Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AHH BRA

AHH BRA

žIVJO, a je že kera probala ahh bra , a je v redu? HVALA

Ne bi vedela, je pa OHH bra super. Vsi pravijo ko ga vidijo : ohhh, bra….vo!

eni pa res pišete kr neki…

v glavnem. sem se zanima zanj pred časom. posurfala po tujih forumih (ti vrže marsikaj v googlu ven) in se odločila, da ga ne kupim. splošen vtis izkušenj iz tujih forumov je namreč bil, da je za majhne številke ok, za malo večje pa definitivno ne.

No, a nisem rekla . Kr neki… ahhhhh

Me niso prepričali. Model je tako grd. Paše na športna oblačila. Na kakšno večerno obleko ali majico z globokim vrezom pa sploh ne in deluje neestetsko. Tudi tisti primeri pri reklami se mi zdijo tako neestetski. Da se ti vidi tisti elastičen modrc izpod oblek? Kot da bi imela sedaj kanotjero namesto bluze. Halo?!
Sam ne padat na take finte.
Podobne modrčke so prodajali v Italiji pod znamko Liabel in so glih tko stali in verjemi mi, da so bili lepše oblikovani pa še material je bil boljši.
Tisti AHBRAA se bo verjetno, tako kot vsak najlon pretegnil in ti bojo tvoji joški grdo stali.
Še vedno prisegam na to, da greš v specializirano trgovino z modrci in si kupiš modrc prave velikosti in oblike, kot tisto neumnost.

sem, da modrci za velike joške ne palijo.
Že tiste z malo obilnejšimi, modrc kar nekam silil, senateguje,
z velikimi joški bi bila katastrofa…Tudi jaz sem dobila
slab vtis.

Hjooj, mene pa tale ahh bra[/url] zelo mika, samo če imate takšne recenzije,.. :/
Me pa vsi žulijo, ker imam desno dojko malo nižjo od leve in potem me skoz riba,…

Tako Ahh bra kot Perfect bra nedrčki[/url] so zanimivi, predvsem zato, ker ne žulijo (no, vsaj mene ne). Sama imam sicer slednjega, a mislim da med njima ni neke bistvene razlike.

Jaz že več kot eno leto nosim ahh bra, sem drobna, vendar imam večjo košarico D. Vedno so me klasični nedrčki žulili, imela sem ožuljeno kožo, pa še tao dragi so. Enkrat sem imela vsega zadosti in kupila ahh bra – lahko rečem, da sem klasični nedrček oblekla od takrat samo enkrat za neko praznovanje, pa še takrat sem komaj čakala, da ga slečem.
Ahh bra lahko samo pohvalim. Imam bele, kožne in črne. Pašejo prav povsod in prsa stojijo čisto normalno.

Tudi jaz lahko pritrdim, odkar imam bra nederček, sem klasičnega oblekla samo enkrat, pa še takrat sem ga skoraj med potjo slekla.

New Report

Close