,stokala,svoje nohte mi je zarila v hrbet od skoraj nenadzorovane strasti in užitka.Menjala sva položaje a prehitro nama je prišlo.Vzela ga je med svoje žametne ustnice in vulkan ji je zalil obraz s sokom ljubezni.Objeta sva obležala in se božala.Naslednji dan sva se prikupno smejala eden drugemu ob lizanju sladoleda in si rekla,da nocoj predigre ne izpustiva.

Ti tud pišeš to med službo????

Ooooooo…hvala, ondi…..vidim, da rad ubogaš! …mjav…. 🙂

Nekako se je v meni zbudilo veselo pričakovanje poletja…morja….njegovega vonja….slečena in zagorela telesa…..hmmm…

Kdaj za hudiča se že začne to poletje, da se že KONČNO slečemo?!?!?!

:9

Rada Te ima Rianna 🙂

Tudi,če se najde prilika…kako si kaj?

In uživamo v objemu sonca in adrenalina.

Ja,res komaj čakam to poletje.

In vse radosti,ki jih prinaša to modro poletje.

New Report

Close