Najdi forum

Splash Forum Politični čvek aha Kresalova je že začela!!!

aha Kresalova je že začela!!!

odločbe izbrisanim!!! Baje se že pripravljajo!!!:)[/quote]

Očitno jo tudi ti pričakuješ v svoj nabiralnik.[/quote]

hehehe, pomota!!!!:)))

Očitno jo tudi ti pričakuješ v svoj nabiralnik.[/quote]

hehehe, pomota!!!!:)))[/quote]

A si ga potem že dobila?

hehehe, pomota!!!!:)))[/quote]

A si ga potem že dobila?[/quote]

ja, avtomatično, tako kot vsi, ki smo imeli slovensko narodnost!!!

No pa kljub temu mi odgovori. Mogoče pa so ta višji to ugotovili? Mogoče so zaradi vrste prekrška ugotovili. da vse vodi v medijsko-politični linč? Mogoče so pa ugotovili da se za to izkorišča policija in so stvar pač ustavili. Sicer pa kje Kos vidi korupcijo v tem.

A si ga potem že dobila?[/quote]

ja, avtomatično, tako kot vsi, ki smo imeli slovensko narodnost!!![/quote]

Kako narodnost? Za to besedo me je tadej napadel ko sam hudič. Tega pa že ne smeš pisati. Verjetno si primer za kosovo komisijo.

ma boss prosim………….., ma kako te res nič ne moti, niti to da se zadeve ne obravnava, a ni ravno prejšnja vlada vseskozi trobila da smo pred zakonom vsi enaki in če se ugotovi zloraba, jo je potrebno vsaj obravnavati ne pa zahtevati prekinitev, a se ti ne zdi!!!

ampak Kresalka ma pa jajčka, kajne!!!

ja, avtomatično, tako kot vsi, ki smo imeli slovensko narodnost!!![/quote]

Kako narodnost? Za to besedo me je tadej napadel ko sam hudič. Tega pa že ne smeš pisati. Verjetno si primer za kosovo komisijo.[/quote]

zdej te pa ne razumem, kdo te je napadel!!!

Gre se zato, da se kam pride. V tvojem primeru se zapiše: za kaj gre.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Kako narodnost? Za to besedo me je tadej napadel ko sam hudič. Tega pa že ne smeš pisati. Verjetno si primer za kosovo komisijo.[/quote]

zdej te pa ne razumem, kdo te je napadel!!![/quote]

Tadejček. tema pa izbrisani.

Na drugo ima samo klopotce. Brez dokaza da delajo.

Ustavno sodišče se pritožuje da se nanj pošiljajo zadeve ki bi jih moral kdo drug urediti. Tako je tudi v tem primeru. Primer je bil zrel za disciplinski postopek ne pa za kazenski. Drug bi moral to reševati. Ravno zaradi tega je to poizkus političnega linča. In to nadaljuje tudi kresalka, namesto. da bi se lotila dela za prenovo policije da bi končno postala to za kar je tudi ustanovljena.

hja ne vem če je samo disciplinski postopek, da daš ženi službeni avto pa še svojega šoferja po vrsti-prej korupcija ali zapravljanje denarja davkoplačevalcev, kar pa je kaznivo!!!

Naj vrže kamen tisti državni uslužbenec, ki ni nikoli uporabil avtomobila v privat zadeve.

Naj vrže kamen tisti državni uslužbenec, ki ni nikoli uporabil avtomobila v privat zadeve.[/quote]

hehehe, zato se pa ščitijo, Kresalovi pa se zaenkrat nima še kaj očitat, je nova v tej vlogi!!!

jaz ga ne morem, ker ne spadam med javne uslužbence, zato pa lahko objektivno presojam!:)

>>>>Dogovorili so se za nadaljevanje dela v zadevi Rupel. Toda še isti dan je po naših podatkih Florjančič klical Kerna in mu rekel, da vodstvo kriminalistične policije meni, da se postopek ne bi smel nadaljevati. Kern ni želel popustiti, na koncu pa je zahteval pisno navodilo o prekinitvi preiskave.

Naj vrže kamen tisti državni uslužbenec, ki ni nikoli uporabil avtomobila v privat zadeve.[/quote]

hehehe, zato se pa ščitijo, Kresalovi pa se zaenkrat nima še kaj očitat, je nova v tej vlogi!!!

jaz ga ne morem, ker ne spadam med javne uslužbence, zato pa lahko objektivno presojam!:)[/quote]

Naj raje uredi policijo po strokovnosti ne pa da jo bo po politični pripadnosti. Naj vrne zaupanje v njihovo delo. Naj jih zaščiti, razišče naj stvari za zaprtimi vrati ne pa da se gre medijski linč.

hehehe, tale mediski linč smo pa že enkrat(mah ne samo enkrat) gledali po vseh medijih, ampak takrat si se ti strinjal z vlado!!!

men je pa všeč, da se ne pusti vstrahovati in bo šla do konca, no vsaj upam!

Dokler se gre za njene nasprotnike bo šla. Počakaj ko se bo v mreže ujel kakšen njen, potem pa boš lahko komentirala njeno nepristranskost.

bom!:)

NOVI iZRAZI:

POLICIST=KRESALČEK,
PENDREK=KRESALNIK,
UPORABA FIZIČNE SILE=KRESNITI GA,
SLUŽBENA PIŠTOLA=SAMOKRES,
POLICIJSKI PIKNIK=KRESOVANJE,
SLUŽBENO VOZILO(Marica)=KATARINCA,
LETEČA(PROMETNA POLICIJA)=KRESNIČKE

Z marjetico in metlami se ukvarjajo predvsem zato,da preusmerijo pozornost naroda od velikih kršitev.

New Report

Close